Αυτόματη θήκη που είναι εξοπλισμένος με συνάρτηση απορρόφησης αρνητικής πίεσης

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2023-08-31

automatic δερμάτινο κέλυφος, όπως υποδηλώνει το όνομα είναι ένα μηχάνημα που χρησιμοποιείται για τα κελύφη βιβλίων hardcover, όπως χρησιμοποιούμε το νέο κινεζικό λεξικό και ούτω καθεξής μετά το κέλυφος, είναι να χρησιμοποιήσετε το hardcover book shell machine Η μηχανή κελύφους βιβλίου χρησιμοποιώντας τη διάθλαση φωτός, την αρχή του προβληματισμού, τη χρήση του κεντραρίσματος και της τοποθέτησης, για να καλύψει τις ανάγκες του χρήστη' για ταχεία λειτουργία ·


automatic δερμάτινο κέλυφος είναι εξοπλισμένο με συνάρτηση απορρόφησης αρνητικής πίεσης, έτσι ώστε το κάλυμμα να είναι πιο επίπεδο, μην τρέχετε. Η μηχανή κελύφους βιβλίου έχει μια ακριβή λειτουργία κοπής γωνίας, για διαφορετικό πάχος χαρτόνι χωρίς ρύθμιση μπορεί να κοπεί για να ικανοποιήσει τους κανόνες και τα πρότυπα της κοπής της γωνίας καλύμματος. Το αυτόματο δερμάτινο μηχάνημα επινοήθηκε αρχικά από τις κινεζικές επιχειρήσεις. Εξοπλισμένο με συσκευή περιτυλίγματος διπλού καουτσούκ, μπορεί να ολοκληρώσει την παραγωγή της θήκης βιβλίου σκληρού και κανονικού. Το μηχάνημα της θήκης του βιβλίου μπορεί να ρυθμίσει με ακρίβεια και να τοποθετήσει το κάλυμμα, το χαρτόνι και την κεντρική πλακέτα.

1. Το δερμάτινο μηχάνημα θήκης δεν πρέπει να έχει χαλαρά ή χαλαρά μετά την κοπή και την ανάκαμψη του καλύμματος κατά τη φόρτωση του καλύμματος.


2. Κάθε κάλυμμα είναι ηλεκτροστατικό, το πιο σημαντικό είναι ότι το κάλυμμα πρέπει να αφαιρέσει τη στατική ηλεκτρική ενέργεια όταν κάνει επεξεργασία επιφάνειας.


3. Στο κάλυμμα για την επιφανειακή επεξεργασία θα παραμείνει μέρος της κόλλας, θα ψεκάζει σκόνη ή σε άλλο σχεδόν παρόμοιο υλικό που πασπαλίζεται απαλά στον τόπο που δεν αντιμετωπίζεται, μόνο για να είναι σε θέση να είναι μέσος όρος.


Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • dongguan degao machinery technology co.,ltd
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top