Κίνα\\ της βιομηχανίας ακριβείας μούχλας εξαγωγική αγορά ή στην κύρια ανάπτυξη

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2021-01-05

Στο μέλλον, το επίκεντρο της ανάπτυξης της βιομηχανίας μούχλας δεν είναι μόνο η κάλυψη μεγάλου αριθμού αναγκών, αλλά έχει επίσης υψηλό τεχνικό περιεχόμενο, ειδικά αυτή τη στιγμή το εγχώριο δεν είναι αυτάρκες, χρειάζεται μεγάλο αριθμό εισαγόμενων μούχλας και μπορεί να αντιπροσωπεύει την κατεύθυνση της ανάπτυξης μεγάλου, ακριβούς, περίπλοκου, μακρού καλούπι. Ο γενικός γραμματέας διεθνών μοντέλων σύνδεσης, Luo Baihui, πιστεύει ότι, επειδή το προϊόν μούχλας της χώρας μας και του Grοd3539 έχει το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των τιμών στη διεθνή αγορά, η προοπτική της εξαγωγής καλή μάρκα μούχλας θα αποτελέσει επίσης το βασικό σημείο ανάπτυξης.

Ειδικά η βιομηχανία οικιακού υλικού χρειάζεται συνεχή ανάπτυξη και καινοτομία, η βιομηχανία οικιακού υλικού αυξάνεται, η βιομηχανία οικιακού υλικού παρουσιάζει διαφορετικές αλλαγές. Πολλοί κατασκευαστές υλικού επίπλωσης είναι αόρατοι για να διαχωρίσουν τα δύο, το διακοσμητικό υλικό δεν δίνει σημασία στη λειτουργική ανάπτυξη, το λειτουργικό υλικό στην διακοσμητική του έρευνα ανάπτυξης είναι ανεπαρκές, δεν είναι συγκεντρωμένο μεταξύ των δύο.

Η βιομηχανία του μήκους είναι ένα σημαντικό μέρος της βιομηχανίας υλικού στην Κίνα, η 12η πενταετής περίοδο είναι το μείζον περιβάλλον αλλαγής, η κατάλληλη αντιμετώπιση της εγχώριας και της ξένης ανάπτυξης στη χώρα μας για να επιταχυνθεί η κρίσιμη περίοδος για την υλοποίηση του ολοκληρωμένου στόχου της ευημερούσας κοινωνίας των κατασκευών, είναι επίσης το κλειδί για την υγιή ανάπτυξη της μούχλας.η βιομηχανία παραγωγής στην Κίνα, το εγχώριο και το ξένο περιβάλλον, αν και υπάρχουν πολλοί αβέβαιοι παράγοντες, αλλά η οικονομική ανάπτυξη της χώρας μας εξακολουθεί να βρίσκεται στην περίοδο ανάπτυξης, το συγκριτικό πλεονέκτημα της μούχλας στη διεθνή αγορά της χώρας μας εξακολουθεί να υπάρχει,Οι προσδοκίες της εγχώριας αγοράς μούχλας εξακολουθούν επίσης να φαίνονται καλές, η τάση ανάπτυξης της βιομηχανίας μούχλας.

Τα τελευταία χρόνια, ο ρυθμός της διαρθρωτικής προσαρμογής της βιομηχανίας μούχλας επιταχύνθηκε, γεγονός που αντικατοπτρίζεται κυρίως στην ταχύτητα ανάπτυξης μεγάλων, ακριβών, σύνθετων, πολύχρονων φορμών και τυποποιημένων τμημάτων μούχλας υψηλότερα από τη συνολική ταχύτητα ανάπτυξης της βιομηχανίας. Η αναλογία της πλαστικής μούχλας και της μούχλας αυξάνεται. Ο αριθμός και η ικανότητα των επαγγελματικών κατασκευαστών μούχλας που αντιμετωπίζουν την αγορά αυξάνονται γρήγορα. Η μελλοντική κατεύθυνση ανάπτυξης της εταιρείας κατασκευής αυτοκινήτων της Κίνας θα πρέπει να δίνει προσοχή στην προσαρμογή και τη θέση της δομής του προϊόντος, να βελτιώνει περαιτέρω το επίπεδο της τεχνολογίας κατασκευής μούχλας, να καταλαμβάνει την αγορά καλαθοποιίας υψηλής ποιότητας με σύνθετη δομή, υψηλή ακρίβεια και υψηλό τεχνικό περιεχόμενο.

