Ιστορικό του Φεστιβάλ Μεσαίων

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2020-07-17

Στα αρχαία χρόνια ο ουρανός εμφανίστηκε την ίδια στιγμή για δέκα ημέρες, και ο ήλιος στέγνωσε και οι άνθρωποι πέθαναν.Ένας ήρωας με το όνομα Χου Γι ήταν τόσο ισχυρός που συμπόνιζε με τους ανθρώπους που υπέφεραν.

Η γυναίκα του Hou Yi και35.39 ονομάστηκε Chang και35.39, e. Hou Yi, εκτός από την τέχνη του κυνηγιού, όλη μέρα με τη γυναίκα του.Πολλοί μελετητές έρχονται να βάλουν ένα δάσκαλο για να μάθουν τέχνη, το μυαλό δεν είναι σωστό Peng Meng είναι επίσης ανακατεμένο σε.

Μια μέρα, ο Χου Γι πήγε στα βουνά Κουνλούν για να επισκεφθεί φίλους για να αναζητήσει τον Τάο, στη μητέρα Γουάνγκ για ένα πακέτο φαρμάκων για τους απέθαντους.Λέγεται ότι η λήψη αυτού του φαρμάκου, μπορεί αμέσως να ανέβει στον ουρανό.Ωστόσο, ο Hou Yi δεν μπορεί να αφήσει τη γυναίκα του, παρέδωσε προσωρινά το φάρμακο για τους απέθαντους στον Chang&dong35.39· και τη συλλογή.

Ο Chang&dressing35.39. Έκρυψε το φάρμακο στο κουτί του θησαυρού της ντουλάπας.Τρεις μέρες αργότερα, ο Hou Yi οδήγησε τους μαθητές στο κυνήγι, η καρδιά του φαντάσματος του Peng Meng προσποιήθηκε ότι ήταν άρρωστη, δεν βγήκε έξω.Αφού ο Χου Γι τους οδηγήσει όλους να φύγουν σύντομα, ο Πενγκ Μένγκ κρατάει ένα σπαθί για να διαρρήξει την πίσω αυλή του σπιτιού, αναγκάζοντας τον Τσανγκ και τον Σουόρτσι35.39, για να παραδώσει την ιατρική των απέθαντων.

Ο Chang&dows35.39. Ήξερε ότι δεν ήταν ο αντίπαλος του Peng Meng&35.39, όταν η κρίση γύρισε για να ανοίξει ένα κουτί θησαυρού, έβγαλε έξω το φάρμακο των απέθαντων που κατάπιε.Ο Chang&dongsdriν35.39. Κατάπιε, το σώμα του αμέσως αιωρούνταν από το έδαφος, πετάχτηκε έξω από το παράθυρο, πετώντας στον ουρανό.

Επειδή ο Τσανγκ και ο Ντάμπραϊ ανησυχούσαν για τον άντρα της και μετά πέταξαν στο πλησιέστερο φεγγάρι από τον κόσμο, έγιναν αθάνατοι.

Το βράδυ, ο Χου Γι γύρισε σπίτι, και οι υπηρέτριες έκλαιγαν για το τι συνέβη κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ο Χου Γι φοβήθηκε και θύμωσε, τράβηξε ένα σπαθί για να σκοτώσει το κακό, ο Πενγκ Μενγκ είχε ήδη διαφύγει, ο Χου Γι ήταν τόσο θυμωμένος για να χτυπήσει το στήθος του, λυπημένος, κοιτάζοντας τον νυχτερινό ουρανό για να καλέσει τον Τσανγκ και3539, ε, όταν ανακάλυψε ότι σήμερα και σήμερα το φεγγάρι είναι ιδιαίτερα φωτεινό, και υπάρχει μια τρεμάμενη φιγούρα όπως ο Τσανγκ και ο 39, ε.

Ο Χου Γι έχασε τη γυναίκα του, μετά έστειλε ανθρώπους στον Chang&dow35.39, e&dongrif35,39,τον αγαπημένο κήπο του, να βάλει λιβάνι, να βάλει τον Chang και το35.39. Συνήθως του αρέσει να τρώει φρέσκα φρούτα από μέλι, να θυσιάζει εξ αποστάσεως στο παλάτι Chang και35 39.e.

Ο κόσμος άκουσε τα νέα ότι ο Chang και ο Chang και ο3539· έτρεξαν στο φεγγάρι για να γίνουν αθάνατοι, ο ένας μετά τον άλλο να βάλουν λιβάνι κάτω από το φεγγάρι, στον τύπο Chang και3539· προσεύχονται για ευοίωνη ειρήνη.

Από τότε, το Μεσαίο Φθινοπωρινό Φεστιβάλ λατρεύει το έθιμο στο λαό.

timg.jpg

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • XUV opto-electronics sci.& tech(Dongguan) Co., Ltd
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
XUV opto-electronics sci.& tech(Dongguan) Co., Ltd

Τίτλος εργασίας: Global Sales Director

Τμήμα: Sales Dept.

Εταιρικό τηλέφωνο: 0769-85781389

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Επικοινωνήστε μαζί μας

Κινητό τηλέφωνο: 153 3837 6267

Δικτυακός τόπος: xuvld.elb2bvip.com

Διεύθυνση: Build M, Jin Xiong Da sci-tech Park, Da Lin Shan Town ,Dongguan ,China

Έξυπνο ρολόι τηλεφώνου, ρολόι Bluetooth
Πλήρες έξυπνο τηλέφωνο
Σαλόνι super cool δεξαμενή ψαριών
Οι πολύ μακριές σέξι βλεφαρίδες των γυναικών
Διατροφική Σούπερ Βιταμίνη C Χυμός Ποτό
Βολικό εξωτερικό τραπέζι
Έξυπνος έγχρωμος εκτυπωτής
Εξωτερικός μεγάλος ανεμιστήρας
Premium κόκκινο κρασί
Εξαιρετικά μικρός βολικός δίσκος αποθήκευσης USB
top