Παραγωγός σχοινιού κρεμάλας για μεταφορά θερμότητας, ειδικευμένος στην παραγωγή σχοινιού κρεμάλας μεταφοράς θερμότητας

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2020-06-26

Guangdong Dongguan dimeng Arts & Crafts Co., Ltd. κορδόνι προμηθειών, κορδέλα, κορδόνι μεταφοράς θερμότητας, κορδόνι επωνυμίας, κορδόνι εργασίας, κορδόνι κάρτας εργασίας, κορδόνι κινητού τηλεφώνου, κορδόνι δίσκου U, κορδόνι πιστοποιητικού, κορδόνι κορδόνι, κορδόνι εργασίας, κορδόνι πιστοποιητικού, κορδόνι έκθεσης, κάρτα έκθεσης κ.λπ.
Η εκτύπωση μεταφοράς θερμότητας είναι μια νέα διαδικασία εκτύπωσης, η οποία έχει εισαχθεί στην Κίνα για περισσότερα από 10 χρόνια. Η μέθοδος εκτύπωσης διαδικασίας χωρίζεται σε δύο μέρη: μεταφορά εκτύπωσης φιλμ και επεξεργασία μεταφοράς. Η εκτύπωση φιλμ μεταφοράς υιοθετεί εκτύπωση κουκίδων (με ανάλυση 300 dpi) για να εκτυπώσει εκ των προτέρων το μοτίβο στην επιφάνεια του φιλμ. Το τυπωμένο σχέδιο είναι πλούσιο σε στρώματα, φωτεινό χρώμα, διαφοροποιημένο, με μικρή χρωματική διαφορά και καλή αναπαραγωγιμότητα, η οποία μπορεί να επιτύχει το αποτέλεσμα που απαιτείται από τον σχεδιαστή και είναι κατάλληλο για μαζική παραγωγή. Η επεξεργασία μεταφοράς πραγματοποιείται με μεταφορά θερμού ρεύματος Η μηχανή εκτύπωσης επεξεργάζεται (θέρμανση και συμπίεση) τα εξαίσια μοτίβα στο φιλμ μεταφοράς στην επιφάνεια του προϊόντος. Μετά τη διαμόρφωση, το στρώμα μελανιού και η επιφάνεια του προϊόντος είναι ενσωματωμένα, ζωντανά και όμορφα, βελτιώνοντας σημαντικά την ποιότητα του προϊόντος. Ωστόσο, λόγω του υψηλού τεχνολογικού περιεχομένου αυτής της διαδικασίας, πολλά υλικά πρέπει να εισαχθούν.
Η διαδικασία εκτύπωσης μεταφοράς θερμότητας εφαρμόζεται στην επιφάνεια ABS, PP, πλαστικού, ξύλου, επικαλυμμένου μετάλλου και άλλων προϊόντων. Κατασκευαστής κρεμαστού σχοινιού μεταφοράς θερμότητας, που ειδικεύεται στην παραγωγή κρεμαστού σχοινιού μεταφοράς θερμότητας

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Dongguan diamond Arts & Crafts Co., Ltd
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top