Προσαρμογή των κανόνων κλειδώματος COVID\ μπορεί να αποβεί μοιραίο'': Υπουργός Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2021-01-11

" Κάθε φορά που προσπαθείς να εφαρμόσεις τους κανόνες που θα μπορούσαν να είναι μοιραίοι. " Και το να μένεις σπίτι ήταν... " Το πιο σημαντικό πράγμα που μπορούμε να κάνουμε συλλογικά ως κοινωνία " Ο Χάνκοκ το είπε στο BBC.


Ο Hancock δεν απέκλεισε την ενίσχυση των περιορισμών εν μέσω εκκλήσεων επιστημόνων ότι οι ισχύοντες κανόνες πρέπει να είναι αυστηρότεροι, αναγνωρίζοντας ότι η Εθνική Υπηρεσία Υγείας (NHS) ήταν υπό " πολύ σοβαρή πίεση " Όχι.


" Οι άνθρωποι δεν πρέπει απλά να ακολουθούν το γράμμα των κανόνων αλλά να ακολουθούν και το πνεύμα και να παίζουν το ρόλο τους, " Έτσι είπε.


Η Βρετανία έχει αναφέρει περισσότερους από 80,000 θανάτους που σχετίζονται με τον Coronavir μετά την καταγραφή ενός άλλου 1,035, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν το Σάββατο.


Ο συνολικός αριθμός των θανάτων εντός 28 ημερών από τη θετική δοκιμή COVID-19 βρισκόταν στο 80,868 το Σάββατο.


Εν τω μεταξύ, η Βρετανία κατέγραψε κι άλλες υποθέσεις 59,937 Coronavirus, φέρνοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων Coronavirus στη χώρα σε 3,017,409, τα στοιχεία έδειξαν.


Τα τελευταία στοιχεία αποκαλύφθηκαν ως επιστήμονες που συμβουλεύουν τη βρετανική κυβέρνηση προειδοποίησε ότι τα ισχύοντα μέτρα αποκλεισμού στην Αγγλία πρέπει να είναι " αυστηρότερα " να επιτύχει τον ίδιο αντίκτυπο με το κλείσιμο τον Μάρτιο 2020.


Ο Robert West, ο οποίος είναι μέλος της Ομάδας Επιστημονικής Παγκόσμιας Γρίπης για τη Συμπεριφορά, η οποία συμβουλεύει τη βρετανική κυβέρνηση και το\35,39,η Επιστημονική Συμβουλευτική Ομάδα για τις Ευκαιρίες (SAGE), δήλωσε το Σάββατο ότι οι ισχύοντες κανόνες ήταν οι εξής: " ακόμη επιτρέπει πολλή δραστηριότητα η οποία εξαπλώνει τον ιό " Όχι.


Ο Γουέστ είπε ότι λόγω της νέας παραλλαγής του στεφανιαίου ιού, ο οποίος λέγεται ότι είναι έως 70 τοις εκατό πιο μολυσματικός, τα μέτρα αποκλεισμού πρέπει να είναι σκληρότερα.


Η Αγγλία βρίσκεται επί του παρόντος υπό τον τρίτο εθνικό αποκλεισμό από την έναρξη της πανδημίας στη χώρα.Για να επαναφέρουν τη ζωή στη φυσιολογική κατάσταση, χώρες όπως η Βρετανία, η Κίνα, η Γερμανία, η Ρωσία και οι Ηνωμένες Πολιτείες αγωνίζονται ενάντια στο χρόνο για να αναπτύξουν εμβόλια στεφανιαίου ιού.


Οργανισμοί


Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Hubei Yongchuang Intelligent Parking Equipment Co., LTD
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top