Η πολιτική πόλωση, η απόρριψη της επιστήμης οδηγούν σε αποτυχία των ΗΠΑ να περιορίσουν την πανδημία: NYT

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2021-01-18

Η πολιτική πόλωση και η απόρριψη της επιστήμης έχουν εμποδίσει τις Ηνωμένες Πολιτείες και τις Ηνωμένες Πολιτείες και το F39, την ικανότητα να ελέγχουν την πανδημία COVID-19 που έχει σκοτώσει σχεδόν 400,000 Αμερικανούς, ανέφερε ένα άρθρο των New York Times την Κυριακή.


" Ο κ. Trump ισχυρίστηκε ότι ο ιός θα εξαφανιζόταν, και35.39, συγκρούστηκε με τους κορυφαίους επιστήμονες του και, σε μια βασική αποτυχία, παραιτήθηκε από την ευθύνη για μια πανδημία που απαιτούσε εθνική προσπάθεια για να την νικήσει.την παράδοση βασικών αποφάσεων σε κράτη υπό την προϋπόθεση ότι θα αναλάβουν τον αγώνα και θα επαναφέρουν τη χώρα στις επιχειρήσεις, " Είπε ότι το άρθρο ονομάζεται " Ένα χρόνο, 400,000 Coronavirus Deaths Πώς οι ΗΠΑ εγγυήθηκαν την ίδια του την αποτυχία " Όχι.


" Αλλά οι διοικητές και οι τοπικοί αξιωματούχοι που αφέθηκαν υπεύθυνοι για την κρίση σπατάλησαν την ελάχιστη ορμή που είχε η χώρα, καθώς παρέβλεψαν εμπειρογνώμονες υγείας, αγνόησαν προειδοποιήσεις από τους ίδιους τους συμβούλους τους και, σε ορισμένες περιπτώσεις, τροφοδότησαν τις συμβουλευτικές επιτροπές τους με περισσότερους επιχειρηματικούς εκπροσώπους από τους γιατρούς, " Το είπε.


Η κατάσταση έχει εξελιχθεί σε δύσκολη κατάσταση, όπως η διοίκηση Τραμπ, στις τελευταίες ημέρες της, αρχίζει να βλέπει τους καρπούς της ίσως μεγαλύτερης επιτυχίας της, το πρόγραμμα εμβολιασμού δίνης ταχύτητας, είπε το άρθρο, επισημαίνοντας ότι " Ήδη όμως, η έλλειψη ομοσπονδιακού συντονισμού στη διανομή των δόσεων έχει προκύψει ως ανησυχητικό εμπόδιο. "


Το άρθρο αναφέρει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες συνθέτουν τώρα τέσσερα τοις εκατό του κόσμου και του πληθυσμού του 39, αλλά αντιπροσωπεύουν περίπου είκοσι τοις εκατό του παγκόσμιου θανάτου.


Η US COVID-19 επιβεβαίωσε περιπτώσεις που ξεπερνούσαν 23.9 εκατομμύρια με πάνω από 397,000 θανάτους από το βράδυ της Κυριακής, σύμφωνα με καταμέτρηση από το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins.


Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Hubei Yongchuang Intelligent Parking Equipment Co., LTD
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top