Τάση τάσης μπαταρίας φωσφορικού σιδήρου λιθίου

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2019-08-09

Τάση τάσης μπαταρίας φωσφορικού σιδήρου λιθίου


Γενικά, το ανώτατο όριο τάσης της μπαταρίας λιθίου φωσφορικού σιδήρου είναι 3.7 ~ 4V, και η κατώτατη οριακή τάση εκφόρτισης είναι 2 ~ 2.5V. Λαμβάνοντας υπόψη τις πέντε πτυχές της χωρητικότητας απόρριψης, υιοθετείται η μέση τάση απόρριψης, ο χρόνος φόρτισης, το ποσοστό σταθερού ρεύματος και η ασφάλεια, το σταθερό ρεύμα και η σταθερή τάση. Το σύστημα φόρτισης για τη μπαταρία φωσφορικού σιδήρου λιθίου, η τάση ορίου φόρτισης έχει ρυθμιστεί σε 3.55 ~ 3.70V, η συνιστώμενη τιμή είναι 3.60 ~ 3.65V, η τάση χαμηλής τάσης εκφόρτισης είναι 2.2V ~ 2.5V.


Η μπαταρία φωσφορικού σιδήρου λιθίου έχει ένα όριο φόρτισης 3,6V, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να ενεργοποιεί πλήρως τη χωρητικότητα της μπαταρίας στο μέγιστο χωρίς να καταστρέψει την μπαταρία. Ο αριθμός των χρόνων φόρτισης αναφέρεται στον αριθμό των χρόνων πλήρους κύκλου φόρτισης και εκκένωσης. Αν και ο σχεδιασμός του 3.4V δεν είναι υπερφορτωμένος, θα υπάρχει ένα μικρό μέρος που δεν συμμετέχει στη φόρτιση και την εκφόρτιση του κύκλου και το μεγαλύτερο μέρος της συμμετοχής θα αυξηθεί λόγω του αριθμού των κύκλων σε ορισμένες φορές. Φτωχός, φαύλος κύκλος έως ότου δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Αυτός είναι ο περιορισμός της ζωής του, η υπερβολή πολλών αναπόφευκτων επιβλαβών δυσμενών παραγόντων και η αδυναμία διατήρησης των αρχικών παραμέτρων σχεδιασμού.


Η τάση φόρτισης της μπαταρίας φωσφορικού σιδήρου λιθίου θα πρέπει να ρυθμιστεί στα 3.65v, η ονομαστική τάση είναι 3.2v, η μέγιστη τάση γενικής φόρτισης μπορεί να είναι μεγαλύτερη από 20% της ονομαστικής τάσης, αλλά η τάση είναι πολύ υψηλή, είναι εύκολη η βλάβη η τάση 3.6V είναι χαμηλότερη από αυτή την ένδειξη, Δεν έχει υπερφορτωθεί.


Παρόλο που η μπαταρία φωσφορικού σιδήρου λιθίου έχει περιορισμένη τάση σχεδιασμού, είναι επίσης εξοπλισμένη με μια προστατευτική πλάκα για την προστασία της μπαταρίας λιθίου από υπερφόρτιση. Αλλά για να κάνει τη ζωή των μπαταριών λιθίου μεγαλύτερη, η σωστή μέθοδος φόρτισης είναι επίσης πολύ σημαντική.


Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Ennopro Group Limited
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
Ennopro Group Limited

Τίτλος εργασίας: Sales Manager

Τμήμα: Sales

Εταιρικό τηλέφωνο: 0086-755-89805835

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Επικοινωνήστε μαζί μας

Κινητό τηλέφωνο: 0086-185-6626-9087

Δικτυακός τόπος: ennopro.elb2bvip.com

Διεύθυνση: 7th Floor, Huarong Building, Qiaolian East, Bulong Road, Longgang District, Shenzhen, Guangdong, China

Έξυπνο ρολόι τηλεφώνου, ρολόι Bluetooth
Πλήρες έξυπνο τηλέφωνο
Σαλόνι super cool δεξαμενή ψαριών
Οι πολύ μακριές σέξι βλεφαρίδες των γυναικών
Διατροφική Σούπερ Βιταμίνη C Χυμός Ποτό
Βολικό εξωτερικό τραπέζι
Έξυπνος έγχρωμος εκτυπωτής
Εξωτερικός μεγάλος ανεμιστήρας
Premium κόκκινο κρασί
Εξαιρετικά μικρός βολικός δίσκος αποθήκευσης USB
top