Το φεγγάρι πυροβόλησε το βραβείο

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2022-02-20

THTHE φωτογραφία είναι ο γαλακτώδης τρόπος σε όλο το νυχτερινό ουρανό πάνω από το Grand Canyon του Yarlung Zangbo στην αυτόνομη περιοχή του Θιβέτ. Η ηλιακή έκλειψη στις 21 Ιουνίου, το 2020, στη φωτογραφία του εργάζεται το χρυσό δαχτυλίδι, καθιστώντας τον νικητή του 2021 αστρονομικού φωτογράφου του έτους ανταγωνισμού στο Midseptember.

&hosted από το βασιλικό παρατηρητήριο Greenwich, ο διαγωνισμός έλαβε 4.500 καταχωρήσεις από 75 χώρες και περιφέρειες.#-dong

39

39&#' κατηγορία. ο ηλιακός δίσκος και αφήνοντας μόνο ένα λεπτό δαχτυλίδι του ηλιακού φωτός που λάμπει μέσα.""dong άρχισε να προετοιμάζεται για το ταξίδι για να πάρει τα πλάνα προς το τέλος του 2019.

he πήρε το απαραίτητο εργαλείο στη θέση του, προγραμματίστηκε η θέση για το φωτογραφίες, διαδρομή και μεταφορά, και σκέφτονται μπροστά από το πώς θα ήθελα να παρουσιάσω το θέμα, τη σύνθεση, την έκφραση και Χρώματα στις φωτογραφίες.

in γεγονός, είχα όλα τα καλυμμένα στο κεφάλι μου,

λέει το 23&year#old, προσθέτοντας ότι σκέφτηκε το μόνο που έπρεπε να κάνει ήταν να ανοίξει η κάμερα και πατώντας το κλείστρο.

Hhow, που δεν πήγε όπως περίμενε. Η πανδημία Covid

19 έβαλε ένα φρένο στα σχέδιά του στις αρχές του 2020."all ξαφνικά, όλα έγιναν αβέβαιοι."--

&_n#thanks στον αποτελεσματικό πανδημικό έλεγχο στην Κίνα, ο Dong μετακόμισε με το σχέδιό του στα μέσα του περασμένου έτους . Καθώς τελικά χτύπησε το δρόμο, ήταν ακόμα μια δύσκολη βόλτα. Αυτός και οι φίλοι του αντιμετώπισαν κάποια προβλήματα στο δρόμο τους στο νομό Νύχρα στην αυτόνομη περιοχή του Θιβέτ για να τραβήξουν φωτογραφίες από την ηλιακή έκλειψη.-""wwe ήταν ίντσες μακριά από την οδήγηση σε μια λίμνη, και συναντήθηκαν ένα άγριο ζώο,

Θυμηθείτε.

he έπρεπε να juggle μεταξύ των εκμεταλλεύσεων τελικής εκπαίδευσης σε απευθείας σύνδεση-ως τέταρτος φοιτητής"year, με τη διαχείριση της εφοδιαστικής στο Tianhua College του κανονικού πανεπιστημίου της Σαγκάης - και ετοιμάζεται για το σουτ. Όταν ο Dong και οι φίλοι του τελικά έφτασαν στον προορισμό τους, ο ουρανός μπλοκαρίστηκε από παχιά σύννεφα."

-

you έπρεπε να είμαστε εκεί για να νιώσετε την απογοήτευση περίπου 100 φωτογράφων που ήταν έτοιμοι και περιμένουν την ηλιακή έκλειψη,

λέει .""but μαγεία φάνηκε να συμβαίνει. Τα σύννεφα απομακρύνθηκαν και ο ήλιος βγήκε. Dong κλικ.


Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Dongguan Haiteng Precision Machinery Co., Ltd.
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top