Πώς να φροντίσετε τα κοσμήματα

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2020-07-16

Φοβάσαι μήπως άθελά σου βλάψεις ή αμαυρώσεις τα αγαπημένα σου κοσμήματα;Ο καθένας έχει αυτό το ξεχωριστό κόσμημα που θα ήθελε να κρατήσει για την αιωνιότητα.Θα μπορούσε να είναι ένα ακριβό δώρο, ένα συναισθηματικό κομμάτι ή αυτό το κολιέ που κρατούν για ειδικές περιστάσεις.(Πιστωτική εικόνα:   Αποστόλου Vamvouras   Ασταθής

Ωστόσο, τα περισσότερα κοσμήματα μπορούν να σπάσουν ή να αμαυρώσουν με την πάροδο του χρόνου εάν δεν είναι καλά τακτοποιημένα.Για παράδειγμα, μερικά επιχρισμένα ασημένια και χρυσά κομμάτια είναι τόσο εύθραυστα που χάνουν το χρώμα τους από την οξείδωση.'λλοι, όπως τα κολιέ, μπλέκονται, σπάνε ή αποχρωματίζουν.Ακόμη χειρότερα, θα μπορούσε να καταλήξει να χάσει ένα λεπτό κομμάτι όπως μενταγιόν ή προσκολλημένα πετράδια.

Πώς προστατεύεις τα πολύτιμα κοσμήματά σου;Εδώ είναι πέντε πρακτικές συμβουλές για σας όπως μοιράστηκαν οι ειδικοί κοσμημάτων

Τα φοράς με ασφάλεια.

Ως κανόνας του αντίχειρα, θα έπρεπε να φοράς τα κοσμήματά σου αφού ντύνεσαι και τα βγάζεις λίγο πριν γδυθείς.Δεν θέλεις το πολύτιμο κολιέ σου ή το σκουλαρίκι σου να είναι δεμένο με το φόρεμά σου όπως το φοράς.Είναι απίστευτο το πόσοι σπάνε ή το dro&dro&ghosparive;112, τα κοσμήματά τους καθώς γδύνονται μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά ή από μια νύχτα έξω.

Να τα αποθηκεύεις σωστά.

Ποτέ μην κρατάς μεταλλικά κομμάτια σε μια ανοιχτή ντουλάπα, στην τσάντα σου ή σε ένα κουτί που επιτρέπει υγρασία μέσα.Αντ'αυτού, θα πρέπει να βρείτε ένα αεροστεγές κουτί κοσμημάτων ή συρτάρι και να τα κλειδώσετε μέσα με ασφάλεια.Μπορείς να βάλεις κιμωλία ή πυρίτιο στο κουτί για να ξεφορτωθείς την παγιδευμένη υγρασία.Αυτό θα κρατήσει τα μεταλλικά κομμάτια από την οξείδωση και τον αποχρωματισμό με την πάροδο του χρόνου.Επίσης, σκεφτείτε να πάρετε αντι-βερνητικό χαρτί αποθήκευσης και να τυλίξετε τα πιο πολύτιμα κομμάτια με αυτό πριν από την αποθήκευση.

Ακόμη στην αποθήκη, κάθε κόσμημα που ταξιδεύετε με ή κουβαλάτε στην τσάντα σας θα πρέπει να φυλάσσεται σε χωριστό διαμέρισμα μακριά από λειαντικό υλικό ή λοσιόν και άλλα προϊόντα δέρματος.Αν η τσάντα σου έχει διαμερίσματα, τότε μια σακούλα θα είναι χρήσιμη.Για την ακρίβεια, αγόρασε μια τσάντα Ziplock για τα πιο πολύτιμα κοσμήματά σου, π.χ.   ασημένια κοσμήματα και να το κουβαλάς όποτε είσαι στο δρόμο.

Λοιόν και άλλα χημικά προϊόντα

Κάποια λοσιόν και προϊόντα δέρματος μπορούν να αμαυρώσουν ασημένια κοσμήματα.Για παράδειγμα, οι όξινες λοσιόν και τα προϊόντα μαλλιών μπορούν να διαβρώσουν μεταλλικά κομμάτια από ασήμι ή να επιχορηγούνται με χρυσό.Εάν μπορείτε να αποφύγετε τις λοσιόν και άλλα προϊόντα δέρματος/μαλλιών, βεβαιωθείτε ότι τα κοσμήματά σας καθαρίζονται με ένα στεγνό ύφασμα μικροϊνών όταν τα απομακρύνετε για αποθήκευση.

Ακόμη και σε προϊόντα περιποίησης δέρματος και μαλλιών, συνιστάται να φοράτε τα κοσμήματά σας αφού τελειώσετε με το μακιγιάζ, το δέρμα και τα προϊόντα μαλλιών.Αυτό θα αποτρέψει το πολύ προϊόν να μπει στα κοσμήματα και να τα κάνει λαδωμένα ή ενυδατωμένα.

Αφαιρέστε τους κατά τη διάρκεια της φυσικής δραστηριότητας

Τόσοι πολλοί άνθρωποι καταστρέφουν, χάνουν ή σπάνε τα κοσμήματά τους... που ξεχνάνε να τα βγάλουν όταν κάνουν λίγη γυμναστική.Κάθε δραστηριότητα που περιλαμβάνει γρήγορες κινήσεις σώματος όπως τρέξιμο, αναρρίχηση σε βράχους, πεζοπορία κ.λπ. θα πρέπει να γίνεται χωρίς κοσμήματα στο σώμα σας.Ταυτόχρονα, θα πρέπει να πλένεις πιάτα, να πλένεις ρούχα ή να μαγειρεύεις με κοσμήματα στο σώμα σου.

Τα καθαρίζω σωστά.

Χρησιμοποιώντας λάθος καθαριστικό στα κοσμήματά σας μπορεί να καταλήξει να το χαλάσει ή να αμαυρώσει τη φυσική του εμφάνιση.Κάποιοι χρησιμοποιούν ξύδι, σαπούνι πιάτων και άλλα προϊόντα για να καθαρίσουν τα κοσμήματά τους.Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελεγχθεί με ποιο προϊόν λειτουργεί και με ποιο τρόπο να καθαριστεί και να στεγνώσει κάθε τεμάχιο.

Εναλλακτικά, θα μπορούσατε να πάτε τα κοσμήματά σας σε μια τοπική εταιρεία καθαρισμού εάν έχετε αμφιβολίες για τους παράγοντες ή τη μέθοδο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να τα καθαρίσετε.Οι επαγγελματίες καθαριστές κοσμημάτων χρησιμοποιούν μια σειρά από βούρτσες, υφάσματα στίλβωσης, ατμούς και υπερήχους ανάλογα με τον τύπο μετάλλου ή πολύτιμης πέτρας στα κοσμήματά σας.

Γενικά, πρέπει πάντα να προσέχεις πώς χειρίζεσαι τα πράγματα.   πολύτιμα κοσμήματα   Από τη στιγμή που τα αγοράζεις μέχρι τη στιγμή που τα φοράς και τα αποθηκεύεις.Κάποια κομμάτια είναι πολύ πολύτιμα για να χαθούν ή να καταστραφούν.Αυτές οι πρακτικές συμβουλές θα είναι χρήσιμες αν ενδιαφέρεσαι να τις κρατήσεις ασφαλείς και τόσο καλές όσο και νέες για περισσότερο.


Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • HONG KONG JUNLIN PACKAGING CO., LIMITED
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top