[Άλλη καινοτομία] Ανακύκλωση πλαστικών προϊόντων αποβλήτων σε γραφικά- πλαστικά προφίλ

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2020-11-24


Με το ACDC, τα πλαστικά απόβλητα μπορούν να μετατραπούν σε μαύρο ακατέργαστο graphene.Τα πλαστικά προφίλ από πρώτες ύλες PVC μπορούν επίσης να μετατρέψουν τα απόβλητα σε θησαυρό μέσω αυτής της μεθόδου και να γίνουν χρήσιμα και ακίνδυνα περιβαλλοντικά φιλικά υλικά για τον άνθρωπο.


Αυτό λένε οι επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο Ράις στις Ηνωμένες Πολιτείες ότι χρησιμοποιούν για την αποτελεσματική χρήση πλαστικών αποβλήτων.Σε αυτό το παράδειγμα, το εργαστήριο του Πανεπιστημίου Ράις Χημικός Τζέιμς Τουρ (James Tour) τροποποίησε τη μέθοδο της για την κατασκευή γραφόνης flash, ώστε να ενισχύσει την ικανότητά του να ανακυκλώνει πλαστικά σε γραφίνη.


Τα αποτελέσματα της έρευνας του εργαστηρίου British Management (ACS Nano), το περιοδικό της American Chemical Society (American Chemical Society).

2184fdc627a7d41b1dd31319604f3be.png


Εν συντομία, το εργαστήριο δεν χρησιμοποίησε απευθείας ρεύμα για να αυξήσει τη θερμοκρασία της πηγής άνθρακα όπως στην αρχική διεργασία, αλλά πρώτα εξέθεσε τα πλαστικά απόβλητα σε εναλλασσόμενο ρεύμα υψηλής έντασης για περίπου οκτώ δευτερόλεπτα, και στη συνέχεια εφάρμοσε ένα άμεσο ρεύμα.


Τα προϊόντα είναι υψηλής ποιότητας τουρμπίνας graphene (η οποία είναι μια πολύτιμη διαλυτή ουσία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ενίσχυση της ηλεκτρονικής, των συνθέσεων, του σκυροδέματος και άλλων υλικών) και ολιγομερή άνθρακα (μόρια μπορούν να απομακρυνθούν από τη γραφοένη για άλλη χρήση).


" Παράγουμε πολύ υδρογόνο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ανάφλεξης, που είναι καθαρό καύσιμο. " είπε ο επικεφαλής συγγραφέας Wala Algozeeb, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Ράις.


Η διαδικασία ACDC μπορεί να παράγει γραφίνη σε βιομηχανική κλίμακα με κόστος ηλεκτρικής ενέργειας περίπου $125 ανά τόνο πλαστικών αποβλήτων.


Ο Θορ είπε: " Στο αρχικό χαρτί αποδείξαμε ότι το πλαστικό μπορεί να μετατραπεί, αλλά η ποιότητα του graphene δεν είναι τόσο καλή όσο περιμέναμε.Τώρα, χρησιμοποιώντας διαφορετικές ηλεκτρικές ακολουθίες παλμών, μπορούμε να δούμε μια μεγάλη διαφορά. " Τα πλαστικά χαρακτηριστικά που έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως σε όλους τους τομείς ζωής θα μετασχηματιστούν επίσης με τον σωστό τρόπο, μειώνοντας σημαντικά την περιβαλλοντική ρύπανση.


Τόνισε ότι οι περισσότερες τεχνολογίες ανακύκλωσης πλαστικών υλών στον κόσμο είναι αναποτελεσματικές και ανακυκλώνονται μόνο περίπου εννέα% πλαστικών.Το πιο διαβόητο είναι το πλαστικό σκουπιδότοπο του Τέξας που δημιουργήθηκε στον Ειρηνικό Ωκεανό.


