Πώς να δοκιμάσετε αν το κόσμημά σας είναι πραγματικά 18k/14k/10k/9k karat gold?

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2021-10-15
\\ Ποτέ δεν είναι περίεργο που οι αριθμοί και η επιστολή μέση όταν σκέφτεστε μια αγορά κοσμημάτων; 18; 24; Και τι σημαίνει το «K» σημαίνει; Ο κόσμος του χρυσού είναι αρχαία, καθώς και οι κανόνες που διέπουν τον τρόπο με τον κατηγοριοποιείται είναι εξίσου αρχαία και, τολμώ να πω, που στην πέτρα.

 18k gold style 03-800_800.jpg

Worldwide, το κόσμημα λειτουργεί από το σύνολο προτύπων προκειμένου να παρέχουν στους πελάτες την εμπιστοσύνη στο τι αγοράζουν. Ας ρίξουμε μια ματιά στο τι σημαίνουν όλα αυτά, και πώς μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι έχετε το πραγματικό πράγμα.

 

What Μήπως 18 καράτια εννοείτε;

Η λέξη «καρατίων» έχει έχουν χρησιμοποιηθεί στον χρυσό κόσμο εδώ και αιώνες για να περιγράψει την καθαρότητα του χρυσού στην ερώτηση. Εκατό τοις εκατό του χρυσού έχει ταξινομηθεί ως 24 καρατίων, αλλά καθαρό χρυσό είναι πάρα πολύ μαλακό για χρήση σε περισσότερα σχέδια κοσμημάτων.

 

in προκειμένου να χρησιμοποιηθούν σε κοσμήματα, τα άλλα είδη των μετάλλων αναμιγνύεται με καθαρό χρυσάφι. 18 καρατίων χρυσός είναι 75% καθαρό χρυσό, αναμιγνύεται με 25% από ένα κράμα για την ενίσχυσή. Κοινή κράματα περιλαμβάνουν το νικέλιο, ασήμι, και χαλκό. 18 καρατίων λευκό χρυσό είναι κράμα με ασήμι ή παλλάδιο και, στη συνέχεια, συχνά καλύπτεται με το ρόδιο, προκειμένου να καταστεί ακόμη πιο ισχυρή και να δώσει το λευκό χρυσό κόσμημα σχεδιάσει μια εμφάνιση πιο φωτεινή.

 

18 καρατίων χρυσό κόσμημα

 

how σε δοκιμή είναι 18 καράτια Χρυσό Ρεάλ;\\ ΕΣΥ πώς μπορείτε να πείτε εάν το κόσμημα που έχετε είναι πραγματικά 18 καρατίων; Εδώ είναι μερικοί τρόποι που μπορείτε να δοκιμάσετε μόνοι σας.

 18k gold sytle - 800_800.jpg

Hallmarks

Gold πρέπει να είναι σφραγισμένα με σφραγίδα που λέει ο αγοραστής τι καρατίων ο χρυσός είναι. 18 καράτια χρυσό θα έχει μια μικρή σφραγίδα στο εσωτερικό του κοσμήματος που διαβάζει 18κ.

 But θα μπορούσε ένας πλαστογράφος περιλαμβάνει ότι σε ψεύτικο τους; Φυσικά, ώστε να προσπαθήσουμε τουλάχιστον άλλη μία δοκιμή για να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε αν το κόσμημά σας είναι πραγματικά 18 καρατίων.

 

Weight

Gold είναι ένα βαρύ μέταλλο, τόσο βαριά που θα βυθίζονται στο νερό. Αν Dro

112? κοσμήματα σας σε ένα ποτήρι νερό, το πραγματικό χρυσό θα πέσει κατ 'ευθείαν κάτω. Να θυμάστε ότι ο χρυσός 18 καρατίων είναι το 75% του χρυσού αναμειγνύεται με άλλα κράματα.&#

 Ορισμένες λειτουργίες των ελαφρύτερα βάρη καρατίων, όπως 10 ή 12 καρατίων δεν θα πέσει κάτω από το ταχύτερο ένα κομμάτι του κοσμήματος γίνεται με 18 καράτια χρυσό .


Magnetic

Gold είναι ένα μέταλλο που δεν θα προσελκύσει ένα μαγνήτη. Για την δοκιμή είναι 18k χρυσό πραγματική, κρατήστε δίπλα σε ένα μαγνήτη. Αν ο μαγνήτης κολλάει στα κοσμήματά σας, τότε δεν έχει ένα υψηλό ποσοστό του χρυσού, αλλά αποτελείται από άλλα, πιο μαγνητικά μέταλλα.

 18 gold style -800_800.jpg

Appraisers

Αν έχουν κληρονομήσει την οικογένεια κοσμήματα ή έχουν δοθεί τα κομμάτια που δεν είστε βέβαιοι για, να αναζητήσουν τη συμβουλή ενός πιστοποιημένου εκτιμητή κοσμημάτων. Πολλά καταστήματα κοσμημάτων έχουν έναν εκτιμητή είτε σε προσωπικό είτε σε εφημερία και θα εκτιμήσει το κόσμημά σας για ένα συμφωνημένο ποσό.

 A επαγγελματική εκτίμηση όχι μόνο θα σας διαβεβαιώσω ότι αυτό που έχετε στην κατοχή σας είναι πραγματικά 18 καρατίων χρυσό κόσμημα , αλλά θα οδηγήσει και σε ένα πιστοποιητικό που βεβαιώνει την εκτίμηση της αξίας του κοσμήματος σας.

 Buy 18 καράτια χρυσό κόσμημα από αξιόπιστη πηγή

Η καλύτερος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι αυτό που έχετε είναι πραγματικά 18 καράτια χρυσό κόσμημα είναι να αγοράσει από μια αξιόπιστη πηγή. Η εμφάνιση και αίσθηση των 18 καρατίων χρυσό κόσμημα είναι ένα από κομψότητα, εργοστάσιο Tuochen κόσμημα έχει ένα ευρύ φάσμα των τιμών και στυλ για να ταιριάζουν σε κάθε απαιτούμενη κοσμήματα σας.


Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Guangzhou tuochen jewelry co.,ltd
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top