Χρήση χλωριούχου βενζαλκόνιου Μη εκπλύσεως Σανίτη με αφρό για την προστασία της υγείας των χεριών

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2020-06-29

Σήμερα, πολλοί άνθρωποι μπαίνουν στον πειρασμό να αγοράσουν χειροποίητα απολυμαντικά που σκοτώνουν 99.99% για να απαλλαγούν από μολύνσεις και ασθένειες.Το πλύσιμο των χεριών με σαπούνι με νερό είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για τη μείωση των μικροβίων του δέρματος και την εξάλειψη της μετάδοσης μεταδοτικών νόσων.


Το πλύσιμο των χεριών δεν θα είναι πάντα βολικό ή πιθανό, ειδικά όταν ήμασταν έξω ή στα νοσοκομεία, αλλά η χρήση καθαριστών χεριών μπορεί να αποτελέσει την καλύτερη εναλλακτική λύση για το σαπούνι και το νερό.Όλοι γνωρίζουμε ότι σε αυτή την περίπτωση, προσπαθούμε να αντισταθούμε στην ασθένεια, πλένοντας συχνά τα χέρια μας.   Η υγιεινή των χεριών είναι ο ευκολότερος τρόπος για να προστατευτούμε όσο και αν προχωρήσουμε.101.


Μπορείς να απολυμάνεις το χέρι σου χρησιμοποιώντας αυτό το χλωριούχο βενζαλκόνιο εύκολα που σκοτώνει αποτελεσματικά τα μικρόβια του 99%!


Αυτό το απολυμαντικό χλωριούχου βενζαλκόνιου έχει υψηλή αποτελεσματικότητα αποστείρωσης ευρέως φάσματος.Η προσθήκη μερικών μικρών ποσοτήτων μπορεί να έχει εξαιρετική αντιβακτηριακή επίδραση.Αυτός ο αφρός απολυμαντικού χεριών χρησιμοποιείται συνήθως σε όλους το νοικοκυριό του Daisy 8217και χρησιμοποιείται επίσης ευρέως στην ιατρική.Όταν πας στο νοσοκομείο, θα πρέπει να το χρησιμοποιήσεις αυτή τη στιγμή για να μην πλύνεις το απολυμαντικό.Είναι σημαντικό να προστατεύουμε τα χέρια μας για να προστατευτούμε εξαλείφοντας την εξάπλωση της νόσου.

 

Χρώματα αφρού βενζολκόνιου χλωριδίου:

ιβ)252·   Ήπια μη ενσωματωμένη και ασφάλεια της κλινικής εφαρμογής

Αυτό το μπουκάλι απολυμαντικού χεριών είναι απολύτως ασφαλές για οικογενειακή χρήση και όταν πρόκειται για παιδιά.Μπορεί εύκολα να ανοίξει πιέζοντας το δοχείο αντλίας για να εφαρμοστεί γρήγορα και μετά να καλυφθεί καλά, ώστε να εξασφαλίζεται η μη μόλυνση.

 

ιβ)252·   Δεν υπάρχει ερεθισμός του δέρματος, της βλεννογόνου μεμβράνης και των οφθαλμών και δεν υπάρχει αλλεργία στο δέρμα

Είναι σύνηθες ότι οι καθαριστές χεριών με βάση το αλκοόλ τείνουν να στεγνώνουν μετά την εφαρμογή στο δέρμα μας.Αλλά σε αυτόν τον αφρό αντισηπτικού με βενζαλκόνιο χλωριούχο είναι καλύτερο να εφαρμοστεί εάν πάσχετε από ευαισθησία του δέρματος.Αυτό το προϊόν είναι ασφαλές για κάθε τύπο δέρματος, αλλά δεν μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα μετά την εφαρμογή στο δέρμα μας.

 

ιβ)252·   Πλήρης και πυκνός αφρός, σχολαστικός, καθαρός όλη η επιφάνεια των χεριών και του δέρματος

Συνήθως ευνοούμε την αίσθηση ενός αφρώδους απολυμαντικού χεριών όταν το βάζουμε στα χέρια μας και τείνουμε να το απλώνουμε πιο σταθερά για καλύτερη αποστείρωση που σίγουρα καθαρίζει όλη την επιφάνεια του δέρματος.Αυτός ο αφρός απολυμαντικού χεριών παρέχει περισσότερη χρήση ακόμα και αν αποσπάσουμε μια μικρή ποσότητα αφρού μπορεί να εξαπλωθεί για να καλύψει ολόκληρο το χέρι, αλλά όσο πιο ευέλικτος ο αφρός, τόσο το καλύτερο.

ιβ)252·   Μια μικρή ποσότητα σκοτώνει τα 99.99% μικρόβια

Καταπολέμηση της εξάπλωσης των μικροβίων που κλινικά έχουν αποδειχθεί ότι εξαλείφουν 99.99% της νόσου που μπορεί να προκαλέσει ασθένεια.Αυτό το αφρώδες αντισηπτικό είναι το καλύτερο για όλους, ειδικά στα ιατρικά νοσοκομεία.

 

  Τέλος, αυτός ο αφρός χλωριούχου βενζαλκόνιου μας επιτρέπει να προσφέρουμε μια επιλογή απολυμαντικού χεριών χωρίς να στεγνώσουμε και να ερεθιστούμε το δέρμα μας, το οποίο είναι ασφαλές να χρησιμοποιείται πολλές φορές κάθε μέρα.Μπορεί να μας βοηθήσει να παράσχουμε τον καλύτερο τρόπο προστασίας από τις λοιμώξεις των χεριών.Αυτό το μη βαρύ μπουκάλι είναι βολικό να το μεταφέρεις όσο είσαι στο νοσοκομείο ή στο wher&35;101.Σας προτείνουμε αυτό το προϊόν.

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Detron International Co., Limited
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top