Πώς να διασφαλίσετε το μέγεθος των εργαλείων CNC κατά την επεξεργασία υλικών αλουμινίου?

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2023-06-14

how για να εξασφαλιστεί το μέγεθος των εργαλείων CNC κατά την επεξεργασία υλικών αλουμινίου;




first όλων, υπό την προϋπόθεση του υλικού αλουμινίου, υπάρχουν οι ακόλουθες πτυχές που πρέπει να εξεταστούν:




i. Ακαταμάχητοι παράγοντες:



1. Η σταθερότητα του ίδιου του μηχανήματος. Εάν δεν πρόκειται για ένα νέο εργαλείο μηχανής ή ένα μεγάλο αριθμό μηχανικών εργαλείων έχουν υποβληθεί σε επεξεργασία χωρίς εντοπισμό σφαλμάτων, θα υπάρξουν σφάλματα διαστάσεων που προκαλούνται από το ίδιο το εργαλείο. Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που προκαλούν το σφάλμα του ίδιου του εργαλείου:



\



a. Χαλαρότητα μεταξύ του σερβοκινητήρα και της βίδας μολύβδου. Βιδωτή σφαιρική βίδα ή φθορά με παξιμάδι. Ανεπαρκής λίπανση μεταξύ βιδωτή βίδα και παξιμάδι.




a. Ο σερβοκινητήρας είναι ελαττωματικός. Υπάρχει βρωμιά μέσα στον κυβερνήτη πλέγματος. Ο ενισχυτής σερβο είναι ελαττωματικός. , έτσι παραλείπεται. Παραμόρφωση ψύξης του τεμαχίου μετά την επεξεργασία. Αυτό είναι ουσιαστικά αναπόφευκτο, δίνουμε προσοχή στη χρήση του ψυκτικού κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας και δίνουν προσοχή στην παραμόρφωση του ψυγμένου τεμαχίου όταν πραγματοποιείτε μετρήσεις.



2. Αποφυγμένοι παράγοντες:



1. Τεχνολογία επεξεργασίας



nnn fact, τα περισσότερα από τα πραγματικά σφάλματα επεξεργασίας προκαλούνται Με παράλογη τεχνολογία επεξεργασίας, προκειμένου να εξασφαλιστεί η βασική τεχνολογία επεξεργασίας (όπως η άλεση CNC μηχανική κατεργασία

first τραχύ μετά το φινίρισμα, την πρώτη επιφάνεια μετά την οπή, την πρώτη μεγάλη επιφάνεια μετά από μικρή επιφάνειαή το fixture χρησιμοποιήστε
educe τον αριθμό της σύσφιξης, προσπαθήστε να Χρησιμοποιήστε το συνδυασμό των φωτιστικών
και άλλων βασικών λεπτομερειών επεξεργασίας), με βάση την ελαχιστοποίηση των σφαλμάτων επεξεργασίας που προκαλούνται από τσιπ σιδήρου σε τμήματα αλουμινίου, επειδή τα μέρη του αλουμινίου είναι πολύ μαλακά, οι εξαιρέσεις σιδήρου είναι εύκολο να προκαλέσουν σφάλματα επεξεργασίας στο εξαρτήματα αλουμινίου. Για παράδειγμα, για να τρυπήσετε μια βαθιά τρύπα, προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε την εντολή G83, έτσι ώστε να μπορούν να απορριφθούν οι καταθέσεις σιδήρου, αντί της εντολής G73.




2. Κοπή τριών στοιχείων: ταχύτητα κοπής VC, ρυθμός τροφοδοσίας f, βάθος κοπής AP και αντιστάθμιση εργαλείων



in απλές λέξεις, υπό την προϋπόθεση της διασφάλισης της ποιότητας της επεξεργασίας και της φθοράς των εργαλείων, προσαρμόστε τις παραμέτρους για να δώσετε πλήρες παιχνίδι στην απόδοση κοπής του εργαλείου, έτσι ώστε η απόδοση κοπής να είναι η υψηλότερη και το κόστος επεξεργασίας είναι το χαμηλότερο. Στο CNC, υπάρχουν στοιχεία όπως αντιστάθμιση φθοράς κεφαλής εργαλείων.
3. Numerical calculation in manual programming and automatic programming




In manual programming, calculation Τα σφάλματα είναι επίσης κοινά, αλλά η περισσότερη παραγωγή είναι τώρα αυτόματα προγραμματισμένη.n4. Set the knife




The inaccuracy of the knife is also the factor that προκαλεί το σφάλμα μεγέθους, προσπαθήστε να επιλέξετε έναν καλό εντοπιστή άκρων, εάν το εργαλείο του μηχανήματος έχει ένα αυτόματο εργαλείο, είναι καλύτερο, αν δεν υπάρχει έκοψε η δοκιμή Finder Edge, αυτή είναι η λειτουργία λειτουργίας.


Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Dongguan Xindeli Technology Co., LTD
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top