Προφίλ αλουμινίου, PVC που είναι καλύτερο να επιλέγετε;

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2020-10-26

Συγκριτικό πλεονέκτημα του αλουμινίου με προφίλ PVC:


Η ικανοποίηση του πελάτη είναι η επιτυχία του πλαστικού Shangyu

1. Τα προϊόντα εξοικονόμησης ενέργειας και φιλικά προς το περιβάλλον, τα οποία προωθεί έντονα το εθνικό du, είναι σύμφωνα με την εθνική βιομηχανική δομή.

2. Καλή απόδοση θερμομόνωσης: η θερμική αγωγιμότητα του πλαστικού χάλυβα είναι 0,14, η θερμική αγωγιμότητα του κράματος αλουμινίου είναι 175 και η θερμική αγωγιμότητα του κράματος αλουμινίου είναι 1250 φορές μεγαλύτερη από αυτή του πλαστικού χάλυβα. Η καθημερινή εξοικονόμηση ενέργειας από πόρτες και παράθυρα από κράμα αλουμινίου υπερβαίνει τους 4 βαθμούς.

3. Αντοχή στις κρούσεις, καλή επιβράδυνση της φλόγας (μη καύσιμο), μονωτής.

4. Είναι εύκαμπτο στο άνοιγμα και δεν απαιτεί συχνή συντήρηση. Χρησιμοποιείται για πολλά χρόνια και εξακολουθεί να μοιάζει με νέο παράθυρο μετά τον καθαρισμό. Ωστόσο, το κράμα αλουμινίου είναι παρωχημένο λόγω οξείδωσης για πολλά χρόνια.

5. Επιδόσεις εγκατάστασης θυρών και παραθύρων: Επειδή είναι ενσωματωμένο, είναι εύκολο να εγκατασταθεί.

6. Εξοικονόμηση ενέργειας (η κατανάλωση ενέργειας για την παραγωγή ενός τόνου αλουμινίου είναι 7 φορές μεγαλύτερη από την παραγωγή ενός τόνου από πλαστικό PVC).

7. Ισχυρή αντοχή στη διάβρωση και αντοχή στις καιρικές συνθήκες: Οι πλαστικές πόρτες και τα παράθυρα από χάλυβα είναι ανθεκτικά σε οξείες, αλκαλικές και χημικές διάβρωση. Η αστική ρύπανση του περιβάλλοντος, το υδροχλωρικό οξύ και η όξινη βροχή έχουν μικρή επίδραση στις πλαστικές πόρτες και παράθυρα από χάλυβα. Αλλά το κράμα αλουμινίου δεν συμβαίνει, θα οδηγήσει εύκολα στην οξείδωση της επιφάνειας μετά τη διάβρωση και θα μειώσει τη διάρκεια ζωής.

8. Στεγανότητα νερού και στεγανότητα αέρα (εξαιρετική διαπερατότητα αέρα και βροχής), καλύτερη από τις πόρτες και τα παράθυρα από κράμα αλουμινίου.

9. Η απόδοση της ηχομόνωσης είναι πολύ καλύτερη από τις πόρτες και τα παράθυρα από κράμα αλουμινίου. Η ηχομόνωση του κράματος αλουμινίου είναι 15-18dB, και το ηχομονωτικό αποτέλεσμα του πλαστικού χάλυβα είναι 30 dB (για παράδειγμα: κτίρια που πληρούν τις ίδιες απαιτήσεις θορύβου, κτίρια με πόρτες και παράθυρα από κράμα αλουμινίου και αρτηριακή κυκλοφορία Η απόσταση είναι μεγαλύτερη από 50M, και μπορεί να μειωθεί σε λιγότερο από 15M εάν χρησιμοποιούνται πλαστικές χαλύβδινες πόρτες και παράθυρα).

10. Στυλ προϊόντος και απόδοση της διαδικασίας: Οι πόρτες και τα παράθυρα από πλαστικό ατσάλι πρέπει να κατασκευάζονται σε επίπεδα, συρόμενα, κρεμαστά και καμπύλα παράθυρα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του σχεδιαστή, με όμορφη και νέα εμφάνιση. Η πλαστική επιφάνεια από χάλυβα μπορεί να είναι χρωματισμένη, επικαλυμμένη και συνεξωθημένη σε πολλαπλά χρώματα.

