μηχανικά μέρη

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2020-06-30

Η Κίνα και η βιομηχανία δομικών μηχανημάτων της 39 έχουν αναπτυχθεί ραγδαία κατά την τελευταία δεκαετία, και οι παραδοσιακοί κατασκευαστές κεντρικών υπολογιστών έχουν αρχίσει να επηρεάζουν τους πέντε πρώτους στον κόσμο.Οι διεθνείς προμηθευτές εξαρτημάτων έχουν διαδραματίσει βασικό ρόλο στην ανάπτυξη και την ανάπτυξη της Κίνας και του μηχανισμού 3539.Η Κίνα και οι προμηθευτές εξαρτημάτων κατασκευαστικών μηχανημάτων επιταχύνουν επίσης την πρόοδό τους " από την ύπαρξη στην αριστεία " ... " από υπεροχή σε δύναμη " και " από εγχώρια έως υπερπόντια " μετά την εμπειρία " από το τίποτα " Όχι.


Για τους διεθνείς προμηθευτές εξαρτημάτων, το να καταστεί απαραίτητος μακροπρόθεσμος εταίρος των κινέζων ΚΑΕ και να ενσωματωθεί στην Κίνα με διεθνή μάρκα ΚΑΕ αποτελεί αναμφίβολα το κλειδί για τη συνέχιση της επιτυχίας στο μέλλον.


Για τους κινέζους προμηθευτές εξαρτημάτων, είναι βαθιά ενσωματωμένοι στη βιομηχανική αλυσίδα των κατασκευαστών κεντρικών υπολογιστών.Ενώ καλλιεργούν βαθιά την κινεζική αγορά, πηγαίνουν στο εξωτερικό με τις κινεζικές επιχειρήσεις κατασκευής μηχανογραφικών μηχανών και γίνονται εταίροι των διεθνών κατασκευαστών κεντρικών σημάτων.Είναι η επιδίωξη των επιχειρήσεων.


Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Dongguan ouyano Machinery Parts Co. LTD;
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top