Η ζήτηση ηλεκτρικού ρεύματος για μεγάλα αγώγιμα υλικά πρέπει να αναβαθμιστεί

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2021-01-19

" Η μελλοντική ζήτηση ηλεκτρικής ενέργειας από την Κίνα και το 3539 είναι μεγαλύτερη από την Ευρώπη, την Αμερική, την Ιαπωνία κ.λπ. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, θα πρέπει να αισθανόμαστε πολύ επιτακτικοί όσον αφορά τη βελτίωση των επιδόσεων των αγώγιμων υλικών που χρησιμοποιούνται στις γραμμές μεταφοράς. " August 24, China Academy of Engineering Lizhen, ακαδημαϊκός και πρόεδρος της China Southern Power Grid Expert Committee, δήλωσε στο " Νέα συνάντηση ανταλλαγής τεχνολογίας για τα εξαιρετικά καλώδια υψηλής τάσης και τα καλώδια εξοικονόμησης ενέργειας " Όχι.

Ανέφερε ότι το δίκτυο UHV της Κίνας και του 39 έχει αναπτυχθεί πολύ γρήγορα τα τελευταία χρόνια.Ένας από τους σημαντικότερους λόγους είναι ότι η ζήτηση της Κίνας και του Bina&35.39 είναι πολύ μεγάλη.Σχετικά, η ζήτηση των αναπτυγμένων χωρών στην Ευρώπη, την Αμερική και την Ιαπωνία είναι μικρότερη.Σε ό,τι αφορά την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, η Κίνα και τοd35.39.s κατά κεφαλή κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας στο 2012 ήταν μόνο 3,600 kWh, αλλά η μέση αμερικανική κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας έφθασε 13,000 kWh, και η Ευρώπη και η Ιαπωνία έφτασαν επίσης σε 8,000 kWh.Το χάσμα είναι τόσο μεγάλο που συνειδητοποιούμε ότι υπάρχουν ακόμη πολλά περιθώρια ανάπτυξης στην Κίνα και το 3539.

Είπε ότι χρειάστηκαν δέκα χρόνια για να αυξηθεί η αγωγιμότητα του σύρματος από 60% έως 61% στην Κίνα.Τα τελευταία χρόνια, στις προσπάθειες αρκετών εγχώριων κατασκευαστών καλωδίων και καλωδίων όπως το Far East Cable, η αγωγιμότητα των καλωδίων έχει αυξηθεί σε 63%, μια αύξηση της 2% σε σύγκριση με τη αγωγιμότητα 61%.Αν και ένα τέτοιο επίτευγμα είναι ήδη μεγάλο, 63% της αγωγιμότητας εξακολουθεί να υπάρχει περιθώριο βελτίωσης.

Προέτρεψε ότι σε αυτήν την κατάσταση, οι άνθρωποι που επενδύουν σε επιχειρήσεις ηλεκτρισμού και κατασκευής μπορούν να βελτιώσουν τις επιδόσεις των υπαρχόντων αγώγιμων υλικών βελτιώνοντας συνεχώς το επίπεδο της τεχνολογίας και μπορούν επίσης να βρουν νέα υλικά με καλύτερη αγωγιμότητα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Guangzhou και φιλοξενήθηκε από την Far East Cable Co., Ltd. και φιλοξενήθηκε από την China Southern Power Grid Media Co., Ltd. Περισσότερο από 80 άτομα από το Southern Power Grid, το National Wire and Quality Supervision and Inspection Center,Στη συνάντηση παρευρέθηκαν η Τεχνική Επιτροπή Τυποποίησης καλωδίων της Power Industry και άλλοι επαγγελματίες σχεδιασμού δικτύων ηλεκτρικής ενέργειας.


Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd

Τίτλος εργασίας: Sales Manager

Τμήμα: Overseas Business Department

Εταιρικό τηλέφωνο: +86-0539-3712117

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Επικοινωνήστε μαζί μας

Κινητό τηλέφωνο: +86 15610665825

Δικτυακός τόπος: mmoanode.elb2bvip.com

Διεύθυνση: No. 26, Qiyang Road, Lanshan District, Linyi City, Shandong Province, China

Έξυπνο ρολόι τηλεφώνου, ρολόι Bluetooth
Πλήρες έξυπνο τηλέφωνο
Σαλόνι super cool δεξαμενή ψαριών
Οι πολύ μακριές σέξι βλεφαρίδες των γυναικών
Διατροφική Σούπερ Βιταμίνη C Χυμός Ποτό
Βολικό εξωτερικό τραπέζι
Έξυπνος έγχρωμος εκτυπωτής
Εξωτερικός μεγάλος ανεμιστήρας
Premium κόκκινο κρασί
Εξαιρετικά μικρός βολικός δίσκος αποθήκευσης USB
top