Δεν Συνάντηση Πωλήσεων Επέτειος σύννεφο πυρκαγιάς 2019 - 2020

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2020-01-15

Στα δέκα Jan-11 Jan 2020, η συνάντηση πωλήσεων για την επέτειο του νέφους No Fire Cloud 2019, 2020 με το σύνθημα 8221· οργάνωση, ταλέντο, ανάπτυξη 8221· έλαβε χώρα στο Πεκίνο.Υπάρχουν περισσότεροι από 350 άνθρωποι από διαφορετικές τοποθεσίες στην Κίνα, συμπεριλαμβανομένου του διευθύνοντος συμβούλου κ. Song Jia Cheng, της ομάδας διαχείρισης και όλων των αντιπροσώπων των εταίρων πωλήσεων που συμμετέχουν στην εκδήλωση για να πουν αντίο στο 2019, και καλωσορίζουν τη νέα περιπέτεια του 2020.

 

Σχήμα: Ομαδική φωτογραφία της συνάντησης πωλήσεων 2019 {Χωρίς Σύννεφο Φωτιάς} 8211· 2020

 

Κεφάλαιο της έκθεσης: Συμπεράσματα 2019, Κοίτα μπροστά 2020

Το έτος 2019 ήταν ένα κρίσιμο έτος για την πρόοδο της βιομηχανίας συναγερμού πυρκαγιάς, πολλά επιτεύγματα που έγιναν φέτος.   Η συνάντηση ξεκίνησε με τον διευθυντή πωλήσεων της Tanda και ανέφερε τις εργασίες της 2019 “8211· 2020, κατέληξε σε όλες τις περιφερειακές εκθέσεις πωλήσεων και επιτεύγματα.Επίσης, το μοίρασμα και η προοπτική στην ομάδα πωλήσεων και τον εκπρόσωπο, το "Σύννεφο Φωτιάς" θα πιάσει τη νέα τάση στη βιομηχανία συναγερμού πυρκαγιάς και θα εργαστεί σκληρά και θα κάνει επανάσταση.

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχήμα: Στη σκηνή

 

Σχήμα: Ο διευθυντής πωλήσεων στα Σύννεφα Φωτιάς δεν αναφέρει τις εργασίες της 2019

 

Μετά τον περιφερειακό αντιπρόσωπο πωλήσεων να υποβάλει έκθεση στην περιφερειακή έκθεση πωλήσεων και να εξετάσει το σχέδιο στρατηγικής και την ανάλυση στο 2020.

 

Κανένας διευθύνων σύμβουλος του Fire Cloud κ. Song Jia Cheng δεν έχει ολοκληρώσει το έτος 2019, η οργάνωση θα υποστηρίξει και θα οδηγήσει στην ανάπτυξη της βιομηχανίας της φωτιάς, θα διατηρήσει την καινοτομία, θα αυξήσει την ποιότητα των υπηρεσιών.Κάνε ανάπτυξη, χτύπα το καλύτερο ρεκόρ στο νέο 2020.

 

Σχήμα: Κανένα σύννεφο φωτιάς ο κ. Σονγκ Τζια Τσενγκ δυσανασχετεί με την ετήσια αναφορά.


 

Κεφάλαιο ανταμοιβής: Ανταμοιβή στην ομάδα, Ευχαριστώ για την υποστήριξη.

Κανένα Σύννεφο Φωτιάς δεν ευχαριστεί όλους τους εργαζόμενους για την υποστήριξη τους στο πλαίσιο του εντατικού βιομηχανικού ανταγωνισμού στην 2019.Ο οικοδεσπότης έχει καθορίσει την αμοιβή του “82169”·2019 District PK Tournament Drurnament Drught 88217·, “ Bing2162019 Advanced Person Drugh8217·, " Υπόλοιπο Βραβείο εισφοράς " ... " Προοδευτικό βραβείο " ... " Βραβείο συμβολής μάρκας " ... " Προοδευτικό Βραβείο ανάπτυξης " ... " Βραβείο καινοτομίας επιχειρήσεων " ... " Βραβείο πρωτάρη " να τιμήσει τον λαό για την αποδοχή του έργου του κατά το τελευταίο έτος και να ενθαρρύνει το έργο του στο 2020.    

Σχήμα: Καλύτερος Οργανισμός και ομάδα


 

Κεφάλαιο Προοπτικής: Κατανόηση Οργάνωσης Πολιτισμός, Μετακίνηση μπροστά 2020

On 11 ον Jan morning, ο κ Song Jia Cheng, Διευθύνων Σύμβουλος του No Fire Cloud ηγούνται μια συνάντηση για την οργάνωση πολιτιστικών ανταλλαγών.Η οπτική των επιχειρήσεων είναι η συγκέντρωση των πελατών, η ανάληψη ευθύνης, η επαγγελματική, αυστηρή και η αριστεία.Σύμφωνα με τον κ. Σονγκ, κάθε εργαζόμενος μπορεί να μάθει βαθιά την οργάνωση και να εκπληρώσει την εξουσία για το νέο 2020.

 

Εικόνα: ο κ. Σονγκ, Διευθύνων Σύμβουλος του "Κανένα Σύννεφο Φωτιάς", δίδαξε την κουλτούρα της εταιρείας.

 

Κεφάλαιο Ευχαριστιών: Σας ευχαριστώ που ήρθατε μαζί μου.

 

Κανένα σύννεφο φωτιάς δεν έχει μπει στην κρίσιμη 11η χρονιά.   Για να είναι ευγνώμων για τη σκληρή δουλειά όλων των εργαζομένων, ο οικοδεσπότης έχει προσφέρει το πλούσιο δείπνο, το χορευτικό σόου, τη μουσική παράσταση.Η ατμόσφαιρα ήταν ασυνήθιστη, και όλοι οι άνθρωποι και οι καρδιές τους ενώθηκαν σε μια ευτυχισμένη ατμόσφαιρα.

 

Τέλος, η διήμερη συνάντηση πωλήσεων για το σύννεφο φωτιάς τελείωσε με επιτυχία.Αν και ο χρόνος είναι λίγος, ήταν πολύ γόνιμος.Όλοι εξέτασαν τα λαμπρά επιτεύγματα στην 2019 και προσβλέπουν στην 2020 γεμάτη ευκαιρίες και προκλήσεις.Στο μέλλον, όλοι οι άνθρωποι της Zhongxiayun δεν θα ξεχάσουν τις αρχικές τους προθέσεις, και θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν την αποστολή της " Κάνοντας τον κόσμο ασφαλέστερο χωρίς φωτιές και κάνοντας την κοινωνία ασφαλέστερη " και να συμβάλει στην πυροσβεστική βιομηχανία της Κίνας και του 39.


Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • TANDA Development Pte.Ltd.
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top