Κράμα νικελίου x-750 υψηλής θερμοκρασίας χάλυβα χάλυβα που παραδίδεται

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2020-11-11

yesterday, η ράβδος χάλυβα νικελίου x-750 υψηλής θερμοκρασίας χάλυβα πέρασε την επιθεώρηση και μπορεί να παραδοθεί στους πελάτες μας με εμπιστοσύνη. Η ποιότητα και η κατασκευή πρέπει να είναι η πρωτοπόρος των πελατών της συνοδείας.

nickel κράμα x-750(UNSID07750/w.nr.2.4669)  -a κατακρημνίει το κράμα νικελίου-chromium κράμα που χρησιμοποιείται για αντοχή στη διάβρωση, αντοχή σε οξείδωση και υψηλή αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες κάτω από 1300 βαθμούς Φαρενάιτ. Αν και οι περισσότερες από τις επιδράσεις της σκλήρυνσης της βροχόπτωσης θα εξαφανιστούν καθώς η θερμοκρασία αυξάνεται πάνω από 1300 βαθμούς Φαρενάιτ, η αποτελεσματική αντοχή των θερμικών υλικών μπορεί να φτάσει 1800 βαθμούς Φαρενάιτ. Το κράμα X-750 έχει επίσης εξαιρετική απόδοση υπό συνθήκες χαμηλής θερμοκρασίας.

-- -

  ++

 


\\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n ' Εύρος βιομηχανικών πεδίων. Σε αεριοστρόβιλους, χρησιμοποιείται για πτερύγια ρότορα και τροχούς, μπουλόνια και άλλα δομικά συστατικά. Το κράμα νικελίου X \\ N750 χρησιμοποιείται ευρέως σε θάλαμους ώθησης κινητήρα πυραύλων. Οι αιτήσεις για το airframe περιλαμβάνουν επαναστροφές ώθησης και συστήματα υγρού αέρα. Το μεγάλο δοχείο πίεσης είναι κατασκευασμένο από κράμα νικελίου x \\n750. Άλλες εφαρμογές είναι τα φωτιστικά θερμικής επεξεργασίας, τα εργαλεία διαμόρφωσης, οι πεθές εξώθησης και οι λαβές του ελεγκτή. Χρησιμοποιείται για ελατήρια και συνδετήρες. \\ N \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n kccording στην απαιτούμενη εφαρμογή και απόδοση, μπορούν να χρησιμοποιηθούν διάφορες μέθοδοι θερμικής επεξεργασίας. Για το περιβάλλον χρήσης πάνω από 1100 βαθμούς Φαρενάιτ, ειδικά το περιβάλλον που χρειάζεται να διατηρεί το φορτίο για μεγάλο χρονικό διάστημα, η καλύτερη απόδοση μπορεί να ληφθεί μέσω θεραπείας διαλύματος (2100 βαθμούς Fahrenheit) \\n επεξεργασία σταθεροποίησης (1550 βαθμοί Fahrenheit) \\n θεραπεία βροχόπτωσης (1300 βαθμοί Φαρενάιτ). \\ N \\n \\n \\n \\n για κράματα κάτω από 1100 ° F, μπορεί να ενισχυθεί με θεραπεία καθίζησης μετά από ζεστή εργασία ή ψυχρή εργασία, θεραπεία ισορροπίας ή θεραπεία καθίζησης μετά από επεξεργασία διαλύματος. Σε ορισμένες εφαρμογές, η ψύξη του κλιβάνου μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη βέλτιστης απόδοσης. \\ N \\n \\n \\n \\n

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Shanghai LANZHU super alloy Material Co., Ltd.
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top