7 Λόγοι γιατί οι άνθρωποι που φορούν ρολόι στη δουλειά είναι πιο επιτυχημένοι

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2020-07-08

Η παρακολούθηση του χρόνου εξακολουθεί να είναι σημαντική σήμερα στον κόσμο της Α8217.Καθώς τα ρολόγια γίνονται πανταχού παρόντα σε έξυπνα τηλέφωνα και άλλες συσκευές, μπορεί να αναρωτηθείτε αν το να φοράς ρολόι έχει νόημα.Υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι για να συνεχίσεις να φοράς ρολόι στον επαγγελματικό κόσμο.Να έχεις αυτά τα φιλοδωρήματα στο μυαλό σου όταν πας να ψάξεις για ρολόι την επόμενη φορά.

Αν και ένα ρολόι είναι χρήσιμο, είναι τελικά μια προφορά ή αξεσουάρ στο στυλ σου.Εάν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό, δεν χρειάζεται να χρεωθείτε με πιστωτικές κάρτες για να αγοράσετε ένα Rolex.

Παρ'όλα αυτά, υπάρχουν σίγουρα πλεονεκτήματα όταν φοράς ρολόι.Εδώ είναι επτά.   λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι που φορούν ρολόγια είναι γενικά πιο επιτυχημένοι:


1.Έχουν κομψό στυλ.

Στις περισσότερες εταιρείες και στις περισσότερες περιπτώσεις, υπάρχουν οφέλη από το να έχεις&Drive;35;103· κομψό στυλ.Το να φοράς ρολόι είναι τέλειο αξεσουάρ για να τελειώσεις ένα κοστούμι και γραβάτα.Το να φοράς ρολόι με μεταλλική ζώνη ή δερμάτινη ζώνη υψηλής ποιότητας είναι συχνά καλή επιλογή.

Συμβουλή: Ένας καλός κανόνας του αντίχειρα είναι να φοράς ρολόγια με ένα μεταλλικό σώμα με κοστούμια και ρούχα.Αφήστε τα πλαστικά και τα λαστιχένια ρολόγια στο σπίτι...   Αυτά τα ρολόγια είναι καλύτερα για άσκηση, κολύμπι και άλλες δραστηριότητες.

2.Ξέρουν πώς να εντυπωσιάσουν στις συνεντεύξεις εργασίας

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης εργασίας, είναι σημαντικό να αφήσουμε καλή εντύπωση.   Mark Horstman, συνιδρυτής του   Ο Διευθυντής Εργαλείων, προτείνει να φοράς ρολόι στις συνεντεύξεις.Κάνει αυτή τη σύσταση γιατί η διαχείριση του χρόνου σε μια συνέντευξη είναι σημαντική.Το να ελέγχεις το ρολόι σου σε αυτό το σκηνικό είναι μια λεπτή χειρονομία.Αν ελέγξετε την ώρα τραβώντας το κινητό σας, ο δημοσιογράφος μπορεί να νομίζει ότι ελέγχετε το email σας.Αυτό είναι ένας γρήγορος τρόπος για να δημιουργηθεί μια κακή εντύπωση.

Τρία.Ξέρουν πώς να   Ταιριάζει στη Γουόλ Στριτ.

Σε ορισμένες βιομηχανίες, το να φοράς καλό ρολόι είναι ένας σημαντικός τρόπος για να δείξεις ότι είσαι μέρος του πλήθους.Για παράδειγμα, κάποιοι που εργάζονται   Η Γουόλ Στριτ λατρεύει τις αγορές.   ρολόγια εκλεκτής ποιότητας   στις δημοπρασίες.Ο Πατέκ Φιλίπ είναι άλλη μια δημοφιλής επιλογή ρολογιού για επενδυτικούς τραπεζίτες.

Είτε σας αρέσει είτε όχι, ένα ρολόι θεωρείται ευρέως ως σύμβολο καθεστώτος στη Γουόλ Στριτ.

