9 αλλαγές στο σώμα μετά τη λήψη NMN

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2024-04-10

long-tert Η χρήση του NMN μπορεί να φέρει μια σειρά πιθανών οφελών και επιπτώσεων, λόγω των λεπτών αλλαγών του, είναι δύσκολο να παρατηρήσετε σε σύντομο χρονικό διάστημα, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά των ακόλουθων εννέα πτυχών.


1. Διατηρήστε ένα υγιές βάρος:


research που δημοσιεύθηκε σε επιστημονικές εκθέσεις δείχνει ότι το NMN μπορεί να ρυθμίσει τη μεταβολική κατάσταση των λιπαρών κυττάρων ενεργοποιώντας την πρωτεΐνη"longevity"sirt1, αυξάνοντας την ενέργεια δαπάνες, συμβάλλοντας στη διατήρηση ενός υγιούς βάρους και μείωσης των προβλημάτων παχυσαρκίας.


2. Μείωση κόπωσης:


nmn μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της κόπωσης με την ενίσχυση της κυτταρικής παροχής ενέργειας και την ανακούφιση του οξειδωτικού στρες.


nad

είναι ένας βασικός παράγοντας στον ενδοκυτταρικό μεταβολισμό της ενέργειας και η συμπλήρωση NMN μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα κυτταρικής ενέργειας και να μειώσει την κόπωση. Βελτιώστε τη μνήμη:+


by αυξάνοντας το επίπεδο τουnad

στον εγκέφαλο, το NMN βοηθά στη βελτίωση της νευρωνικής δραστηριότητας, στη βελτίωση της μνήμης και της γνωστικής λειτουργίας και στην επιβράδυνση της διαδικασίας του Γνωστική παρακμή. Διατηρήστε τη λειτουργία του εγκεφάλου και τις επιπλοκές που σχετίζονται με τη μάχη.


4. Ενίσχυση της ανοσίας:+


nmn μπορεί να ενισχύσει τη δραστηριότητα των ανοσοποιητικών κυττάρων, να βελτιώσει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, να ενισχύσει το σώμα

39; Η πιθανότητα ασθένειας.

studies έδειξαν ότι η συμπλήρωση NMN μπορεί να αυξήσει τη ζωτικότητα και τον αριθμό των ανοσοποιητικών κυττάρων όπως τα φυσικά κύτταρα δολοφόνων και τα λεμφοκύτταρα, τα οποία είναι σημαντικά για την καταπολέμηση των ιών, των βακτηρίων και άλλων παθογόνων.


5. Βελτιώστε τον ύπνο:


a Η μελέτη που δημοσιεύθηκε σε θρεπτικά συστατικά διαπίστωσε ότι το NMN διαδραματίζει θετικό ρόλο στη ρύθμιση των επιπέδων μελατονίνης, στη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου στους άνδρες και στην προώθηση της φυσικής αποκατάστασης και αποκατάστασης κατά τη διάρκεια Sleep. (NMN Premenstrual, NMN Postmenstrual, Placebo Premenstrual και Placebo Postmenstrual) και καταναλώνεται 250 mg NMN ή εικονικό φάρμακο καθημερινά για 12 εβδομάδες. Αυτό σε σύγκριση με πριν από τη λήψη NMN, οι ομάδες μετά τη λήψη NMN είχαν σημαντική βελτίωση στη φυσική κατάσταση και το βαθμό ύπνου. οι ηλικιωμένοι, με αποτέλεσμα τον καλύτερο ύπνο.

&#

6. Επαναφορά απώλειας τρίχας:


nnin Ένα έγγραφο που δημοσιεύεται σε μόρια, το NMN μπορεί να αναστέλλει τις φλεγμονώδεις αποκρίσεις και το οξειδωτικό στρες μειώνοντας τα επίπεδα ROS, αυξάνοντας την αντιοξειδωτική ενζυμική δραστηριότητα και αναστέλλοντας την ενεργοποίηση της φλεγμονώδους οδού σηματοδότησης NF

κB P65. Ο πολλαπλασιασμός των κυττάρων των θυλάκων των τριχών, η ενίσχυση της παροχής θρεπτικών θρεπτικών θυλάκων, προωθώντας έτσι την ανάπτυξη των τριχών και τη μείωση της απώλειας μαλλιών. Βελτίωση της κατάστασης του δέρματος:


nmn μπορεί να βελτιώσει την ελαστικότητα και την αντίσταση του δέρματος βελτιώνοντας τη σύνθεση κολλαγόνου και τη μείωση του οξειδωτικού στρες.


nad

παίζει ρόλο στην επισκευή και τα αντιοξειδωτικά των κυττάρων και η συμπλήρωση NMN μπορεί να βοηθήσει να διατηρήσει το δέρμα υγιές. Η χρήση του NMN εμποδίζει τα συμπτώματα του έκζεμα, συμπεριλαμβανομένων των δερματικών αλλοιώσεων, της κνησμού, των εξανθημάτων και της απώλειας νερού, εμποδίζοντας τα ROS. και την περιεκτικότητα σε υγρασία προωθώντας τη σύνθεση κολλαγόνου και αυξάνοντας την παραγωγή κυτταρικής ενέργειας, μειώνοντας τις ρυτίδες και καθιστώντας το δέρμα νεότερο και σταθερότερο. Ενισχύστε την ενέργειά σας:


The Study διαπίστωσε ότι η συμπλήρωση NMN αυξάνει τα επίπεδα NAD

και βελτιώνει τη μιτοχονδριακή λειτουργία, ενισχύοντας έτσι την παραγωγή ενέργειας.

a Η μελέτη που δημοσιεύθηκε στο γήρανση κυττάρων έδειξε επίσης ότι το NMN βοηθά στη βελτίωση της ικανότητας άσκησης και της φυσικής αντοχής.


9. Βελτιώστε την εστίασή σας:


nad

παίζει ρόλο στη διατήρηση της υγείας των νεύρων και στην ενεργοποίηση της πρωτεϊνικής σύνθεσης.--


as Ένας πρόδρομος του NAD
, NMN μπορεί να ενισχύσει το επίπεδο των ενδοκυτταρικών NAD

, να ενεργοποιήσει τις πρωτεΐνες κλειδιών όπως το SIRT1 και το SIRT2, προάγουν την παραγωγή κυτταρικής ενέργειας, την επισκευή του DNA και την αντιοξειδωτική λειτουργία, την καθυστέρηση της γήρανσης των κυττάρων, τη βελτίωση της υγείας της υγείας του Τα νευρικά κύτταρα και να κάνουν τους ανθρώπους πιο ενεργητικούς. Κύτταρα από βλάβη, καθυστέρηση της γήρανσης και βελτίωση της συνολικής υγείας και ποιότητας ζωής.

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Long Life Group Co., LTD
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top