Ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για άμεση τροφοδοσία AC από την Amber Solutions μειώνει την πολυπλοκότητα και την κατανάλωση ισχύος στον φωτισμό LED

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2020-08-22

Η Amber Solutions στις ΗΠΑ έχει λάβει ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για ένα προγραμματιζόμενο AC απευθείας Φωτισμός LED αρχιτεκτονική.  

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας είναι το έκτο της εκκίνησης και επιτρέπει τη δημιουργία μικρότερων, ελαφρύτερων, φωτεινότερων, πιο μακροχρόνιων καταναλωτικών και εμπορικών προϊόντων φωτισμού LED που ουσιαστικά δεν τρεμοπαίζουν και προσφέρουν πλήρη μείωση του φάσματος με σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας, λέει ο Thar Casey, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Amber.

«Οι πατενταρισμένες τεχνολογίες στερεάς κατάστασης της Amber μπορούν πλέον να εξαλείψουν την ανάγκη για παραδοσιακά Τροφοδοτικά LED και οδηγοί », είπε ο Κέισι. «Το σύστημα ισχύος μας είναι 90% μικρότερο από τα υπάρχοντα ηλεκτρομηχανικά προϊόντα, επιτρέποντας την υψηλότερη διαθέσιμη πυκνότητα αποστολής μαζί με απλοποιημένο σχεδιασμό προϊόντων και παρατεταμένο προσδόκιμο ζωής. Με μεγαλύτερη φωτεινότητα ανά watt, δυνατότητα εξασθένισης πλήρους φάσματος που είναι απρόσκοπτη από 0 έως 100 τοις εκατό με   σχεδόν χωρίς τρεμόπαιγμα και έως και 50 τοις εκατό μείωση του συνολικού μεγέθους και βάρους του εξοπλισμού, αυτό επεκτείνει την τιμή που παρέχεται και την ευελιξία εγκατάστασης για φωτισμό LED.

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας βασίζεται στο Amber's   προγραμματιζόμενη στερεά κατάσταση εξουσία Σύστημα   και παρέχει 15% υψηλότερη απόδοση σε μέγιστο 200 lumens ανά watt, έναντι των υπαρχόντων προϊόντων που είναι περίπου 170 lumens ανά watt. Αυτό σημαίνει επίσης ότι οι εγκαταστάσεις μπορούν να χρησιμοποιούν λιγότερους λαμπτήρες για να παράγουν την ίδια ποσότητα φωτός ή να παράγουν φωτεινότερες συνθήκες με τον ίδιο αριθμό λαμπτήρων και εισόδου ισχύος.

Ο ψηφιακός έλεγχος της Amber επιτρέπει επίσης τη μικρότερη ποσότητα τρεμοπαίγματος που διατίθεται επί του παρόντος για φώτα LED, με την υψηλότερη υπάρχουσα αναλογία χρόνου προς ώρα εκτός λειτουργίας. Προσθέτει επίσης ενσωματωμένη προστασία από διακυμάνσεις θερμοκρασίας, προβλήματα υπερέντασης και κύματος ισχύος. Το Flicker είναι βασικά ζητήματα όπως μπορεί   επεμβαίνω   με εικόνες κάμερας.  

«Αυτό το νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ενισχύει περαιτέρω την Amber ως τον κορυφαίο καινοτόμο στην έρευνα και το σχεδιασμό ηλεκτρικών προϊόντων στερεάς κατάστασης», δήλωσε ο Casey. «Σε συνδυασμό με τα πέντε άλλα διπλώματα ευρεσιτεχνίας που παρέχονται για διάφορες πτυχές του ψηφιακού ελέγχου ηλεκτρικής ενέργειας στερεάς κατάστασης, επιτρέπουμε σημαντικά πλεονεκτήματα στην απόδοση των LED, ιδιαίτερα για την εμπορική αγορά.»


Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Zhongshan Maitian Optoelectronics Technology Co., Ltd.
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top