Η προσοχή πρέπει να δοθεί στην τεχνολογία κατασκευής του ελαφριού τοίχου χωρισμάτων καρινών χάλυβα

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2022-01-22
\\ Κατασκευή κτιρίων, η ελαφριά χάλυβα καρίνα είναι αδιάβροχη, το φως στο βάρος, απλό στην κατασκευή και δεν είναι εύκολο να βλάψει. Τώρα έχει γίνει η πρώτη επιλογή για τους ανθρώπους. Χρησιμοποιείται κυρίως ως οροφή για οικοδομικές κατοικίες και εργοστάσια. Η ελαφριά καρίνα δεν είναι μια απλή λειτουργία για να ολοκληρωθεί κατά τη διάρκεια της κατασκευής και ορισμένα προβλήματα πρέπει να δοθούν προσοχή.

1. ρωγμές στην επιφάνεια του σκάφους και παραμόρφωση του τοίχου. Στην πραγματικότητα, όλοι γνωρίζουν την αρχή της θερμικής επέκτασης και συστολής, όπως και όταν εγκαθιστούν ένα πάτωμα, θα υπάρχει ένα μικρό κενό. Όταν χρησιμοποιείτε ελαφρώς χαλύβδινο καρίνα, εάν η κατακόρυφη καρίνα στερεωθεί σφιχτά με τις άνω και κάτω καταιγίδες, δεν υπάρχουν αποκλειστικά κενά και τα τοιχώματα άνω των 2m δεν γίνονται για να ελέγξουν τις αρθρώσεις παραμόρφωσης, οι οποίες θα προκαλέσουν παραμόρφωση του τοιχώματος. Ως εκ τούτου, ένας χώρος 3mm θα πρέπει να διατηρείται γύρω από το τοίχο διαχωρισμού, το οποίο θα μειώσει την παραμόρφωση και τις ρωγμές που προκαλούνται από την επίδραση της θερμοκρασίας και της υγρασίας.

2. Το ελαφρύ χάλυβα πλαίσιο δεν είναι σταθερά συνδεδεμένο. Ο λόγος είναι ότι ορισμένοι κόμβοι δεν πληρούν τις απαιτήσεις της δομής και οι τοπικοί κόμβοι θα πρέπει να αντιμετωπίζονται αυστηρά σύμφωνα με τις διατάξεις του διαγράμματος κατά την εγκατάσταση.

3. Ο πίνακας καλύμματος τοίχου είναι άνισος. Μπορεί να είναι ότι η καρίνα εγκαθίσταται πλευρικά και το πάχος της πλακέτας γύψου δεν είναι συνεπές.

Παρέχοντας προσοχή σε αυτά τα σφάλματα-prone μέρη θα μειώσει την εμφάνιση λαθών κατά τη διάρκεια της κατασκευής.


Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • WENAN MOON BUILDING MATERIALS LIMITED NEW POINT ENTERPRISE CO
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top