Πώς να αγοράσεις ένα πορτοφόλι ποιότητας

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2019-10-12

Το πήραμε.Drive35.39. wherrighraν35101· κρατάμε τα μετρητά μας, το γεγονός ότι οι περισσότεροι άνδρες επιλέγουν ένα δερμάτινο πορτοφόλι τόσο επιπόλαια, και κατά τύχη, παραμένει ένα σαρκικό μυστήριο.

Μερικές σκεπτόμενες ψυχές μπορεί να συλλογίζονται το χρώμα του δέρματος, ή τον αριθμό των διαθέσιμων τσέπες, αλλά συχνά παραβλέπουμε το γεγονός ότι ένα πορτοφόλι είναι ένα καθοριστικό αξεσουάρ από μόνο του, με τη δική του χαρακτηριστική εμφάνιση, την αίσθηση και την δερμάτινη μυρωδιά.

Ακολούθησε αυτόν τον οδηγό και εσύ 8217δεν θα ξανακοιτάξεις τα πορτοφόλια στο ίδιο φως.

Το στυλ  

Αν και όλα τα πορτοφόλια έχουν τον ίδιο βασικό σκοπό, υπάρχουν ποικίλα στυλ πορτοφολιού για να επιλέξουμε, και η χρησιμότητα και τα οφέλη κάθε στυλ πρέπει να εξετάζονται προσεκτικά:

Το Billfold

Το κλασικό πορτοφόλι, το οποίο επίσης ονομάζεται διπλός, το οποίο διπλώνεται στη μέση με τμήματα καρτών σε κάθε πλευρά.Τα εξαργυρωμένα χαρτονομίσματα πάνε στην πίσω τσέπη.Τα καλύτερα μπιχλιμπίδια είναι λεπτά και απλά, και χωράνε στην τσέπη του παντελονιού σου χωρίς να δημιουργήσουν διόγκωμα.


Το φερμουάρ

Λίγο ανορθόδοξο, αλλά κάνει μια δήλωση.Το πορτοφόλι φέρει επιπλέον ασφάλεια και συνήθως περιέχει πολυλειτουργικά διαμερίσματα για κέρματα.Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την επιλογή του μεγέθους αυτού του πορτοφολιού· το φερμουάρ πηγαίνει όλη τη διαδρομή γύρω από την άκρη του πορτοφολιού και μπορεί μερικές φορές να προσθέσει πάχυνση.


Το στήθος

Το λεπτό πορτοφόλι του στήθους είναι σχεδιασμένο για να κρατάει χαρτονομίσματα χωρίς να τρίζει ή να διπλώνει, με τον αέρα της πολυπλοκότητας (ο Cary Grant ορκίστηκε από αυτούς).Με χώρο μόνο για τα βασικά, θα πρέπει να μεταφέρονται στην τσέπη του στήθους σας και, για άλλη μια φορά, όσο πιο μικρό είναι το πορτοφόλι τόσο λιγότερο θα εισβάλλει στο κοστούμι σας και στο 3539.


Ο κάτοχος κάρτας

Το πορτοφόλι 8217s, ο μινιμαλιστικός ξάδερφος, αυτός είναι ένας...   κομψή   εναλλακτική λύση για την κοινωνία μας χωρίς μετρητά όταν απαιτούνται μόνο πιστωτικές κάρτες.Γενικά, οι κάτοχοι καρτών είναι σχεδιασμένοι για να μεταφέρουν κάρτες, αλλά όχι τραπεζογραμμάτια ή κέρματα.


Τα υλικά

Μόλις διαλέξετε ένα στυλ που ταιριάζει στις ανάγκες σας, το επόμενο αντάλλαγμα είναι το πορτοφόλι 82177.Όλα εξαρτώνται από το δέρμα και την κατασκευή.

Πρώτον, να προσέχεις τις φθηνές απομιμήσεις.Το υλικό χαμηλής ποιότητας όπως το διορθωμένο δέρμα από κόκκους τρίβεται για να αφαιρούνται οι ατέλειες και στη συνέχεια επικαλύπτεται με βερνίκι, το οποίο το καθιστά πλαστικά στην αφή.Αυτά τα πορτοφόλια πρέπει να αποφεύγονται.

Αντ'αυτού, ψάξτε για πορτοφόλια που έχουν κατασκευαστεί με   φυτικά δεψασμένο δέρμα μοσχαριού   ή πλήρες δέρμα.Αυτά προέρχονται από ένα δέρμα υψηλότερης ποιότητας, και δεν έχει συμβεί καμία τριβή.Θα αναπτύξουν επίσης μια πατίνα με την πάροδο του χρόνου, wher και3535.101.με το δέρμα βαθαίνει με πλούσιο, χαριτωμένο χρώμα.

για δερμάτινα είδη υψηλής ποιότητας, ψάχνετε για δέρματα που πρέπει να είναι τέλεια και χωρίς ελαττώματα και ατέλειες, 8221· λέει ο Mark Lightfoot, ιδρυτής της   Cavesson from 8217s.gr.8220.Πληρώνεις περισσότερα για αυτή την δερμάτινη τάξη, αλλά αξίζει τον κόπο..

