Ξέρετε ποια είναι τα χαρακτηριστικά του χαρτιού μόνωσης μοτοσικλετών?

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2021-10-26

The κύριο συστατικό του χαρτιού μόνωσης μοτοσικλέτας είναι πολυμερές πολυαμιδίου, το οποίο μπορεί να μονώσει, ασπίδα, αντιστέλεια παρεμβολές, παρέχει υψηλή ηλεκτρική μόνωση, υψηλή μηχανική αντοχή, υψηλή ευελιξία και ελαστικότητα και είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για εργασία σε περιβάλλοντα οξέος και αλκαλικών διαβρωτικών περιβάλλων. Είναι μη ευαίσθητο στην υγρασία, μη-toxic, φλόγα-retardant, έχει ισχυρή εγγενή δύναμη μόνωσης, μηχανική ανθεκτικότητα, ευελιξία και ελαστικότητα και καλή θερμική σταθερότητα. Χρησιμοποιείται ευρέως σε γεννήτριες, μετασχηματιστές, ηλεκτρικό εξοπλισμό, ηλεκτρομηχανολογικές και οικιακές συσκευές.

DSC09975.jpg

1. Εμφανιζόμενη αντοχή μόνωσης

  -~The μοτοσικλέτα Το χαρτί μόνωσης μπορεί να αντέξει τη σύντομη αντοχή πεδίου τάσης τάσης των 15/35kV

mm, χωρίς την ανάγκη για τη θεραπεία βερνίκων και ρητίνης. Λόγω της χαμηλής διηλεκτρικής σταθεράς του προϊόντος, η κατανομή ηλεκτρικού πεδίου μεταξύ του μονωτικού μέσου και του μέσου ψύξης είναι πιο ομοιόμορφη.

2. Μηχανική σκληρότητα

  

  

  

  

  

  

-

  -


\\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n ' Η θερμική σταθερότητα \\n \\n \\n \\n \\n \\nmotor μονωτικό χαρτί μπορεί να διατηρήσει αποτελεσματική απόδοση για περισσότερα από 10 χρόνια, ακόμη και αν τοποθετείται συνεχώς στους 220 ° C. \\n4. Χημική συμβατότητα \\n \\n \\n \\n Αυτός ο τύπος μονωτικού χαρτιού δεν επηρεάζεται ουσιαστικά από διαλύτες και είναι ανθεκτικό στη διάβρωση οξέος και αλκαλίων. Κατάλληλο για όλα τα βερνίκια, κόλλες, λάδια μετασχηματιστή, λιπαντικά και ψυγεία. Επιπλέον, το μονωτικό χαρτί δεν θα καταστραφεί από έντομα, μύκητες και καλούπια. \\ N \\n5. Απόδοση χαμηλής θερμοκρασίας \\n \\n \\n \\n στο σημείο βρασμού του αζώτου (77k), η αντοχή εφελκυσμού του μονωτικού χαρτιού Τ410, 993 και 994 σε θερμοκρασία δωματίου υπερβαίνει όλη την τιμή αντοχής. \\ N \\n6. Δεν είναι ευαίσθητη στην υγρασία \\n \\n \\n \\n όταν η σχετική υγρασία είναι 90%, η διηλεκτρική αντοχή του μονωτικού χαρτιού είναι 80% της εντελώς ξηράς κατάστασης και βελτιώνονται πολλές μηχανικές ιδιότητες. \\ N \\n7. Αντίσταση ακτινοβολίας \\n \\n \\n \\n Ακόμη και αν υπάρχει ιοντίζουσα ακτινοβολία μέχρι 800 τρισεκατομμυρίων ηλεκτρόνων, το μονωτικό χαρτί δεν επηρεάζεται βασικά και διατηρεί τις μηχανικές και ηλεκτρικές του ιδιότητες μετά από 8 ακτινοβολίες. \\ N \\n8. Μη \\ntoxic, ανθεκτικό σε υψηλή θερμοκρασία \\n \\n \\n \\n \\n \\n χαρτί μοτοσικλετοποίησης δεν θα έχει αρνητικές επιπτώσεις σε άτομα ή ζώα. Επιπλέον, δεν θα λιώσει σε υψηλές θερμοκρασίες, ούτε θα γίνει μια βοήθεια καύσης. Στους 220 ° C, ο δείκτης ορίου οξυγόνου (LOI) είναι μεγαλύτερος από 20,8 (το όριο καύσης του γενικού κενού), οπότε δεν θα καεί. Το μονωτικό χαρτί πληροί τις απαιτήσεις πυροπροστασίας που ορίζεται από το UL94V \\ N0. \\n \\n \\n \\n

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Dongguan Bopu Plastic Electronics Co.,Ltd.
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
Dongguan Bopu Plastic Electronics Co.,Ltd.

Τίτλος εργασίας: Business Director

Τμήμα: Business department

Εταιρικό τηλέφωνο: +86 0769-81838805

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Επικοινωνήστε μαζί μας

Κινητό τηλέφωνο: +86 13412075090

Δικτυακός τόπος: bopuplastic.elb2bvip.com

Διεύθυνση: 3,Wusong Road,Yuwu Industrial Park,Dongcheng District,Dongguan,Guangdong

Έξυπνο ρολόι τηλεφώνου, ρολόι Bluetooth
Πλήρες έξυπνο τηλέφωνο
Σαλόνι super cool δεξαμενή ψαριών
Οι πολύ μακριές σέξι βλεφαρίδες των γυναικών
Διατροφική Σούπερ Βιταμίνη C Χυμός Ποτό
Βολικό εξωτερικό τραπέζι
Έξυπνος έγχρωμος εκτυπωτής
Εξωτερικός μεγάλος ανεμιστήρας
Premium κόκκινο κρασί
Εξαιρετικά μικρός βολικός δίσκος αποθήκευσης USB
top