Καλά Χριστούγεννα ή Happy Christmas

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2019-08-22

Ευχόμαστε στους ανθρώπους ένα «Happy Birthday» και αν βρίσκεστε στις ΗΠΑ το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο, μπορείτε να πείτε «Ευτυχισμένες Διακοπές», γιατί γιατί λέμε «Καλά Χριστούγεννα» πιο συχνά από τα «Happy Christmas» ;!

 

Λέγοντας τα «Καλά Χριστούγεννα» αντί για τα «Happy Christmas» φαίνεται να επιστρέφει αρκετές εκατοντάδες χρόνια. Καταγράφεται για πρώτη φορά το 1534, όταν ο John Fisher (Έλληνας Καθολικός Επίσκοπος της δεκαετίας του 1500) το έγραψε σε μια επιστολή Χριστουγέννων στον Thomas Cromwell: " Και αυτός ο Κύριος ο Θεός σας σάς στέλνει ένα Χριστούγεννα, και ένα άνετο, για την επιθυμία της καρδιάς σας. "

 

Υπάρχει επίσης η καρόλα " Ο Θεός ξεκουράζει, κύριοι " που χρονολογείται από τον 16ο αιώνα στην Αγγλία. Προέρχεται από τη Δυτική Χώρα της Αγγλίας και δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στη μορφή που τη γνωρίζουμε σήμερα το 1760.

 

Στην αγγλική γλώσσα της εποχής, η φράση «Rest You Merry» δεν σημαίνει μόνο να είναι ευτυχισμένη. 'υπόλοιπο' σήμαινε " να διατηρήσετε, να προκαλέσετε να συνεχίσετε να παραμένετε " και ο «χαρούμενος» μπορεί να σημαίνει " ευχάριστο, άφθονο, ευημερούσα " . Έτσι θα μπορούσατε να γράψετε την πρώτη γραμμή ως " [Μάιος] Ο Θεός σε κρατά και συνεχίζει να σε κάνει επιτυχημένους και ευημερούσες, κύριοι " αλλά αυτό θα ήταν δύσκολο να τραγουδήσει!

 

Το κόμμα στη φράση θα πρέπει να είναι μετά το «χαρούμενο» όχι ΠΡΙΝ! Αλλά είναι συχνά τοποθετείται μετά το χαρούμενο που αλλάζει το νόημα για να κάνει «ευτυχισμένη Gentleman» και έτσι ένα «Καλά Χριστούγεννα»!

 

Ο όρος "Καλά Χριστούγεννα" θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει πολύ δημοφιλής το 1843 από δύο διαφορετικές πηγές.

 

Η πρώτη κάρτα Χριστουγέννων, που απεστάλη το 1843 από τον Sir Henry Cole, είχε αυτή τη διατύπωση σε αυτήν: " Ένα Καλά Χριστούγεννα και ένα Ευτυχισμένο το Νέο Έτος σε σας " .


Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Key Lin Gift Co., Ltd
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top