Μου είπε: " Πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτό το πρόβλημα. " " Υπάρχει και ένα άλλο πρόβλημα: οι μικροοργανισμοί στον ωκεανό που μετατρέπουν το διοξείδιο του άνθρακα σε οξυγόνο παρεμποδίζονται από προϊόντα αποσύνθεσης πλαστικού.Αντιστρέφουν αυτή τη διαδικασία, απορροφούν το οξυγόνο και το μετατρέπουν σε διοξείδιο του άνθρακα.Αυτό είναι πολύ κακό για τους ανθρώπους. "


Ο Γύρος σημείωσε ότι η τεχνολογία ταχείας ανάφλεξης της Joule και του JULE και του νερού εξαλείφει πολλές από τις δαπάνες που συνδέονται με την ανακύκλωση πλαστικών, συμπεριλαμβανομένης της ανάγκης για ταξινόμηση και καθαρισμό ενέργειας και νερού.Είπε:'8220· αντί να ανακυκλώνει το πλαστικό σε σωματίδια αξίας ΗΠΑ $2,000 ανά τόνο, είναι καλύτερα να το αναβαθμίσει και να το ανακυκλώσει σε γραφίνη.Αυτή είναι μια καλύτερη επιλογή γιατί η γκραίνη έχει πολύ υψηλότερη αξία.Αυτό είναι οικονομικό.Κίνητρα, αλλά και περιβαλλοντικά κίνητρα. "


Ο Θορ είπε ότι αν και υπάρχουν πάρα πολλές πλαστικές πρώτες ύλες, δεν υπάρχει πρόβλημα με πάρα πολύ γκραίνη.Μου είπε: " Δεν έχει σημασία πώς χειρίζεσαι τον άνθρακα, όταν τον βγάζεις από το έδαφος από το πετρέλαιο, το φυσικό αέριο ή τον άνθρακα, εισέρχεται στον κύκλο του διοξειδίου του άνθρακα.Το πλεονέκτημα της γραφήνης είναι ότι βιοαποικοδομείται πολύ αργά υπό πολλές συνθήκες.Συνεπώς, στις περισσότερες περιπτώσεις, η γραφοένη δεν θα ξαναμπεί στον κύκλο του άνθρακα για εκατοντάδες χρόνια. "


Επισημάνθηκε ότι οι ερευνητές εργάζονται για τη βελτίωση της διαδικασίας της γραφόνης flash για άλλα υλικά (ιδίως για τα απορρίμματα τροφίμων).Μου είπε: " Εργαζόμαστε σκληρά για να δημιουργήσουμε μια καλή ακολουθία παλμών για να μετατρέψουμε τα απόβλητα τροφίμων σε υψηλής ποιότητας graphene ενώ ελαχιστοποιούμε τις εκπομπές. "


Αυτή η νέα έρευνα βασίζεται σε ένα άλλο πρόσφατο έγγραφο το οποίο περιγράφει τη στιγμιαία γράφονη που παράγεται από μαύρο άνθρακα με άμεση θέρμανση του Joule.Το έγγραφο δημοσιεύθηκε επίσης " ACS Nano. kgm " που συνδυάζουν μικροσκόπιο και προσομοίωση, που παρουσιάζουν δύο διαφορετικές μορφές: γραφίνη με στρώση στροβίλου και κυματοειδές φύλλα γραφίνης.Η μελέτη περιγράφει πώς και γιατί τα αναδιοργανωμένα άτομα άνθρακα εμφανίζονται σε μια ή άλλη μορφή, και ο λόγος μπορεί να ελεγχθεί με την προσαρμογή του χρόνου αναβολής.

Φαίνεται ότι η επιστημονική και τεχνολογική καινοτομία μπορεί να γίνει η πιο αποτελεσματική λύση στη μεγάλη χρήση πλαστικών προϊόντων από την ανθρωπότητα.Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πλαστικά προφίλ, παρακαλούμε επισκεφθείτεwww:shangyusujiao.com


Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Dongguan Shangyu Plastic hardware Products Co. LTD
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top