Big Sex Education] για πρωκτικό σεξ Ep02: Τακτοποιήστε την αυλή!

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2020-07-09

[Big Sex Education] σχετικά με το πρωκτικό σεξ E102: Tidy μέχρι την πίσω αυλή!

1594273637(1).jpg

Αν η κοπέλα σου σου σου δώσει (ή ίσως της δώσεις) μια ευκαιρία να περάσεις μια μέρα, συγχαρητήρια για τις πιθανότητές σου!Πριν ξεκινήσουμε ένα μαγικό ταξίδι, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γίνουν.   Για τους περισσότερους ανθρώπους, το πιο σημαντικό και ενδιαφέρον θέμα είναι πιθανώς " καθαρισμό, " Γιατί εκτός από το συνηθισμένο καθάρισμα, υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να γνωρίζουμε;

Αυτό μπορεί να είναι ένα μεγάλο ή μικρό πρόβλημα και να ποικίλλει ανάλογα με την προσωπική προτίμηση και την αποδοχή· μερικοί άνθρωποι μπορεί να μην χρειάζεται να το αντιμετωπίσουν συγκεκριμένα, αλλά άλλοι μπορεί να χρειαστεί να περάσουν μια σημαντική διαδικασία αρκετών ημερών πριν μπορέσουν να ξεκινήσουν επίσημα την πρωκτική καλοσύνη.

Για τους πιο έμπειρους, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ή να εξοικειωθούν με τη διαδικασία και να χρειάζονται απλή κάθαρση σε αποδεκτό βαθμό· για τους περιστασιακούς, παιχνιδιάρικους ή ιδιόρρυθμους φετίχους, μπορούν ακόμη και να δεχτούν, αν και σπάνια, ένα " πέρασμα status quo " χωρίς ειδική κάθαρση.

Ωστόσο, από τους περισσότερους ανθρώπους.3539,τα πρότυπα, ο βασικός καθαρισμός είναι απαραίτητος, αλλά λαμβάνοντας υπόψη ότι τα μέρη που θα είναι " χρησιμοποιείται " Μπορεί να είναι λίγο βαθύτερο, το πεδίο της θεραπείας θα είναι λίγο πιο μέσα-έξω από ό, τι συνήθως.

Όσον αφορά το αν θα αφαιρεθεί ή όχι η τρίχα, εξαρτάται επίσης από την προσωπική προτίμηση: επειδή η πίσω πόρτα των ζιζανίων είναι πυκνή, είναι σχετικά εύκολο να κρυφτεί η σκόνη, έτσι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που θα είχαν καθαριστεί, αλλά αν πρέπει να μπείτε και να βγείτε από εδώ, τότε για χάρη της ομορφιάς (')(').Με ευκολία, είναι λογικό να το καθαρίσουμε.

Στην ταινία " Harrah&Driver35.39.s Show, " Αναφέρθηκε ότι ορισμένοι εργάτες του αρσενικού φύλου δεν αφαιρούν μόνο τα μαλλιά και τα βάφουν.

Πράγματι, δεν είναι ασυνήθιστο για τα ιαπωνικά και κορεάτικα οπτικά είδωλα να βάφουν τα φρύδια και τις τρίχες της μασχάλης τους μετά τη βαφή των μαλλιών τους.Η " εκεί " μαλλιά, όλοι(;).Δεν είναι τίποτα σπουδαίο.

Πολλοί πρωκτοί χρήστες της πρώτης φοράς δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στο να διατηρούν τα σπλάχνα τους καθαρά και καθαρά για να αποφύγουν την ενοχλητική πρόσβαση στην πίσω πόρτα· βασικά, το διαθέσιμο καθαριστικό παχέος εντέρου του φαρμακείου είναι ένα αρκετά κοινό εργαλείο για την εκκένωση των εντέρων, αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιείται με προσοχή διότι και35,39,εξακολουθεί να είναι ελαφρώς επικίνδυνο.

Πιο επίσημα, υπάρχουν εκείνοι που θα ξεκινούσαν μια ελεγχόμενη, μειωμένη διατροφή νωρίς, και θα συναντούσαν την πρωκτική καλοσύνη με έναν κοντινό έλεγχο υγείας του εντέρου, αλλά αυτό φαίνεται λίγο υπερβολικό, και αν εσείς και ο κ. Power.39 πρόκειται να είστε τόσο νευρικοί, ίσως μπορείτε να σταματήσετε για λίγο, μέχρι να συνεχίσετε να είστε σωματικά και πνευματικά έτοιμοι για το πέρασμα.


Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Dongguan Shile Plastic Technology Co., Ltd.
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top