Διαδικασία παραγωγής υλικού αποσκευών

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2021-09-03

1. Πρώτα απ 'όλα, ένα νέο προϊόν στο χέρι του κατασκευαστή' είναι να κάνει το καλούπι, η παραγωγή του καλουπιού είναι πολύ κλειδί, ένα προϊόν στον κατασκευαστή' s το χέρι είναι η πρώτη προϋπόθεση για το Ο κατασκευαστής να ξέρει πώς να κάνει το καλούπι, επειδή δεν καταλαβαίνει ότι η παραγωγή του καλουπιού δεν μπορεί να καθορίσει αν θα κάνει αυτό το προϊόν.

2. Το δεύτερο βήμα είναι να βάλουμε τα προϊόντα die-casting στη μηχανή die- - die χύτευση μηχανών χύτευσης, τα συνηθισμένα αξεσουάρ υλικού αποσκευών χρησιμοποιούνται γενικά 25 χωρητικότητας της μηχανής χύτευσης μήτρας, με μια μήτρα \\ Η μηχανή NCASTING έχει επίσης μεγάλη δεξιότητα σε καλό προϊόν, εξαρτάται από την καταστολή της μηχανής την ικανότητα του πλοιάρχου, να σπάσει το μηχάνημα για τον έλεγχο της πίεσης, όταν το προϊόν πίεσης θα υπάρξει πολλή burr είναι επίσης πολύ απαιτητική, η πίεση είναι επίσης πολύ απαιτητική, Πάρα πολύ μικρή η επιφάνεια του προϊόντος θα εμφανιστεί potholes, η επιφάνεια του προϊόντος δεν θα είναι ομαλή, οπότε ο κύριος τύπος πρέπει να ελέγξει το μηχάνημα για να παίξει ένα καλό προϊόν! \\ Το προϊόν θα σπάσει μετά την έξοδο.

3. Εισαγάγετε την τρίτη στίλβωση, αυτό είναι τα προϊόντα των αξεσουάρ υλικού αποσκευών ένα από τα σημαντικότερα βήματα στη διαδικασία παραγωγής, όπως τα κοσμήματα της γυναίκας', λαμπερό λαμπερό λεία λόγω εξαιρετικά γυαλισμένου καυσαερίων, στη συνέχεια ηλεκτρολυτική Λαμπερό, αξεσουάρ υλικού αποσκευών Αυτή η γραμμή στην πραγματικότητα, τα αγγλικά, τα προϊόντα υλικού κοσμημάτων, όπως πολλή διαδικασία παραγωγής είναι η ίδια διαδικασία, έτσι ώστε να κάνει κάτι λαμπερό και λείο είναι να το γυαλίσει. 4. Το τέταρτο βήμα είναι να βάλει το προϊόν στην τσάντα έτσι στο Jiaopian Wire, το σιδερένιο καλώδιο στο Jiaopian είναι ο τρόπος να χρησιμοποιήσετε τη χύτευση χύτευσης χύτευσης, που χρησιμοποιείται για να είναι τρεις τόνους Punch Press, για να χρησιμοποιήσετε μηχανές γεώτρησης για να πιέσετε προς τα κάτω, Χρησιμοποιώντας όλες αυτές τις εξετάσεις και την πρόοδο της επιστήμης και της τεχνολογίας, τα εργαλεία παραγωγής άλλαξαν επίσης ένα σύνδεσμο είναι επίσης ένας σύνδεσμος είναι επίσης ένας σύνδεσμος είναι μερικές από τις βίδες, έτσι ώστε να αγγίξετε μια οπή βίδας έξω, εδώ χρησιμοποιείται για να πατήσετε μια τρύπα βίδας έξω από το χτυπώντας μηχανήματος.

 5.Master εξαρτάται εδώ για ηλεκτρολυτική ηλεκτρολυτικής τεχνολογία, για να πλύνετε το ακαθαρσία προϊόν θειικό, τότε καθιστούν Την τελευταία φορά στα προϊόντα του χάλκινου πράγμα είναι να καταστρέψουν, να καταστούν όσο το δυνατόν πιο παχιά, και στη συνέχεια στον ηλεκτρολυτικό χρόνο ηλεκτρολυτικής ηλεκτρολυτικής ηλικίας είναι πάρα πολύ καιρό στον κύλινδρο Όχι πολύ σύντομο τότε περισσότερο όχι γραμμή, το επιμετάλλιο τελειώνει ένα προϊόν τραβηγμένο από το ράφια μετά από το πακέτο που αποστέλλεται στον πελάτη39 ·

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Dongguan Chengji Hardware Products Co.,Ltd.
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top