Σχετικά μειονεκτήματα:

Η αντοχή και η αντίσταση στην πίεση του ανέμου είναι αδύναμες. Τα παράθυρα από πλαστικό-χάλυβα πρέπει να προσθέσουν χαλύβδινη επένδυση, ταινίες στεγανοποίησης, συνδετικό υλικό κ.λπ. Η επιλογή τους επηρεάζει άμεσα την απόδοση των θυρών και των παραθύρων. Η κακή ποιότητα των μη τυποποιημένων προφίλ επηρεάζει την ανάπτυξη πλαστικού χάλυβα. Ο πλαστικός χάλυβας απαιτεί επαγγελματικό εξοπλισμό για την παραγωγή, το κόστος επένδυσης είναι μεγαλύτερο από αυτό του κράματος αλουμινίου και η διαδικασία παραγωγής είναι πιο περίπλοκη από το κράμα αλουμινίου.

(2) Πόρτες και παράθυρα από κράμα αλουμινίου

Συγκριτικό πλεονέκτημα:

1. Η διαδικασία κατασκευής είναι απλή και βολική.

2. Υψηλή αντοχή, καλή αντοχή στην πίεση του ανέμου.

3. Μεγάλος χρόνος ανάπτυξης, έγκαιρη είσοδος στην αγορά και κάποιος βαθμός αναγνώρισης της αγοράς.

4. Το έγχρωμο αλουμίνιο είναι πλούσιο σε χρώματα και η επιφάνεια των θυρών και των παραθύρων από κράμα αλουμινίου μπορεί να ψεκαστεί, να ηλεκτροφορηθεί και το χρώμα να μπορεί επίσης να διαφοροποιηθεί.

Σχετικά μειονεκτήματα:

1. Μεγάλη σπατάλη πόρων, χωρίς εξοικονόμηση ενέργειας και δεν ευνοεί την προστασία του περιβάλλοντος.

2. Το ποσοστό της εξωτερικής συσκευασίας από κράμα αλουμινίου (συσκευασμένο σε κέλυφος χαρτιού) αντιστοιχεί στο 6-8% κάθε τόνου κράματος αλουμινίου. Εκτός από το πρόσθετο κόστος του πελάτη, ο πλαστικός χάλυβας θεωρείται το καθαρό βάρος.

3. Εύκολο στην ηλεκτρική ενέργεια και οξείδωση.

4. Η χαμηλή διαπερατότητα του αέρα και του βρόχινου νερού, λιγότερη δομή κοιλότητας, χωρίς τρύπες αποστράγγισης, εύκολο στη συσσώρευση νερού, εύκολο στη σκουριά, κράμα αλουμινίου χαμηλής ποιότητας είναι εύκολο να διαβρωθεί.

5. Κακή στεγανοποίηση, ηχομόνωση και θερμομόνωση.

6. Η ώθηση και το τράβηγμα είναι άβολα και θα προκληθεί θόρυβος. Ο σχεδιασμός δεν είναι τόσο λογικός όσο ο πλαστικός χάλυβας και ο σχεδιασμός του πλαστικού χαλύβδινου αυλακιού είναι λιγότερο ήχος από το συρόμενο κράμα αλουμινίου.

7. Το κράμα αλουμινίου είναι εύκολο να οξειδωθεί και η οξείδωση μετά από αρκετά χρόνια χρήσης θα μειώσει σημαντικά την απόδοση των πορτών και των παραθύρων από κράμα αλουμινίου.

8. Η διαδικασία παραγωγής είναι απλή και οι εργαζόμενοι είναι ανάμεικτοι. Οι περισσότερες πόρτες και παράθυρα από κράμα αλουμινίου στην αγορά (ειδικά οι πελάτες λιανικής) δεν πληρούν τα πρότυπα πόρτας και παραθύρου.

9. Πόρτες και παράθυρα από κράμα αλουμινίου (συρόμενα παράθυρα) σε θυελλώδεις περιοχές, ο άνεμος θα παράγει θόρυβο, η σταθερότητα του ανεμιστήρα δεν είναι καλή.


Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Dongguan Shangyu Plastic hardware Products Co. LTD
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top