Σύμφωνα με τον Luo Baihui, γενικό γραμματέα του Διεθνούς Συνδέσμου Μοντέλων, με την εμβάθυνση της μεταρρύθμισης και το άνοιγμα της πολιτικής, οι κρατικές υπηρεσίες που ενδιαφέρονται για την προσοχή και τη στήριξη της βιομηχανίας μούχλας, σε συνδυασμό με την ένωση της βιομηχανίας μούχλας και άλλους κοινωνικούς οργανισμούς, τη δημοσιότητα και την προώθηση,Έτσι, η βιομηχανία μούχλας στη Zhejiang ταχύτερη ανάπτυξη, η κλίμακα της αγοράς μούχλας στη χώρα κατατάχθηκε πρώτη.

Κατά τη διάρκεια της δωδέκατης πενταετούς περιόδου, η γενική τάση της αγοράς μούχλας είναι σταθερή προς τα πάνω. Σήμερα, η εγχώρια αγορά έχει μεγάλη ζήτηση για καλούπια μεσαίας και υψηλής ποιότητας, αλλά οι οικιακές μούχλες πρέπει να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των χρηστών όσον αφορά την ποιότητα, τον χρόνο παράδοσης και ούτω καθεξής. Επιπλέον, η βιομηχανία συσκευών, αυτοκινήτων και πλαστικών προϊόντων έχει τη μεγαλύτερη ζήτηση για καλούπια. Διεθνής αγορά: τα τελευταία χρόνια, το κόστος εργασίας έχει αυξηθεί στις εκβιομηχανισμένες χώρες, οι οποίες μετατοπίζονται σε αναπτυσσόμενες χώρες, ιδίως στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας. Η εγχώρια παραγωγή υψηλής ακρίβειας μούχλας, με βάση την χειρωνακτική εργασία, εισήγαγε μεγάλες εισαγωγές μούχλας για να τις λύσει. Επομένως, το χαμηλό δυναμικό της διεθνούς αγοράς μούχλας είναι πολύ μεγάλο. Όσο μπορεί να βελτιωθεί η ποιότητα της εγχώριας μούχλας, μπορεί να διασφαλιστεί η ημερομηνία παράδοσης, η προοπτική εξαγωγής μούχλας είναι πολύ αισιόδοξη. Επιπλέον, η διεθνής αγορά πλαισίων και τυποποιημένων μερών μούχλας είναι επίσης πολύ μεγάλη. Επί του παρόντος, η Κίνα έχει μόνο μικρό αριθμό εξαγωγών στο πλαίσιο.

Παρόλο που η Κίνα και το σύνολο της παραγωγής μούχλας κατατάσσονται στο τρίτο στον κόσμο, υπάρχουν ορισμένες επιχειρήσεις και κατασκευαστές με άριστο συνολικό επίπεδο στον κλάδο, αλλά τα σημερινά χαρακτηριστικά της εγχώριας βιομηχανίας μούχλας είναι οι άνισες συνθήκες κατασκευής, το χάσμα είναι πολύ μεγάλο. Αρκετοί είναι οι ιδιωτικές επιχειρήσεις ή οι αυτοαπασχολούμενοι, από κεφάλαιο, τοποθεσία, τεχνολογία, ανταλλαγή πληροφοριών και πολλούς άλλους παράγοντες, ένα μέρος των κατασκευαστών βασίζεται στον παραδοσιακό εξοπλισμό και τη χειρωνακτική κατασκευή, μπορεί να παράγει μόνο λίγα μεσαία και χαμηλής ποιότητας καλούπια, είναι δύσκολο να εισαγάγει προηγμένη τεχνολογία κατασκευής μούχλας και προηγμένης κατασκευής μούχλαςεξοπλισμό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την ενίσχυση του ανταγωνισμού στη μέση και τη χαμηλή αγορά μούχλας. Ορισμένες επιχειρήσεις μούχλας για να ζήσουν, χωρίς δισταγμό να μειώσουν η μία την τιμή της άλλης, και η χαμηλή τιμή είναι βέβαιο ότι θα επηρεάσει την ποιότητα των προϊόντων, το αποτέλεσμα είναι ότι οι χρήστες των ορυχείων, οι ομοτίμους, πληγώνονται επίσης.


Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Dongguan Hongbo Precision Machinery Manufacturing Co.,Ltd.
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top