Για την παρεμβολή του κώνου τάσης καθόδου του προστατευμένου αντικειμένου

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2022-08-28

Το ρεύμα στο ελάττωμα του αντιδιαβρωτικού επιστρώματος σωλήνων εισέρχεται στην καθοδική προστασία και διαμορφώνει τον καθοδικό κώνο τάσης στο έδαφος. Για το αντιδιαβρωτικό επίστρωμα με την ισχυρή μηχανική δύναμη, υπάρχουν μόνο λίγες ατέλειες του αντιδιαβρωτικού επιστρώματος περιστασιακά, και είναι μακριά ο ένας από τον άλλο.

Στην περιοχή αυτών των ελαττωμάτων, το σχήμα της δυνητικής γραμμής είναι παρόμοιο με αυτό της πλάκας γείωσης και σε περαιτέρω απόσταση, το δυναμικό είναι παρόμοιο με αυτό της θαμμένης γης. Εάν υπάρχουν πολλές ατέλειες στο αντιδιαβρωτικό επίστρωμα του αγωγού, και αυτές οι ατέλειες είναι κοντά μεταξύ τους, αυτοί οι ενιαίοι κώνοι τάσης συνδυάζονται για να διαμορφώσουν ένα κυλινδρικό πεδίο τάσης γύρω από τον αγωγό. Συνήθως οφείλεται στην έλλειψη αντι--επίστρωμα διάβρωσης για τα παλιά εξαρτήματα σωλήνων, κακή ποιότητα συγκόλλησης μόνωσης, κανένας αντι-επίστρωμα διάβρωσης για την ηλεκτρική σύνδεση και τον εξωτερικό σωλήνα ή το δακτύλιο, κ.λπ. ο παλαιός αγωγός χρειάζεται το υψηλό ρεύμα προστασίας. Η γυμνή επιφάνεια χάλυβα στο καθοδικό έδαφος προστασίας μπορεί να απαιτήσει μια πυκνότητα ρεύματος προστασίας έως 500 Μ.-2, ειδικά σε καλά αεριζόμενους όρους, παράγει έναν κώνο τάσης αρκετών εκατοντάδων χιλιοστών.

Μέσω του θαμμένου αγωγού στην περιοχή κώνων τάσης του καθοδικού αγωγού προστασίας, ανιχνεύεται το ρεύμα προστασίας έξω από τον κώνο τάσης. Όταν ο αγωγός αφήνει την περιοχή τάσης καθόδων, ο απροστάτευτος αγωγός θα έχει ανοδική διάβρωση. Το δυναμικό του επηρεασμένου αγωγού που μετράται από το ηλεκτρόδιο αναφοράς στην επιφάνεια διαγώνιου σημείου είναι κυρίως η τάση αντίστασηςp προκαλείται από το ρεύμα προστασίας που ρέει από το έδαφος στο ελαττωματικό μέρος του αγωγού καθοδικής προστασίας.

Δεδομένου ότι ο κώνος τάσης της καθοδικής αγωγής προστασίας θα διαταράσσει τον εξωτερικό αγωγό, μπορεί να αξιολογηθεί με τη μέτρηση της πτώσης τάσης στην επιφάνεια του εδάφους. Ως εκ τούτου, δεν είναι απαραίτητο να καθοριστούν σημεία μέτρησης σε κάθε διασταύρωση για τον προσδιορισμό της παρεμβολής των διατάξεων καθοδικής προστασίας σε εξωτερικούς αγωγούς.

Τα αγώγιμα υλικά Co., Ltd. είναι υψηλό-επιχείρηση τεχνολογίας που ειδικεύεται στην παραγωγή εύκαμπτης ανόδου αγώγιμων πολυμερών εύκαμπτων ανόδων και ντυμένης ανόδου τιτανίου, παρέχοντας κυρίως την καθοδική τεχνολογία προστασίας, το σχέδιο εφαρμοσμένης μηχανικής, την εγκατάσταση και τις τεχνικές υπηρεσίες. 

Τηλ.:+86 17568010262.0539-3712117.


Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top