Αυτά είναι τα 6 πιο αναζητούν τάσεις κοσμημάτων στο διαδίκτυο αυτό το έτος

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2020-07-07

Που   κόσμημα   Θα πρέπει να υιοθετήσετε αυτό το καλοκαίρι, τόσο στην παραλία όσο και στην πόλη;Και ποιες θα είναι οι τάσεις που θα σηματοδοτήσουν την περίοδο;Εδώ και στο εξής:   Στυλόφως που έχει απαριθμήσει την πλέον επιθυμητή   Τάσεις κοσμημάτων   Στο διαδίκτυο φέτος.

Σε ποια κοσμήματα θα επενδύσουμε αυτό το καλοκαίρι;

Είτε πρόκειται για μαργαριταρένια κολιέ.   χρυσό   βραχιόλια, χρωματιστά σκουλαρίκια, βραχιόλια, ή   διαμαντένια δαχτυλίδια, κοσμήματα είναι πάντα δημοφιλή, και ιδιαίτερα χάρη στο Instagram, Wher&35;101· όλο και περισσότερες αναδυόμενες ετικέτες τονίζουν τα κομμάτια τους και κερδίζουν τις καρδιές των οπαδών τους.Το αποτέλεσμα είναι μια αύξηση 256% σε ένα χρόνο κλικ στην κατηγορία κοσμημάτων στο διαδίκτυο, όπως τονίστηκε από   Στυλόφως Η παγκόσμια ερευνητική πλατφόρμα αφιερωμένη στη μόδα, την ομορφιά και τα διακοσμητικά αντικείμενα.Και από τότε, όπως κάθε σεζόν,   Στυλόφως   Παρουσιάζει μια έκθεση που επισημαίνει τις κυριότερες τάσεις της στιγμής, εδώ και στο εξής.Bildra3539.Πρόκειται για μια συλλογή από αυτές που θα υιοθετήσουμε όλοι αυτό το καλοκαίρι.

1.Μαργαριτάρια 2.0

Όχι πια λείο και τέλειο σαν κλασικό   μαργαριτάρι   Τα κολιέ, σήμερα φοριούνται ωμά, γεμάτα ατέλειες και παρατυπίες.Και αυτό είναι που τους δίνει την γοητεία τους.  

2.Στρώμα

Ώρα να στρώσουμε!Είτε πρόκειται για ένα μείγμα χρυσών μενταγιόν ή μια αναβάθμιση του κλασικού κολιέ με διαβάθμιση   αλυσίδων, το κύριο πράγμα είναι να δείχνεις ένα ηλιόλουστο και επιδέξια κατανεμημένο μείγμα για να ενισχύσει την εμφάνισή σου.Και μια ειδική αναφορά πηγαίνει στις αλυσίδες XXL, που έχουν κάνει μια πρόσφατη επιστροφή στη σκηνή κοσμημάτων.  


Τρία.Χρωματικές χάντρες

Η επιστροφή στην παιδική ηλικία είναι εγγυημένη με την επιστροφή αυτής της τάσης, η οποία έρχεται την κατάλληλη στιγμή για το καλοκαίρι.Ζήτω τα ωραία βραχιόλια φτιαγμένα από   μίνι χάντρες!Το μόνο που απομένει είναι να αποφασίσουμε για το χρώμα.  


4.Χρωματώδεις πέτρες

Δεν μπορούμε να το λέμε αρκετά συχνά.   χρωματιστά πετράδια   είναι ένα must-have στο κουτί κοσμημάτων μας.Σε ημιπολύτιμους ή πολύτιμους λίθους, θα ενισχύσουν όλη την καλοκαιρινή μας εμφάνιση (ιδίως αν αυτοί και οι δύο) 35.39.   τυρκουάζ).

Πέντε.Μέσα στην άγρια φύση

Κάθε χρόνο,   άγρια ζώα, που έρχονται κατευθείαν από τη σαβάνα ή τη ζούγκλα, κάνουν εντυπωσιακή εμφάνιση στα κοσμήματα, και δεν περνούν απαρατήρητα στους διαδρόμους.Υιοθετήστε τους ως ένα κομμάτι κοσμημάτων, για να   Να διεκδικήσεις την άγρια πλευρά σου.


6.Επίπεδοι δακτύλιοι

Η στρώση δεν εφαρμόζεται μόνο στα περιδέραια, εφόσον   δακτύλιοι   Μπορεί επίσης να στοιβαχτεί.Για το καλοκαίρι, η καλύτερη επιλογή είναι να πάμε για πολύχρωμα στυλ, ή μια κλασική συσσώρευση χρυσού.


Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • HONG KONG JUNLIN PACKAGING CO., LIMITED
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
HONG KONG JUNLIN PACKAGING CO., LIMITED

Τίτλος εργασίας: Foreign trade clerk

Τμήμα: Ministry of Foreign Trade

Εταιρικό τηλέφωνο: +86-076982023218

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Επικοινωνήστε μαζί μας

Κινητό τηλέφωνο: +8618929262887

Δικτυακός τόπος: junlin.elb2bvip.com

Διεύθυνση: No.15, Qile Street, Caole District, Xiegang Town, Dongguan, Guangdong Province, China.

Έξυπνο ρολόι τηλεφώνου, ρολόι Bluetooth
Πλήρες έξυπνο τηλέφωνο
Σαλόνι super cool δεξαμενή ψαριών
Οι πολύ μακριές σέξι βλεφαρίδες των γυναικών
Διατροφική Σούπερ Βιταμίνη C Χυμός Ποτό
Βολικό εξωτερικό τραπέζι
Έξυπνος έγχρωμος εκτυπωτής
Εξωτερικός μεγάλος ανεμιστήρας
Premium κόκκινο κρασί
Εξαιρετικά μικρός βολικός δίσκος αποθήκευσης USB
top