Όσον αφορά την κατασκευή, υπάρχουν δύο βασικοί τύποι πορτοφολιών: 8212.   στροφή ή κόψη.   Με κομμένη άκρη, το δέρμα θα κοπεί και θα στερεωθεί μαζί, αφήνοντας εκτεθειμένη την ακατέργαστη άκρη, η οποία συχνά θα καλύπτεται από ρητίνη.

Τα αναποδογυρισμένα πορτοφόλια θα έχουν λεπτότερες άκρες, οι οποίες έχουν αναποδογυριστεί πριν στερεωθούν στη θέση τους.Αυτή είναι μια ακριβότερη διαδικασία, αλλά το αποτέλεσμα είναι ένα πιο ισχυρό πλεονέκτημα που θα διαρκέσει περισσότερο.Είναι τα μικρά πράγματα που έχουν σημασία.

Το περιεχόμενο  

Τα πορτοφόλια των ανδρών και των 39 έχουν τη συνήθεια να γίνονται μαύρες τρύπες, να ρουφάνε τα πάντα και τα πάντα, οπότε είναι σημαντικό να σκεφτούμε τι πραγματικά χρειάζεται να βάλουμε μέσα τους.Προφανώς, θα χρειαστείς την ταυτότητά σου, τα μετρητά και τις κάρτες σου.Αλλά τι άλλο;Ως κανόνας του αντίχειρα, αν δεν το χρησιμοποιείτε κάθε μέρα, τότε θα διευκολύνετε τη ζωή με το να μην το βάζετε στο πορτοφόλι σας.Άδεια οδήγησης;Ναι, φυσικά.Κάρτα με έκπτωση;Δύσκολα.

Ο στόχος είναι να κρατήσεις το πορτοφόλι σου αβίαστα λειτουργικό.Οτιδήποτε φτιαγμένο από χαρτί   Δυναμίτες·   φθηνό   επαγγελματικές κάρτες, αποδείξεις, κουπόνια   Δυναμίτες·   θα αποικοδομούνται γρήγορα και   προκαλεί υπερβολική διόγκωση.Παρομοίως, τα φύλλα πρόσβασης, οι κενές επιταγές και (χαθεί η σκέψη) ένα εφεδρικό σύνολο κλειδιών είναι εξαιρετικά ευαίσθητα αντικείμενα που ανήκουν αλλού και35.101·.

Τι να αποφύγεις   PU δέρμα

Η πολυουρεθάνη είναι το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο υλικό σε πλαστά δερμάτινα πορτοφόλια.Παρά το γεγονός ότι αναφέρεται ως “brugh8216η”, το δέρμα PU 8217·, η πολυουρεθάνη δεν περιέχει καθόλου δέρμα ζώου.Τα πορτοφόλια PU φαίνεται να έχουν ένα τεχνητό φύλλο.Μεγαλώνουν γρήγορα και είναι πολύ επιρρεπείς σε φθορά.

Πλευρικό δέρμα

Τα πορτοφόλια από δερμάτινα πατίνια αποτελούνται από λεπτό δέρμα το οποίο έχει επικαλυφθεί με ένα γυαλιστερό βερνικωμένο τελείωμα, αφαιρώντας τα από κάθε χαρακτήρα.Τα πορτοφόλια πέφτουν εύκολα θύματα ρωγμών και σχισμών.

Γνήσιο: Dragon

Μια δημοφιλής φράση υψηλού δρόμου που ακούγεται σαν εγγύηση ποιότητας, αλλά είναι σχεδόν ανούσια.Και.35.39.Γνήσιο και.35.39· το δέρμα μπορεί να αναφέρεται σε κάθε αριθμό ανεπιθύμητων υλικών όπως το συγκολλημένο δέρμα (υπολείμματα δέρματος κολλημένα μαζί) ή το βερνικωμένο δέρμα.Τελικά, ένα “rais8216”, γνήσιο και35,39· το δερμάτινο πορτοφόλι δεν αναπτύσσει ποτέ patina.


Β & G FASHIONS INTERNATIONAL CO·LTD

B&G Link.png www.bng-intl.com

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • B&G FASHIONS INTERNATIONAL LIMITED
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
B&G FASHIONS INTERNATIONAL LIMITED

Τίτλος εργασίας: Salesman

Τμήμα: Sales Dept

Εταιρικό τηλέφωνο: 0755-33656727

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Επικοινωνήστε μαζί μας

Κινητό τηλέφωνο: 086 13430796186

Δικτυακός τόπος: bngfashions.elb2bvip.com

Διεύθυνση: Jin Bao Business Building, No. 15 Shun Feng Road, No. 44 Bao An District, Shen Zhen P.R. China

Έξυπνο ρολόι τηλεφώνου, ρολόι Bluetooth
Πλήρες έξυπνο τηλέφωνο
Σαλόνι super cool δεξαμενή ψαριών
Οι πολύ μακριές σέξι βλεφαρίδες των γυναικών
Διατροφική Σούπερ Βιταμίνη C Χυμός Ποτό
Βολικό εξωτερικό τραπέζι
Έξυπνος έγχρωμος εκτυπωτής
Εξωτερικός μεγάλος ανεμιστήρας
Premium κόκκινο κρασί
Εξαιρετικά μικρός βολικός δίσκος αποθήκευσης USB
top