Οι διαμήκεις ιδιότητες εφελκυσμού βραχυπρόθεσμου χρόνου H13 εργαλείων χαλύβδινης ράβδων από 1010 ° C (1850 ° F) και διπλασιάστηκαν σε υποδεικνυόμενη σκληρότητα.

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2024-05-05

aisi H13 Tool Steel

aisi H13 χάλυβα είναι ένα κράμα χάλυβα εργαλείων αντοχής 5%-high με υψηλότερη περιεκτικότητα σε μολυβδαίνιο και βαναδικό. Το μολυβδαίνιο παρέχει εξαιρετική σκληρότητα και υψηλή σκληρότητα. Το βαναδικό έχει ως αποτέλεσμα υψηλότερο βαθμό διασποράς των καρβίδων σκληρού βαναδίου, με αποτέλεσμα υψηλότερη αντοχή στη φθορά.

H13 Το εργαλείο εργαλείου είναι ένας δευτερεύων χάλυβα σκλήρυνσης. Έχει καλή αντοχή στη σκλήρυνση, καλή αντοχή στη θερμική κόπωση και εξαιρετική αντοχή σε ρωγμές θερμότητας και διατηρεί υψηλή σκληρότητα και δύναμη σε αυξημένες θερμοκρασίες. Είναι βαθιά σκλήρυνση και έχει πολύ υψηλή αντοχή, η οποία επιτρέπει τη σκλήρυνση μεγάλων τμημάτων με ψύξη αέρα. Η ρωγμή θερμικής σοκ δεν αποτελεί πρόβλημα. Η αντίσταση της στη θερμική κόπωση, τη διάβρωση και τη φθορά του καθιστά το υλικό καλουπιού επιλογής για χύτευση αλουμινίου και μαγνησίου, καθώς και πολλές άλλες καυτές εφαρμογές εργασίας. Εντούτοις, το μέταλλο H13 υπόκειται σε θραύση υδρογόνου και μπορεί να είναι νιτρωμένο για πρόσθετη αντοχή στη φθορά. Οι μη μηχανικές ιδιότητες, κλπ.

&#chemical σύνθεση

note: Το όριο μαγγανίου είναι ≤ 1,0 % για H13 Resulfurized. ως πυκνότητα, ειδική θερμική ικανότητα και θερμικές ιδιότητες, ο ελαστικός συντελεστής δίνεται στον παρακάτω πίνακα. Επίπεδα. bar

 oil σβήνει από 1010 ° C (1850 ° F) και διπλασιάστηκε μετριασμένο σε υποδεικνυόμενη σκληρότητα.

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Dongguan hongde crafts co.,ltd
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top