Πώς να επιλέξετε το υλικό ελατηρίου

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2022-08-25

Η εφαρμογή άνοιξη είναι ευρεία, η χρήση άνοιξη είναι πολύ ευρεία, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποθηκεύσει την ενέργεια, τη μείωση δόνησης, τη μέτρηση δύναμης, κ.λπ. Στα μηχανικά και ηλεκτρικά προϊόντα, υπάρχουν διάφοροι τύποι ειδικών-ελατήρια σχήματος. Προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι το ελατήριο μπορεί να λειτουργήσει αξιόπιστα, το υλικό του πρέπει να συναντηθεί με υψηλή αντοχή και απόδοση. Ως εκ τούτου, η επιλογή των υλικών επεξεργασίας ελατηρίου είναι πολύ σημαντική.



Μέρος πρώτο: Κοινά υλικά

1. Μουσικό σύρμα

Pianowire, υψηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα χάλυβα. Άριστη ικανότητα τυλίγματος, αντίσταση διάβρωσης, υψηλή εκτατή δύναμη, άριστη μορφοποίηση και ολκιμότητα, άριστη ποιότητα και σταθερότητα.


2.65σύρμα χάλυβα άνθρακα

Έναντι του χάλυβα ελατηρίου άνθρακα, 65έχει τα πλεονεκτήματα της καλής σκληρότητας και της υψηλής αντοχής. Το μειονέκτημα είναι εύκολο να σπάσει και καυτό εύθραυστο μετά την απόσβεση. Αλλά επειδή η τιμή είναι φτηνή, έτσι η μηχανή χρησιμοποιείται συχνά για να κατασκευάσει μια ποικιλία μικρού επίπεδου ελατηρίου διατομής, ελατηρίου σπειρών, ελατηρίου ρολογιού, κ.λπ., μπορεί επίσης να κάνει τα ελατήρια βαλβίδων, τα δαχτυλίδια ελατηρίων, τους απορροφητές κλονισμού και τα καλάμια συμπλέκτη, τα ελατήρια φρένων, κ.λπ.


3. Το καλώδιο χάλυβα υψηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα

Υψηλή αντίσταση διάβρωσης, υψηλή απόδοση συγκόλλησης, βελτιωμένη σκληρότητα, καλή χημική σταθερότητα, καλή ηλεκτρική αγωγιμότητα.


4. Σύρμα από χάλυβα άνθρακα

Όσο υψηλότερη είναι η περιεκτικότητα σε άνθρακα του χάλυβα, τόσο υψηλότερη είναι η σκληρότητα, η αντοχή και η αντοχή στη φθορά μετά από επεξεργασία θέρμανσης. Ο χάλυβας υψηλού άνθρακα έχει υψηλή αντοχή και χαμηλή ολκιμότητα.


5. 304 σύρμα ανοξείδωτου

304 Η απόδοση είναι καλύτερη από 430, φθηνότερη από 316, ευρέως χρησιμοποιημένη στη ζωή. Η ελεύθερη επιφάνεια 304 και η αντίσταση διάβρωσης είναι καλή, δεν πρέπει να περάσουν από την επιμετάλλωση και άλλη επεξεργασία επιφάνειας. Αντίσταση θερμότητας, χαμηλή θερμοκρασία αντοχής και μηχανικές ιδιότητες. Κατάλληλος για τον αέρα και τον ατμό, εύκολο να ενωθεί στενά. (316 κατάλληλο για παραθαλάσσιο CI-ιόν χλωριδίου)



Μέρος δεύτερο: Ταξινόμηση κατά μικρό, μεσαίο και μεγάλο

Η επιλογή του υλικού ελατηρίου πρέπει να βασίζεται στη φύση του φορτίου ελατηρίου, την κατάσταση πίεσης, το μέγεθος πίεσης, τη θερμοκρασία εργασίας, τα περιβαλλοντικά μέσα, τη διάρκεια ζωής, τις απαιτήσεις αγώγιμης και μαγνητικής αγωγιμότητας, την απόδοση διαδικασίας, την υλική πηγή και τους παράγοντες τιμών για να καθορίσει.


Κατά τον προσδιορισμό του σχήματος και του μεγέθους του υλικού τμήματος, θα πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στην επιλογή του μεγέθους των σειρών που καθορίζονται από τα κινεζικά πρότυπα και τα υπουργικά πρότυπα, και στην επιλογή των μη-οι τυποποιημένες προδιαγραφές σειράς των υλικών πρέπει να αποφεύγονται.


