4000 φως της ηλιακής οδού φωτίζει τους κατοίκους του χωριού Biar8217· νυχτερινοί δρόμοι

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2021-01-20

88.jpg

Εργαζόμενοι τοποθετούν φώτα στην αυλή για το χωριό Xintian, το Township Sanyi Φωτογραφία του ανταποκριτή Peng Qingjiu


" Κοίτα, πόσο φωτεινό είναι αυτό το φως!Από τώρα και στο εξής, κέρδισα τοd35.39.Σας ευχαριστώ που φέρατε φως στους ανθρώπους μας... " Το βράδυ της 30ης Οκτωβρίου, το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα της Κομητείας σας, η κοινότητα Chengbei, η οδός Nanbin, οι 150 ηλιακοί προβολείς που δώρισαν, φωτίστηκαν όλα, όπως τα αστέρια που ήταν ενσωματωμένα στον νυχτερινό ουρανό του χωριού, φωτίζοντας τους κατοίκους του χωριού 8217· τον δρόμο επιστροφής και φωτίζοντας τις καρδιές των χωρικών, κερδίζοντας τους χωρικούς 8217· επαίνους.


Η Κοινότητα Chengbei έχει υψηλές πλαγιές και βαθιές κοιλάδες, και η κατανομή των αγροτών είναι διάσπαρτη.Όταν πέφτει η νύχτα, όλο το χωριό είναι σκοτεινό.Οι κάτοικοι μπορούν να χρησιμοποιούν φακούς και κινητά τηλέφωνα μόνο για να τους φωτίζουν με αδύναμα φώτα, γεγονός που είναι πολύ άβολο και θέτει κινδύνους για την ασφάλεια.Όταν είναι δυνατόν να ταξιδέψουμε με ασφάλεια κάτω από τα φωτεινά φώτα του δρόμου, όπως η πόλη, έχει γίνει η ελπίδα όλων των χωρικών.Σήμερα, αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα.


" Αυτού του είδους τα ηλιακά φώτα κήπου χρησιμοποιούν ηλιακή ενέργεια για να φορτίσουν, δεν καταναλώνουν ενέργεια, δεν μολύνουν το περιβάλλον και μπορούν να λειτουργούν κανονικά ακόμη και σε κακό καιρό.Τώρα, αυτά τα φώτα του κήπου είναι τοποθετημένα στη θέση τους, πράγμα που βελτιώνει την εμφάνιση του χωριού και λύνει τη δυσκολία των χωρικών να ταξιδεύουν τη νύχτα.Το πρόβλημα έχει βελτιώσει την αίσθηση της ασφάλειας, της ευτυχίας και της ικανοποίησης των ανθρώπων. " Είπε ο Qin Xuhai, διευθυντής της Επιτροπής Γειτονίας Chengbei.


Είναι αργά το φθινόπωρο και η νύχτα γίνεται πιο σκοτεινή, αλλά το χωριό Daba στο Wangchang Town είναι ακόμα ζωντανό.Εκατοντάδες ηλιακά φώτα κάνουν τις αυλές λαμπερές σαν το φως της ημέρας.Τα παιδιά παίζουν και γελούν στο φράγμα.Οι ενήλικες κάνουν μια βόλτα και κάνουν καθημερινές ρουτίνες.Τα σκοτεινά χωριά του παρελθόντος είναι γεμάτα ζωή και ζωντάνια.Αυτό είδε πρόσφατα ο δημοσιογράφος στο χωριό Ντάμπα.Το σχέδιο είναι πολύ πιο βολικό τώρα.Όταν σκοτεινιάζει, πρέπει να χρησιμοποιήσεις φακό για να βγεις έξω.Είναι ασφαλές να περπατήσεις.Το προαύλιο είναι φωτεινό.?8221? Μιλώντας για τα οφέλη της εγκατάστασης των φώτων στην αυλή, ο χωρικός Tan Qilan θα μπορούσε να βοηθήσει να πει στους δημοσιογράφους ότι έπρεπε ακόμα να ευχαριστήσει το χωριό.Η ομάδα εργασίας και η φιλανθρωπική οργάνωση της κομητείας έχουν εγκαταστήσει τα φώτα κήπου που ανυπομονούμε εδώ και αρκετά χρόνια.


Ένα μέλος της ομάδας εργασίας του Daba Village στο χωριό είπε: "8220· οι περισσότεροι νέοι στο χωριό πηγαίνουν για δουλειά, και οι περισσότεροι από αυτούς είναι στο σπίτι τους.Οι ηλικιωμένοι είναι στο σπίτι.Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων σε φτωχά νοικοκυριά, έμαθα ότι οι άνθρωποι ανυπομονούν να εγκαταστήσουν φώτα στην αυλή και ελπίζουν ότι μπορούν να είναι βολικά και ασφαλή τη νύχτα. Επικοινωνήσαμε με την επαρχιακή φιλανθρωπική ένωση και λάβαμε αυτά τα φώτα. "


Εννοείται ότι η County Charity Association δώρισε πρόσφατα ένα σύνολο τεσσάρων,000 φώτων κήπου αξίας ενός εκατομμυρίου yuan στην οδό Nanbin, Wangchang Town, την πόλη Sanyi, την πόλη Daxie, την πόλη Linxin, την πόλη Xxin και άλλες πόλεις.Το αρμόδιο πρόσωπο που είναι υπεύθυνο για τη φιλανθρωπική ένωση της κομητείας είπε ότι τον Νοέμβριο, σύμφωνα με τις ανάγκες της πόλης, θα γίνει δωρεά η δεύτερη παρτίδα των φώτων της αυλής.


Για να δείτε την βαθύτερη κατανόηση των διαφορετικών τύπων ηλιακών λαμπτήρων, μπορείτε να επισκεφθείτε τοwww.ucwdk.cnσελίδα για πιο λεπτομερείς πληροφορίες.


Σας ευχαριστώ που ήρθατε και σας εύχομαι καλή ζωή!


Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • UCWDK Solar Technology Co. Ltd.
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top