Μπαταρίες ιόντων λιθίου

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2019-08-22

Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου είναι συσκευές που μετατρέπουν και αποεπικαλύπτουν τα θετικά και τα αρνητικά υλικά με ιόντα λιθίου για να πραγματοποιήσουν την αμοιβαία μετατροπή της χημικής ενέργειας και της ηλεκτρικής ενέργειας και περιγράφονται επίσης ως μπαταρίες με κουνιστές καρέκλες.


Το υλικό της καθόδου ήταν πάντα ο πυρήνας της μπαταρίας ιόντων λιθίου και η επιλογή της καθορίζει άμεσα την απόδοση της μπαταρίας. Η επιλογή του υλικού καθόδου είναι κυρίως αναστρέψιμο οξείδιο μετάλλων μετάπτωσης λιθίου και λιθίου, το οποίο είναι ένα από τα σημαντικά συστατικά των μπαταριών ιόντων λιθίου. Τα υλικά καθόδου ιόντων λιθίου είναι κυρίως οξείδια. Επί του παρόντος, ενώσεις λιθίου όπως LiCoO2, LiMn2O4 και LiFePO4 είναι κοινά υλικά καθόδου.


Με τη συνεχή ανάπτυξη μπαταριών ιόντων λιθίου, το πεδίο εφαρμογής επεκτείνεται σταδιακά. Έχει μεταβληθεί από μονόδρομο σε διαφοροποίηση στη χρήση υλικών καθόδου, συμπεριλαμβανομένων: φωσφορικού σιδήρου λιθίου τύπου ολιβίνης, στρωματοποιημένου οξέος κοβαλτίου. Λιθίου, σπινελίου τύπου λιθίου, κλπ., Για την επίτευξη της συνύπαρξης μιας ποικιλίας υλικών.


Τα υλικά καθόδου μπαταριών λιθίου έχουν πολλές βιομηχανικές διεργασίες παραγωγής και η συνθετική οδός είναι σχετικά περίπλοκη. Η θερμοκρασία, το περιβάλλον και η περιεκτικότητα σε ακαθαρσίες ελέγχονται αυστηρά. Τα υλικά καθόδου περιλαμβάνουν κυρίως κοβάλτιο λιθίου, ανθρακικό λίθιο, φωσφορικό λίθιο σιδήρου και τριμερή υλικά. Περιμένετε.


Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Ennopro Group Limited
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top