Βρίσκεστε να αντιμετωπίζετε πολύ πόνο στα πόδια μετά από μια προπόνηση;

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2020-08-12

Βρίσκεστε να αντιμετωπίζετε πολύ πόνο στα πόδια μετά από μια προπόνηση; Αυτό δεν είναι διασκεδαστικό και μπορεί πραγματικά να εμποδίσει όχι μόνο την προπόνησή σας αλλά και την υπόλοιπη μέρα σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να τα διατηρείτε ωραία και προστατευμένα με αυτά τα σχεδιασμένα γιατρού.

画板 6_副本.jpg

Η επένδυση των ποδιών σας είναι γενικά μια καλή ιδέα. Κανείς δεν θέλει να αντιμετωπίσει τον πόνο στα πόδια. Εάν ασκηθείτε, τότε γίνεται αναγκαιότητα. Όμως δεν κατασκευάζονται όλοι οι πάτοι εξίσου ούτε είναι όλοι για προπόνηση.

画板 1_副本.jpg

Όταν βάζετε τους πάτους μας   στα παπούτσια σας, θα αισθανθείτε σχεδόν άμεση ανακούφιση.   Αυτός ο αφρός θα διαμορφωθεί στα πόδια σας για να κάνει την πιο άνετη εφαρμογή. Ολόκληρο το πόδι σας θα γεμιστεί για κάποια καλή ανακούφιση από τον πόνο.

画板 4_副本.jpg

Με την   οι σόλες μας   στα παπούτσια σας, θα έχετε επίσης μια καλή ποσότητα σοκ. Όταν ασκείστε, ακόμα κι αν δεν είναι εστιασμένο στο κάτω μέρος του σώματός σας, τα πόδια σας θα χτυπήσουν καλά από το σοκ της κίνησης. Με αυτά τα αμορτισέρ, αυτό είναι ένα λιγότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα πόδια σας.

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Dongguan qiyuan sports technology co.,ltd
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top