Εισαγωγή της μηχανής κοπής κρέατος σε κύβους

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2019-09-09

Εισαγωγή της μηχανής κοπής κρέατος σε κύβους

Υπάρχουν ήδη πολλά μοντέλα μηχανών κοπής κρέατος και η κοπή κρέατος μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις κοπής σχήματος. Μεταξύ αυτών, η μηχανή κοπής κρέατος αποτελεί σημαντικό εξοπλισμό στη διαδικασία παραγωγής προϊόντων κρέατος. Οι κύριες πρώτες ύλες, όπως κομμάτια κρέατος και λίπος, κόβονται στο κρέας σε κύβους που απαιτείται από τον χρήστη. Το μέγεθος του σχάρου κοπής μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για το κόψιμο του χοιρινού κρέατος, των τεμαχίων κρέατος και του κρέατος σε κύβους. Το μέγεθος του μεγέθους καθορίζεται από τον αριθμό των λεπίδων στο πλέγμα των μαχαιριών.

meat cutting equipment.jpg

Η μηχανή με βάση το κρέας είναι σχεδιασμένη και κατασκευασμένη με γνώμονα τα διεθνή προηγμένα μηχανήματα. Έχει μια λογική δομή και είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα, η οποία πληροί τα πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων. Το μηχάνημα διαθέτει ένα υπερμεγέθιο δοχείο τροφοδοσίας και έχει σχεδιαστεί με μια διάταξη ασφάλισης για τη διατροφή των προϊόντων. Η ειδική λεπίδα πλέγματος έχει ισχυρή διαπερατότητα και συνεχή επεξεργασία του κρέατος χωρίς να κολλάει. Το αρχείο τύπου S έχει κοφτερή κοπή, ομαλή διατομή και όμορφη εμφάνιση. Το μηχάνημα μπορεί να κοπεί με ακρίβεια " Κωδώνισμα " , " Σύρμα " και " Φέτα " και να εργάζονται αποτελεσματικά.

meat dicer.jpg

Λόγω της γρήγορης ταχύτητας κοπής, η μηχανή κοπής χρειάζεται πολύ σταθερές συνθήκες εργασίας, οπότε το σχέδιο του αμαξώματος θα είναι βαρύ. Η άτρακτος δεν μετατοπίζεται κατά τη διάρκεια της εργασίας και ο θόρυβος είναι πολύ χαμηλός όταν λειτουργεί το μηχάνημα. Ο εξωτερικός σχεδιασμός του μηχανήματος είναι απλός, διευκολύνοντας τον καθαρισμό. Η απόδοση είναι πολύ σταθερή, μπορεί να λειτουργήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι ένας καλός βοηθός για την κοπή του κρέατος!

meat processing machine.jpg

κρέας     εξοπλισμό κοπής κρέατος     μηχανή επεξεργασίας κρέατος     μηχανή κοπής κρέατος  

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Zhaoqing High-tech Zone Shenghui Machinery Co., Ltd
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top