Περισσότεροι από 20,000 Κινέζοι χωρικοί μετακινούνται σε τοποθεσίες απομόνωσης ως προληπτικό μέτρο

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2021-01-15

Από το CNN και το CNN&35.39.

ad66c6a1-854b-4fd3-8cc8-b3bd10c58dea (1).jpg Λεωφορεία που μεταφέρουν χωρικούς από την περιοχή του Shijiazhuang της Κίνας, κατευθύνονται σε κεντρικές εγκαταστάσεις καραντίνας τον Ιανουάριο 11.VCG μέσω Getty Images


Περισσότεροι από 20,000 πολίτες από δωδεκά χωριά στην περιφέρεια Gaocheng της κινεζικής πόλης Shijiazhuang έχουν μεταφερθεί σε χώρους απομόνωσης ως προληπτικό μέτρο κατά του Covid-19, σύμφωνα με τα κινεζικά κρατικά ΜΜΕ.


Ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός CGTN ανέφερε τον υπάλληλο της Εθνικής Επιτροπής Υγείας (NHC), Tong Zahui, ο οποίος ανέφερε ότι οι νέοι σταθμοί απομόνωσης αποσκοπούν στην αποφυγή νέων λοιμώξεων από την επαφή μεταξύ ανθρώπων με και χωρίς τον ιό.


Η Επαρχία Hebei, της οποίας η πρωτεύουσα είναι η Shijiazhuang, βρίσκεται στο κέντρο της Κίνας Dais82177, το πιο πρόσφατο ξέσπασμα της πανδημίας.


Το NHC ανέφερε 138 νέες μολύνσεις του Covid-19 την Τετάρτη, συμπεριλαμβανομένων των εισαγόμενων 14ων περιπτώσεων.Από τις περιπτώσεις 124 που μεταδίδονται τοπικά, οι υποθέσεις 81 προέρχονται από την επαρχία Hebei.


Ο υποδιοικητής του Hebei Drive Xu Jianpei ανακοίνωσε την Τρίτη ότι ένας δεύτερος γύρος προγραμμάτων μαζικών δοκιμών θα ξεκινήσει στις πόλεις Shijiazhuang, Xingtai και Langfang.Ο πρώτος γύρος δοκιμών της επαρχίας 8217η ολοκληρώθηκε την Κυριακή.


Η κατασκευή ξεκίνησε επίσης σε ένα κεντρικό ιατρικό κέντρο στο Shijiazhuang.Θα καλύψει 33,000 προσωρινές μονάδες, ανέφερε η CGTN.


Την Τετάρτη αναφέρθηκε ότι ένα άτομο πέθανε από τον ιό στην επαρχία Hebei, ο πρώτος θάνατος στην Κίνα για 242 ημέρες.


Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Dongguan 3d Health Technology Co., LTD
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top