Η ιστορία της μάρκας μας

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2020-05-25

Μια παγκόσμια επιδημία κατά το 2020 και πάλι προειδοποίησε τον κόσμο για τη σημασία της δημιουργίας μιας κοινότητας με κοινό μέλλον για την ανθρωπότητα.Ενόψει της αυξανόμενης ζήτησης για προστασία της υγείας του ανθρώπου, ο Shenzhen Havepur, από μόνη του, ξεκίνησε την παραγωγή προστατευτικών μασκών για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.


Havepur, διαθέτει προηγμένη και ιδιαίτερα αυτοματοποιημένη διαδικασία παραγωγής και τεχνολογία για τον ιατρικό εξοπλισμό προστασίας, ένα τέλειο σύστημα διασφάλισης της ποιότητας και υπηρεσίες παρακολούθησης υψηλής ποιότητας, και όλα τα προϊόντα έχουν περάσει από τα εθνικά επίσημα ιδρύματα δοκιμών για να υποβάλουν εκθέσεις επιθεώρησης και καταλληλότητας.


Επί του παρόντος, τα προϊόντα μασκέ του Havepur   έχουν λάβει διπλή πιστοποίηση CE (ευρωπαϊκή διοίκηση τροφίμων και ναρκωτικών) και FDA (εμάς τη διαχείριση τροφίμων και ναρκωτικών), αναφέροντας ότι το σήμα έχει πραγματοποιήσει θετικές και απαραίτητες προετοιμασίες για την είσοδο στις ευρωπαϊκές και αμερικανικές αγορές.


Τα προϊόντα μασκοφόρου σήματος περιλαμβάνουν κυρίως σειρές αεροπλάνων, σειρές KN95 κ.λπ., τα οποία πληρούν τις ανάγκες του People&dong35.39. Ημερήσια προστασία και ιατρική προστασία.Ταυτόχρονα, επιλέγουμε υλικά ιατρικής ποιότητας, έχουμε την ικανότητα του επαγγελματικού φιλτραρίσματος και προστασίας, και ακολουθούμε την τάση της μόδας στο σχεδιασμό του στυλ.Υπάρχουν ευρωπαϊκές εκδοχές, Κορεάτικες εκδοχές και άλλες επιλογές, οι οποίες ανταποκρίνονται πλήρως στην αμφίδρομη ζήτηση των ανθρώπων και του Daiski3539.

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Shenzhen Huayuan Havepur Medical Technology Co., Ltd
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top