Η αντιμετώπιση της εξάπλωσης του ιού στο πλαίσιο της παγκόσμιας οικονομικής ανάκαμψης: ηγέτες της G20

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2020-12-07

Οι ηγέτες της Ομάδας των 20 (G20) υπογράμμισαν στην κοινή δήλωσή τους την επείγουσα ανάγκη να τεθεί υπό έλεγχο η εξάπλωση του ιού COVID-19, η οποία είναι καίρια για τη στήριξη της παγκόσμιας οικονομικής ανάκαμψης.

Στη σύνοδο κορυφής της G20 στο Riyadh, οι ηγέτες της G20 ανέφεραν ότι η πανδημία COVID-19 και ο πρωτοφανής αντίκτυπός της είναι ένα ασύγκριτο σοκ που αποκάλυψε την Κυριακή στο τέλος της διήμερης συνόδου κορυφής της G20 Riyadh. " Αδύναμα σημεία στην ετοιμότητά μας και την αντίδρασή μας και υπογράμμισαν τις κοινές μας προκλήσεις. "

Οι ηγέτες της G20 τόνισαν την πεποίθησή τους ότι η συντονισμένη παγκόσμια δράση, η αλληλεγγύη και η πολυμερής συνεργασία είναι σήμερα περισσότερο απαραίτητες από ποτέ για να ξεπεραστούν οι τρέχουσες προκλήσεις.

Αναγνωρίζουν επίσης ότι η συνδετικότητα, οι ψηφιακές τεχνολογίες και οι πολιτικές έχουν διαδραματίσει βασικό ρόλο στην ενίσχυση της αντιμετώπισης της πανδημίας και στη διευκόλυνση της συνέχισης της οικονομικής δραστηριότητας.

Οι ηγέτες δεσμεύτηκαν επίσης να προωθήσουν την παγκόσμια ετοιμότητα για πανδημίες, την πρόληψη, τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση, να στηρίξουν το πολυμερές εμπορικό σύστημα και να επιταχύνουν τις προσπάθειες για τον τερματισμό της φτώχειας και την αντιμετώπιση των ανισοτήτων.

Οι διήμερες Ηγέτες της G20 και το Summit, που διεξήχθη υπό τη Σαουδική Προεδρία, ολοκληρώθηκαν την Κυριακή.


Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Foshan Kaili Trading Co., Ltd.
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top