Πώς να επιλέξετε ένα γρήγορο στεγνωτήριο προϊόντος

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2023-08-18

introduction του φούρνου:

The φούρνος είναι ειδικά σχεδιασμένη για την ξήρανση θερμότητας-sensitive, εύκολα αποσυντίθεται και εύκολα οξειδωμένες ουσίες. Χρησιμοποιεί έναν ευφυή ψηφιακό ρυθμιστή θερμοκρασίας για τη ρύθμιση, την εμφάνιση και τον έλεγχο της θερμοκρασίας. Διατηρήστε ένα ορισμένο βαθμό κενού στην αίθουσα εργασίας κατά τη διάρκεια της εργασίας, και ορισμένα αντικείμενα με σύνθετα εξαρτήματα μπορούν επίσης να στεγνώσουν γρήγορα.

Ovens are used to dry products quickly (2).jpg




THE BASIC TORANGERANE του φούρνου:

electric θερμαντήρες χρησιμοποιούνται για θέρμανση. Οι θερμαντήρες χρησιμοποιούν συνήθως ηλεκτρικούς σωλήνες θέρμανσης. Η δομή των ηλεκτρικών σωλήνων θέρμανσης είναι ότι τα καλώδια θέρμανσης βρίσκονται μέσα στους σωλήνες θέρμανσης, έτσι ώστε η ταχύτητα με την οποία οξειδώνεται να μπορεί να μειωθεί, παρατείνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής της. Κατά τη θέρμανση, η θερμότητα θα μεταφερθεί στον χαλύβδινο σωλήνα, έτσι ώστε η περιοχή αγωγιμότητας θερμότητας να αυξηθεί. Υπάρχει ένας ελεγκτής θερμοκρασίας στο κιβώτιο ξήρανσης. Η κύρια λειτουργία του είναι να ελέγχει και να εμφανίζει τη θερμοκρασία. Όταν η θερμοκρασία μέσα στο πλαίσιο είναι χαμηλότερη από τη θερμοκρασία, ο ελεγκτής θερμοκρασίας θα ασκήσει ορισμένο έλεγχο στον θερμαντήρα. Ο θερμαντήρας χρησιμοποιείται για συνεχή ή διαλείπουσα θέρμανση, έτσι ώστε η θερμοκρασία μέσα στο κουτί να μπορεί να ελεγχθεί καλά. Ο εσωτερικός ανεμιστήρας θα κάνει τον αέρα στη ροή του κουτιού και ο υγρός αέρας θα ρέει στον θερμαντήρα και στη συνέχεια θα ρέει στο εργατικό δωμάτιο. Αφού αναρροφάται από το εργατικό χώρο, ο ανεμιστήρας ανατινάχθηκε στον σωλήνα θέρμανσης και ο ζεστός αέρας στο εργατικό δωμάτιο μπορεί να συνειδητοποιήσει την υγρασία. Όταν το δείγμα θερμαίνεται, το νερό θα εξατμιστεί και θα αφήσει να πάει στον ζεστό αέρα. Με αυτόν τον τρόπο, ο κύκλος θέρμανσης συνεχίζεται. Όταν η θερμοκρασία του εργοστασίου του κιβωτίου ξήρανσης είναι κοντά στη καθορισμένη θερμοκρασία, το φως του δείκτη θέρμανσης θα ενεργοποιηθεί και θα απενεργοποιηθεί επανειλημμένα, το οποίο είναι ένα φυσιολογικό φαινόμενο. Γενικά, η θερμοκρασία στην αίθουσα εργασίας θα εισέλθει σε κατάσταση σταθερής θερμοκρασίας περίπου 30 λεπτά μετά την επίτευξη της θερμοκρασίας μετρούμενης θερμοκρασίας. .

2. Όταν η πρόσφατα καθορισμένη θερμοκρασία είναι χαμηλότερη από 100 ° C, χρησιμοποιήστε τη δεύτερη μέθοδο θέρμανσης για να αποτρέψετε το φαινόμενο της υπερκατανάλωσης της θερμοκρασίας. Για παράδειγμα, εάν απαιτείται να είναι 50 ° C, ρυθμίστε το στους 40 ° C για πρώτη φορά και στη συνέχεια να περιμένετε να μειωθεί η υπέρβαση της θερμοκρασίας. Ρυθμίστε στους 50 ° C.

Ovens are used to dry products quickly (6).jpg3. Όταν λειτουργεί το κιβώτιο ξήρανσης, ο διακόπτης ανεμιστήρα πρέπει να είναι ενεργοποιημένος για να εκτελεστεί, διαφορετικά η θερμοκρασία στο κουτί και η μετρούμενη θερμοκρασία θα έχει ένα μεγάλο σφάλμα, το οποίο θα επηρεάσει επίσης την εξάντληση του κινητήρα και του αισθητήρα. Το εσωτερικό και το εξωτερικό του εξοπλισμού πρέπει να διατηρείται καθαρό. Εάν δεν χρησιμοποιείται για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα πρέπει να καλύπτεται με πλαστικό κάλυμμα σκόνης και να τοποθετηθεί σε ένα δωμάτιο ξηρού περιβάλλοντος. φούρνος. Θα πρέπει ακόμα να δώσουμε προσοχή στη χρήση της στη ζωή, ώστε να μπορεί να μας εξυπηρετήσει καλύτερα. Εάν ενδιαφέρεστε, μπορείτε να μάθετε περισσότερα γι 'αυτό. Ελπίζω ότι η εισαγωγή μου είναι χρήσιμη για εσάς. Τα περισσότερα προϊόντα υψηλής ποιότητας καλωσορίζουν τη διαβούλευση σας! Ανίχνευση στοιχείων Συνδυασμένο όργανο, Ειδικός υπολειμματικός δοκιμαστής υπολειμμάτων, δοκιμαστής μεγέθους κλειδώματος, ανιχνευτής δεξιάς γωνίας, Microcomputer Push

pull Meter Force Meter, Στατικός δοκιμαστής αντοχής κάμψης, Υψηλός προβολέας βίντεο, Caster Tester , 90

degree Peel Tester, δοκιμαστής αντοχής σε γρατζουνιές, δοκιμαστής λείανσης, μετρητής γυαλιστερού, μετρητής λευκότητας, μετρητής ενέργειας, μετρητής ειδικού βαρύτητας, θερμόμετρο υπερύθρων, ιξωδρόφος, μετρητής πάχους, μετρητής βάθους, αναλυτική ισορροπία, κάλυψη, μετρητή αισθητήρων και άλλα όργανα και άλλα όργανα και άλλα όργανα και άλλα όργανα και άλλα όργανα και άλλα όργανα και άλλα όργανα και άλλα όργανα και είναι διαθέσιμος εξοπλισμός. Καλωσορίστε νέους και παλιούς πελάτες από όλη τη χώρα για να καλέσετε και να δημοσιεύσετε για διαβούλευση:


website: https:

www.instrumentvip.com

tel: 86"1371284888"

contact πρόσωπο: κ. Zheng

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd.
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top