Πόσο καιρό είναι η ζωή της μπαταρίας λιθίου BYD;

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2019-08-27

Πόσο καιρό είναι η ζωή της μπαταρίας λιθίου BYD;


Εάν χρησιμοποιείται τριπλή μπαταρία λιθίου σε περιβάλλον υψηλής θερμοκρασίας, όπως θερμοκρασία πάνω από 350C, η χωρητικότητα αποθήκευσης της μπαταρίας θα συνεχίσει να μειώνεται, με αποτέλεσμα τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας που δεν είναι τόσο μεγάλη όσο βρίσκεται σε κανονικό περιβάλλον θερμοκρασίας. Η τριπλή μπαταρία λιθίου πρέπει να φτάσει στην ιδανική διάρκεια ζωής της όταν τα ηλεκτρόνια παραμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.


Η θεωρητική διάρκεια ζωής της τριπλής μπαταρίας λιθίου BYD είναι περίπου 800 κύκλοι, ο οποίος είναι μεσαίος σε εμπορικές επαναφορτιζόμενες μπαταρίες λιθίου. Το φωσφορικό λίθιο του λιθίου είναι περίπου 2000 φορές και το τιτανικό λίθιο λέγεται ότι φτάνει τους 10.000 κύκλους. Προς το παρόν, οι κύριοι κατασκευαστές μπαταριών υπόσχονται περισσότερες από 500 φορές στις προδιαγραφές της τριμερούς μπαταρίας που παράγουν. Ωστόσο, αφού οι μπαταρίες συναρμολογηθούν σε μπαταρίες, η τάση και η εσωτερική αντίσταση μπορεί να μην είναι ακριβώς ίδιες λόγω του προβλήματος συνέπειας. Η διάρκεια του κύκλου είναι περίπου 400 φορές.


BYD τριάντα ζωής μπαταρίας λιθίου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περισσότερο από 5 χρόνια, ακατάλληλη χρήση, 2-3 χρόνια ζωής της μπαταρίας είναι εξασθενημένη.


Η διάρκεια ζωής της τριπλής μπαταρίας λιθίου φθάνει τα 1,2 εκατομμύρια χιλιόμετρα, καθιστώντας την πρώτη επιλογή για τους πιθανούς αγοραστές ηλεκτρικών οχημάτων. Από την άποψη της διασφάλισης ποιότητας, η εγγύηση της BYD για 6 χρόνια / 150.000 χλμ. (Μη λειτουργικό αυτοκίνητο), η εγγύηση της ζωής των μπαταριών (μη τυχαία ζημιά), η εμπιστοσύνη στην αξιοπιστία των προϊόντων τους.


Θεωρητικά, η ζωή μιας τριπλής μπαταρίας λιθίου είναι 2.000 κύκλοι φόρτισης και εκφόρτισης. Υπολογίζουμε ως μία χρέωση ανά ημέρα και μπορεί να διαρκέσει για 10-8 χρόνια ή ακόμα και δέκα χρόνια. Ωστόσο, εξακολουθεί να υπάρχει διαφορά μεταξύ της χρήσης και της θεωρίας. Εάν εκτελούνται 1000 κύκλοι φόρτισης και εκφόρτισης, η τριπλή μπαταρία λιθίου έχει εξασθενηθεί κατά 50%, πράγμα που σημαίνει ότι η πλήρης φόρτιση μπορεί να τρέξει μόνο το μισό της αρχικής διάρκειας.


Η διάρκεια ζωής μιας νέας τριπλής μπαταρίας λιθίου ενέργειας μετράται γενικά με τον αριθμό των κύκλων της μπαταρίας. Η πολιτεία έχει ορισμένους νόμους και κανονισμούς σχετικά με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, δηλαδή, όταν η χωρητικότητα της μπαταρίας μειώνεται σε λιγότερο από 80%, είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθεί αναγκαστική ανάκτηση και να συνεχίσει να χρησιμοποιεί τη σκάλα.


Υπολογίζεται σε 52 εβδομάδες το χρόνο, πρέπει να χρεώνετε 104 φορές το χρόνο. Εάν υποθέσετε ότι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας λιθίου BYD είναι 1000 φορές (ο συγκεκριμένος αριθμός μπορεί να συμβουλευτεί τους κατασκευαστές BYD), σύμφωνα με τους όρους χρήσης που ορίσαμε, βασικά, Η διάρκεια ζωής του αυτοκινήτου είναι 10 χρόνια.


Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Ennopro Group Limited
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
Ennopro Group Limited

Τίτλος εργασίας: Sales Manager

Τμήμα: Sales

Εταιρικό τηλέφωνο: 0086-755-89805835

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Επικοινωνήστε μαζί μας

Κινητό τηλέφωνο: 0086-185-6626-9087

Δικτυακός τόπος: ennopro.elb2bvip.com

Διεύθυνση: 7th Floor, Huarong Building, Qiaolian East, Bulong Road, Longgang District, Shenzhen, Guangdong, China

Έξυπνο ρολόι τηλεφώνου, ρολόι Bluetooth
Πλήρες έξυπνο τηλέφωνο
Σαλόνι super cool δεξαμενή ψαριών
Οι πολύ μακριές σέξι βλεφαρίδες των γυναικών
Διατροφική Σούπερ Βιταμίνη C Χυμός Ποτό
Βολικό εξωτερικό τραπέζι
Έξυπνος έγχρωμος εκτυπωτής
Εξωτερικός μεγάλος ανεμιστήρας
Premium κόκκινο κρασί
Εξαιρετικά μικρός βολικός δίσκος αποθήκευσης USB
top