Το μέσο και μικρό ελατήριο, σπειροειδές ελατήριο τεντώματος, θα πρέπει να δώσει προτεραιότητα στην επεξεργασία του χαλύβδινου σύρματος, του λουτρού μολύβδου και άλλου ζεστού συρμένου εν ψυχρώ χαλύβδινου σύρματος και του ελαίου που σβήνει το μετριασμένο χαλύβδινο σύρμα, με υψηλή αντοχή και καλή ποιότητα επιφάνειας, η απόδοση κόπωσης είναι υψηλότερη από το συνηθισμένο μετριασμένο χαλύβδινο σύρμα, απλή επεξεργασία, καλή τεχνολογία, σταθερή ποιότητα.


Το χαλύβδινο σύρμα ελατηρίου άνθρακα και το χαλύβδινο σύρμα πιάνου μετά από κρύο σχέδιο παράγουν μεγάλη υπολειμματική πίεση, άνοιξη επεξεργασίας, υπάρχει μια μεγάλη υπολειμματική πίεση, μετά από την αλλαγή μεγέθους μετρίασης, είναι δύσκολο να ελεγχθεί το μέγεθος. Το πετρέλαιο που σβήνει το μετριασμένο χαλύβδινο σύρμα είναι στο χαλύβδινο σύρμα έλκεται στο καθορισμένο μέγεθος μετά από επεξεργασία διαμόρφωσης, βασικά δεν υπάρχει υπολειμματική πίεση, διαμορφώνοντας το ελατήριο μετά από τη χαμηλή θερμοκρασία μετρίασης, η αλλαγή μεγέθους είναι πολύ μικρή, η σταθερότητα είναι καλύτερη από το ενισχυμένο χαλύβδινο σύρμα με κρύο σχέδιο.


Μεγάλο και μεσαίο-Το μεγάλο ελατήριο, για το βαθμό φορτίων και την υψηλή πίεση πρέπει να επιλεγεί εν ψυχρώ τραβηγμένο υλικό ή να έλθει εν ψυχρώ μετά από άλεση χάλυβα. Για ελατήρια με χαμηλό φορτίο και πίεση, μπορεί να επιλεγεί θερμός ελασματοποιημένος χάλυβας.



Βασικές συμβουλές: 


1. Η υλική επιλογή άνοιξη, θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στη σκληρότητα του χάλυβα. Εάν το τμήμα του υλικού ελατηρίου σβήνεται και ο βαθμός απόσβεσης είναι πολύ σημαντικός για τη μάζα του ελατηρίου.

 Α) με το ίδιο το ελατήριο ως αγωγό της ηλεκτρικής επιλογής ελατηρίου ή υλικού ελατηρίου σε ένα υγρό περιβάλλον εργασίας, θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στη σκληρότητα του χάλυβα. Εάν το τμήμα του υλικού ελατηρίου σβήνεται και ο βαθμός απόσβεσης είναι πολύ σημαντικός για τη μάζα του ελατηρίου. Β) με την ίδια την πηγή ως αγωγό της ηλεκτρικής πηγής ή στην υγρασία των μεταβλητών συνθηκών, όπως το νερό (συμπεριλαμβανομένου του θαλασσινού νερού), το περιβάλλον της πηγής εργασίας ατμού, γενικά επιλέξτε τα υλικά χαλκού και χρυσού. 2. Η άνοιξη που εργάζεται στην όξινη επαφή και άλλα διαβρωτικά μέσα, επιλέγει γενικά τα ανθεκτικά στη διάβρωση υλικά όπως το ανοξείδωτο οξύ ανθεκτικό χάλυβα ή κράμα νικελίου. Για το ελατήριο που χρησιμοποιείται σε γενικές περιβαλλοντικές μεσαίες συνθήκες, επιλέγεται συνηθισμένος χάλυβας ελατηρίου. Αφού γίνει στην άνοιξη, αντι

 

 Το επίστρωμα σκουριάς ή η ηλεκτρολυτική επιμετάλλωση (επιμετάλλωση ψευδαργύρου, επιμετάλλωση καδμίου, επιμετάλλωση χαλκού) πραγματοποιείται στην επιφάνειά του για να αποτρέψει τη διάβρωση. 3.Το ελατήριο που χρησιμοποιείται στα όργανα ζύγισης και τα όργανα, προκειμένου να ικανοποιηθεί η ακρίβειά του δεν επηρεάζεται από τις αλλαγές θερμοκρασίας, επιλέξτε γενικά τον ελαστικό συντελεστή και τον συντελεστή επέκτασης της μικρής αλλαγής του σταθερού ελαστικού κράματος. ②


②-②-②



Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Dongguan Xinbo Hardware Products Co. LTD
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top