Περισσότερες απώλειες θέσεων εργασίας μεταξύ των ηλικιωμένων από τις αρχικές σκέψεις εν μέσω πανδημίας

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2021-01-14

26e53a388574a226b61dc67caf65a6e.png

Ένας ταχυδρόμος της Royal Mail περνάει από μια παμπ στη Υόρκη καθώς η εξάπλωση της στεφανιαίας νόσου (COVID-19) συνεχίζεται, η Υόρκη, η Βρετανία, η 31η Μαρτίου, 2020.

Η νέα πανδημία Coronavir έχει δημιουργήσει μεγαλύτερη αύξηση της ανεργίας μεταξύ των ηλικιωμένων στο Ηνωμένο Βασίλειο από ό,τι μεταξύ άλλων ηλικιακών ομάδων.

Η συγκλονιστική αποκάλυψη, η οποία έρχεται σε αντίθεση με την προηγούμενη αποδεκτή ιδέα ότι ο ιός ήταν ιδιαίτερα σκληρός για τους νέους εργαζόμενους, ακολουθεί την ανάλυση των δεδομένων του Γραφείου Εθνικών Στατιστικών που διενήργησε το Life, ένα διαδικτυακό δικτυακό τόπο απασχόλησης.

Η μελέτη διαπίστωσε ότι ο αριθμός των ανέργων στο Ηνωμένο Βασίλειο, ηλικίας τουλάχιστον 50, είχε αυξηθεί κατά ένα τρίτο κατά το τελευταίο έτος, σε σύγκριση με την αύξηση του 24ου τοις εκατό σε ολόκληρο τον πληθυσμό σε ηλικία εργασίας.

Ο ιστότοπος ανέφερε ότι ο συνολικός αριθμός των ανέργων στο Ηνωμένο Βασίλειο ηλικίας 24 ή μικρότερο είναι μεγαλύτερος από τον συνολικό αριθμό ατόμων ηλικίας 50 ή μεγαλύτερης ηλικίας που δεν έχουν εργασία, αλλά η αλλαγή με την πάροδο του χρόνου σε αυτούς τους πληθυσμούς έχει γίνει πιο δραματική κατά τα πάνω από τα πενήντα.

Ο ιστότοπος ισχυρίζεται ότι η αύξηση του αριθμού των ανέργων ήταν 25 τοις εκατό για εκείνους ηλικίας 18 έως 24, 28 τοις εκατό για εκείνους ηλικίας 25 έως 34, 19 τοις εκατό για εκείνους ηλικίας 35 έως 49, και 33 τοις εκατό για το άνω 50.

Η εφημερίδα Guardian επικαλέστηκε τον Stuart Lewis, ιδρυτή του Rest Liss, λέγοντας: " Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αντιμετωπίζουμε μια κρίση απασχόλησης νέων αυτή τη στιγμή, αλλά λιγότερο καλά τεκμηριωμένο είναι το γεγονός ότι αντιμετωπίζουμε επίσης μια μακροπρόθεσμη καταστροφή ανεργίας μεταξύ των ηλικιωμένων εργαζομένων. "

Ο Τζον Φίλποτ, πρώην διευθυντής του Ινστιτούτου Πολιτικής Απασχόλησης, είπε στον Φύλακα: " Η λαϊκή άποψη ότι η πανδημία COVID-19 έχει Το να πληγώνεις τους νέους πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για δουλειές δεν λέει όλη την ιστορία.Με το επίπεδο των κενών θέσεων εργασίας πολύ κάτω από το υψηλό προ-πανδημίας, οι άνεργοι κάθε ηλικίας πασχίζουν να βρουν εργασία και η ενδημική ηλικιακή διάκριση καθιστά διπλά δύσκολη τη θέση των ανέργων ηλικίας άνω των 50. "

Η χωριστή έρευνα από το μη κερδοσκοπικό κέντρο γήρανσης που εδρεύει στο Λονδίνο και την ανεξάρτητη ερευνητική οργάνωση, το Ινστιτούτο Μάθησης και Εργασίας, διαπίστωσε ότι γύρω από το 377,000 οι ηλικιωμένοι εργαζόμενοι θα διατρέχουν ιδιαίτερα υψηλό κίνδυνο να χάσουν τις θέσεις εργασίας τους όταν η κυβέρνηση και το 39, το πρόγραμμα άδειας λήγουν τον Μάρτιο.

Και τα πράγματα είναι πιθανό να παραμείνουν δύσκολα για τους ευάλωτους εργαζόμενους για κάποιο χρονικό διάστημα καθώς η οικονομία συνεχίζει να αγωνίζεται, σύμφωνα με τον Andy Haldane, αρχιοικονομολόγο στην Τράπεζα της Αγγλίας.

Ο Χαλντέν δήλωσε τη Δευτέρα, κατά τη διάρκεια διάσκεψης για φιλανθρωπικά ιδρύματα που διοργανώνονται από τα ΜΜΕ της κοινωνίας των πολιτών, ότι η πανδημία θα αφήσει κληρονομιά όχι μόνο της ανεργίας, αλλά και του υψηλού χρέους, της χαμένης εκπαίδευσης και των προβλημάτων ψυχικής υγείας.

" Οι ανακοινώσεις εμβολίων των τελευταίων εβδομάδων προσφέρουν ελπίδα στο τέλος της σήραγγας, " Το πρακτορείο ειδήσεων Reuters τον παρέθεσε να λέει. " Ωστόσο, ακόμη και με ένα εμβόλιο, είναι σαφές ότι η κρίση αυτή θα οδηγήσει σε ορισμένες μόνιμες ουλές, ιδίως στους φτωχότερους και τους πλέον μειονεκτούντες.

" Ωστόσο, είπε ότι περίπου τα δύο τρίτα της οικονομικής απώλειας που ακολούθησε την επιβολή του έθνους και του μηχανισμού 3539, ο πρώτος αποκλεισμός νωρίτερα αυτό το έτος έχει πλέον ανακτηθεί.

" Πιστεύω ότι είναι πλέον λογικό και ρεαλιστικό να μιλάμε για το επόμενο έτος ως οικονομικό γύρισμα για εμάς, " Πρόσθεσε κι αυτός.

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Foshan Kaili Trading Co., Ltd.
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top