Πώς να μειώσετε το άγχος για τα κατοικίδια ζώα

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2022-08-03

7 αποδεδειγμένα τρόπους για να ηρεμήσετε το ανήσυχο σκυλί σας


1. Άσκηση του σκύλου σας

if Το σκυλί σας έχει άγχος διαχωρισμού, ο προφανής τρόπος για να διευκολύνετε το μυαλό τους είναι να μην τους αφήσετε ποτέ μόνοι τους. Αυτό δεν είναι πραγματικότητα για τους περισσότερους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων, οπότε η άσκηση τόσο ως χρόνος συγκόλλησης όσο και για να κουράζετε το κατοικίδιο ζώο σας είναι συχνά μια εύκολη λύση! Ο σκύλος έξω για να παίξει μπάλα ή σε μια μεγάλη βόλτα πριν φύγετε μπορεί να είναι χρήσιμο. Η παροχή άφθονης φυσικής επαφής και η συζήτηση μαζί τους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι επίσης επωφελής. Και, όπως και οι ομολόγοι τους, η άσκηση μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση του άγχους με την παραγωγή ευεργετικών ενδορφινών. Ανήσυχο σκυλί από την αφή του ιδιοκτήτη του. Προσπαθήστε να προσδιορίσετε τα σημάδια του άγχους στο σκυλί σας και να τα χτυπήσετε στο μπουμπούκι όσο το δυνατόν νωρίτερα, μαζεύοντας τους, αγκαλιάζοντας στον καναπέ ή δίνοντάς τους μια καλή μακρά συνεδρία.


3

.


massage

as Πιθανότατα ξέρετε, ένα μασάζ θα χαλαρώσει και θα ηρεμήσει ακόμη και το πιο ανήσυχο ανθρώπινο γνωρίζατε ότι επίσης αναρωτιέται με σκύλους;! Το άγχος συχνά προκαλεί τάνυση των μυών και της θεραπείας μασάζ είναι ένας τρόπος για την ανακούφιση της έντασης. Ξεκινήστε στο λαιμό και εργάζεστε προς τα κάτω με μακρά εγκεφαλικά επεισόδια. Προσπαθήστε να κρατήσετε το ένα χέρι στο σκυλί, ενώ το άλλο λειτουργεί για να μασάζ. Με την πάροδο του χρόνου μπορεί να μπορείτε ακόμη και να προσδιορίσετε το

101; Το σκυλί σας κρατά το άγχος του και απλά εργάζεται σε αυτή τη συγκεκριμένη περιοχή.


4

. , όπως και οι φίλοι των σκύλων και των αιλουροειδών μας. Η δύναμη της μουσικής μπορεί να είναι ηρεμία και χαλαρωτική ενώ βρίσκεστε στο σπίτι, στο αυτοκίνητο ή μακριά από το κατοικίδιο ζώο σας. Η μουσική μπορεί επίσης να ανακουφίσει την ευαισθησία του θορύβου παρεμποδίζοντας το δρόμο ή τους τρομακτικούς θορύβους που ενοχλούν μερικά σκυλιά και δημιουργούν άγχος.research έχει δείξει ότι πολλά σκυλιά προτιμούν την κλασσική μουσική. Η μουσική Harp, που χρησιμοποιείται συχνά σε καταστάσεις στο νοσοκομείο, μπορεί να είναι ένα φυσικό ηρεμιστικό. 

--5-. Συμπεριφορά per se, μπορεί να σας βοηθήσει να δώσετε στο σκυλί σας κάποια στιγμή&out όταν ενεργούν έξω. Η απομόνωση του κατοικίδιου ζώου σας σε έναν ασφαλή και ήσυχο χώρο μπορεί να βοηθήσει να ηρεμήσει τα φθαρμένα νεύρα τους. Ίσως αυτός ο χώρος να έχει κάποια πολύ ήσυχη μουσική, χαμηλά φώτα, και ούτε κάποια αρωματοθεραπεία διαθέσιμη. . Το zencrate σχεδιάστηκε για να βοηθήσει τα σκυλιά με διάφορους παράγοντες άγχους. Είναι παρόμοιο με ένα τυποποιημένο κιβώτιο, αλλά παρέχει απομόνωση κραδασμών, ακύρωση θορύβου (μέσω της ηχομοριακής μόνωσης), μειωμένο φως, καθώς και άνεση και ασφάλεια. Μια κίνηση#activated αισθητήρα ενεργοποιείται σε έναν ήπιο ανεμιστήρα όταν μπαίνει το σκυλί σας, ο οποίος βοηθά να μπλοκάρει το θόρυβο και παρέχει ένα σταθερό ρεύμα καθαρού αέρα. Μπορείτε να προωθήσετε το κιβώτιο με μουσική. Έρχεται με μια αφαιρούμενη πόρτα, έτσι ώστε ο σκύλος σας να μπορεί να είναι και να εισέλθει ανά πάσα στιγμή. Τα παλτά και τα t

shirts εφαρμόζουν ήπια, σταθερή πίεση στον κορμό ενός σκύλου, που περιβάλλει ένα σκυλί σαν ένα πανί σε ένα μωρό. Συνιστάται για σκύλους με οποιοδήποτε είδος άγχους που προκαλείται από το ταξίδι, το διαχωρισμό, το θόρυβο ή το άγχος του ξένου. Μπορείτε να ελέγξετε το thundershirt jacket άγχους, το αμερικανικό kennel club relief παλτό, και το καλώδιο ζώνης άνεσης.


7. Περιορισμένες ενδείξεις ότι τα εναλλακτικά προϊόντα μπορούν να ωφεληθούν από τα σκυλιά που πάσχουν από άγχος, τα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω είναι μη επεμβατικά και δεν θα προκαλέσουν βλάβη. Πρόκειται για θεραπείες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνοι τους ή σε συνδυασμό με αυτές που παραπάνω για να είναι πιο αποτελεσματικές. Να είστε βέβαιος να κάνετε σωστή έρευνα πριν εφαρμόσετε εναλλακτικές θεραπείες και να συμβουλευτείτε τον κτηνίατρό σας, επίσης.

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Dongguan Hongsheng Silicone Rubber Products Co., Ltd.
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
Dongguan Hongsheng Silicone Rubber Products Co., Ltd.

Τίτλος εργασίας: Sales Manager

Τμήμα: Ministry of Foreign Trade

Εταιρικό τηλέφωνο: +86 15017023721

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Επικοινωνήστε μαζί μας

Κινητό τηλέφωνο: +86 13412570636

Δικτυακός τόπος: hongsheng.elb2bvip.com

Διεύθυνση: Room 202, 311 Liheng Road, Shipai Town, Dongguan City, Guangdong, China

Έξυπνο ρολόι τηλεφώνου, ρολόι Bluetooth
Πλήρες έξυπνο τηλέφωνο
Σαλόνι super cool δεξαμενή ψαριών
Οι πολύ μακριές σέξι βλεφαρίδες των γυναικών
Διατροφική Σούπερ Βιταμίνη C Χυμός Ποτό
Βολικό εξωτερικό τραπέζι
Έξυπνος έγχρωμος εκτυπωτής
Εξωτερικός μεγάλος ανεμιστήρας
Premium κόκκινο κρασί
Εξαιρετικά μικρός βολικός δίσκος αποθήκευσης USB
top