Πώς να επιθεωρήσετε το ζιρκονία κεραμικά δομικά μέρη?

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2022-03-10

zirconia κεραμικά δομικά μέρη χρησιμοποιούνται ευρέως στη ζωή μας λόγω των ανώτερων πλεονεκτημάτων επιδόσεών τους.

Η αποσύνδεση των κεραμικών ζιρκονίας έχει ειδικές οπτικές ιδιότητες και η ανακλαστικότητα στο υπεριώδες μακρύ κύμα, το μεσαίο κύμα και το υπέρυθρο είναι το 85%. Αφού στεγνώσει η επικάλυψη, τα νανοσωματίδια γεμίζουν σφιχτά τα κενά μεταξύ των επικαλύψεων για να σχηματίσουν ένα πλήρες στρώμα μόνωσης αέρα και η δική του χαμηλή θερμική αγωγιμότητα μπορεί να αναγκάσει τον χρόνο μεταφοράς θερμότητας στην επικάλυψη να είναι μεγαλύτερη, έτσι ώστε η επικάλυψη να έχει επίσης χαμηλότερη θερμική αγωγιμότητα. Θερμική αγωγιμότητα, η οποία μπορεί να βελτιώσει την επικάλυψη θερμικής μόνωσης της επικάλυψης.

-Rreflective θερμική επίστρωση θερμικής μόνωσης, το κύριο συστατικό είναι τα σωματίδια Nano

zirconia, η θερμική αγωγιμότητα είναι εξαιρετικά χαμηλή, η οποία μπορεί να αυξήσει την εσωτερική θερμοκρασία κατά περισσότερο από 3 μοίρες μέσα Χειμώνας, ο ρυθμός αναστολής θερμομόνωσης μπορεί να αυξηθεί κατά 90%, ο ρυθμός εξοικονόμησης ενέργειας μπορεί να φθάσει περισσότερο από 80% και το σταγονίδιο νερού στον τοίχο μπορεί να λυθεί πλήρως. Το φαινόμενο του μούχλα εμφανίζεται.

未标题-1656.jpg

as Όλοι γνωρίζουμε, το Zirconia κεραμικά δομικά μέρη είναι κεραμικά προϊόντα που συσσωρεύονται και συντηγμένα με υλικό ζιρκονίας. Καθώς η εφαρμογή της γίνεται όλο και πιο εκτεταμένη, πολλές βιομηχανίες μηχανημάτων θα χρησιμοποιήσουν κεραμικά ζιρκόνια ως τα εξαρτήματα εργαλείων που χρειάζονται. Πώς να δοκιμάσετε τα κεραμικά μέρη του ζιρκονία; Επιτρέψτε μου να σας συστήσω κάτω.

1. Πρώτον, παρατηρήστε αν η σκληρότητα και η αντοχή στη φθορά των κεραμικών δομικών παραγόντων ζιρκονίας είναι αντίστοιχα, καθώς και η θερμική αγωγιμότητα, η χημική σταθερότητα και η αντοχή στη διάβρωση.

2. Η πυρίμαχη απόδοση των κεραμικών ζιρκονίας πρέπει να φτάσει τουλάχιστον σε υψηλή θερμοκρασία χίλια βαθμούς Κελσίου.

3. Τα κεραμικά μέρη της ζιρκονίας πρέπει να έχουν καλή χημική σταθερότητα και η αντοχή στη διάβρωση του οξέος πρέπει να είναι υψηλή υπό υψηλή θερμοκρασία.

4. Η τελευταία είναι η πυκνότητα του προϊόντος και αν η συμβατότητα μεταξύ των οργανισμών είναι μέχρι το πρότυπο.

-Η παραπάνω τέσσερα σημεία είναι τα προληπτικά μέτρα για τον έλεγχο της ζιρκονία κεραμικά δομικά μέρη, γι 'αυτό πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε βήμα. Μόνο τα προϊόντα που έχουν υποβληθεί σε δοκιμές στρώματος-by

by \\nlayer μπορούν να εξασφαλίσουν εξαιρετική ποιότητα και αξίζει να χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν με σιγουριά. \\ N

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Dongguan Huamin Ceramic Technology Co., Ltd
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top