6 Λόγοι για να γίνεις άτομο με καπέλο

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2022-08-29

1. Πρώτα απ' όλα-Διάλεξε καπέλο που σου ταιριάζει! Θα πρέπει να κάθεται ακριβώς στο κεφάλι σας και να καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του μέτωπού σας.

2.Για ένα δοκιμασμένο και αληθινό στυλ, επιλέξτε καπέλα που μοιάζουν να ταιριάζουν σε οποιαδήποτε εποχή, όπως ένα κλασικό καπέλο ή ένα καπέλο με φαρδιά χείλη από άχυρο. Αυτά τα κλασικά στυλ είναι διαχρονικά για κάποιο λόγο και είναι απρόσκοπτα να τραβήξουν.

3. Τα μαλλιά καπέλου κάνουν τη διαφορά. Με ένα καπέλο με φαρδιά χείλη, παίξτε τη φυσική υφή των μαλλιών σας όταν φοράτε τα μαλλιά σας μακριά και χαλαρά. Μια χαμηλή αλογοουρά και χαλαρή πλεξούδα είναι άλλα χτενίσματα τέλεια για να φορέσετε ένα καπέλο.

4. Τα καπέλα δεν σέβονται τις εποχές. Όταν συνδυάζεται με καλοκαιρινό φόρεμα ή κομμένο σε δυσάρεστη κατάσταση-Τα καπέλα από τσόχα μπορούν εύκολα να μεταφερθούν στην άνοιξη και το καλοκαίρι.

5.Για έναν εύκολο τρόπο να διακοσμήσετε ένα καπέλο, κρατήστε τα υπόλοιπα αξεσουάρ και τις λεπτομέρειες της στολής σας βασικά. Ένα καπέλο φέρει πολύ βάρος στο βλέμμα σας, έτσι ώστε να πάρετε το υπόλοιπο σύνολο ελάχιστο δημιουργεί ένα πολύ-χρειαζόταν ισορροπία.

6. Η εμπιστοσύνη είναι το κλειδί. Η μόνη μεγαλύτερη συμβουλή για να ροκάρετε με επιτυχία οποιοδήποτε καπέλο είναι να το φορέσετε με αυτοπεποίθηση.

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Dongguan Hengcheng Hat Industry Co., Ltd.
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top