4.Αυτοί   Εκτιμώ την καλή ποιότητα.

Οι επιτυχείς άνθρωποι γνωρίζουν τη σημασία της αγοράς και της χρήσης προϊόντων υψηλής ποιότητας.Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί επιτυχημένοι άνθρωποι θα πληρώσουν $100, $500 ή περισσότερα $1000 για ένα ρολόι.Αξίζει να δαπανηθεί σε ένα ποιοτικό ρολόι, ειδικά ένα με κλασικό στυλ που δεν θα βγει ποτέ εκτός μόδας.


Ο James Bond φορούσε ρολόγια Rolex   την δεκαετία του εξήντα και τα ρολόγια αυτά εξακολουθούν να είναι στη ζήτηση, ακόμη και σε δημοπρασίες.

Πέντε.Ξέρουν ότι τα ρολόγια έχουν ύλη στην Ευρώπη.

Σε ορισμένες χώρες, το να φοράς ρολόι δείχνει ότι είσαι σοβαρή επαγγελματίας σύμφωνα με αυτό.   Το άρθρο του Φορμπς.Εάν πάτε να εργαστείτε για μια μεγάλη ευρωπαϊκή εταιρεία ή οργανισμό, μπορεί να χρειαστεί να αρχίσετε να φοράτε ρολόι υψηλής ποιότητας.Αν είστε αβέβαιοι για τις επιλογές σας στο ρολόι, κοιτάξτε γύρω σας για να δείτε τι ρολόγια, εάν υπάρχουν, διευθυντές και κορυφαίοι καλλιτέχνες φορούν.Βάσει αυτών των παρατηρήσεων, θα γνωρίζετε τη σωστή προσέγγιση για το σωστό ρολόι.

6.Φοράνε τη δεξιά φρουρά για τη σωστή περίσταση.

Μπορεί να έχετε πολλά ρολόγια για διαφορετικούς σκοπούς.Οι δρομείς του Μαραθώνου, οι κολυμβητές και άλλοι αθλητές φορούν συχνά αλεξίσφαιρα για το νερό ρολόγια που μπορούν να τιμωρηθούν και να συνεχίσουν να λειτουργούν.Αν πρόκειται να παρευρεθείς σε μια βραδινή εκδήλωση με άλλους επαγγελματίες, είναι λογικό να φοράς ένα ρολόι.


7.Ξέρουν   Τρόπος προσαρμογής

Υπάρχουν κάποιες βιομηχανίες που δεν νοιάζονται πολύ για τα ρολόγια.Μέσα   Σίλικον Βάλεϊ   Και η βιομηχανία τεχνολογίας της Καλιφόρνια, είναι σύνηθες να φοράς ένα απλό ρολόι όπως το Timex ή ο Πολίτης.Αν είστε σε μια οργάνωση γεμάτη μηχανικούς ή τεχνολογικούς τύπους, μπορεί να διαπιστώσετε ότι το να φοράτε μια Apple Watch είναι καλύτερη επιλογή αν θέλετε να ταιριάξετε.


Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • HONG KONG JUNLIN PACKAGING CO., LIMITED
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
HONG KONG JUNLIN PACKAGING CO., LIMITED

Τίτλος εργασίας: Foreign trade clerk

Τμήμα: Ministry of Foreign Trade

Εταιρικό τηλέφωνο: +86-076982023218

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Επικοινωνήστε μαζί μας

Κινητό τηλέφωνο: +8618929262887

Δικτυακός τόπος: junlin.elb2bvip.com

Διεύθυνση: No.15, Qile Street, Caole District, Xiegang Town, Dongguan, Guangdong Province, China.

Έξυπνο ρολόι τηλεφώνου, ρολόι Bluetooth
Πλήρες έξυπνο τηλέφωνο
Σαλόνι super cool δεξαμενή ψαριών
Οι πολύ μακριές σέξι βλεφαρίδες των γυναικών
Διατροφική Σούπερ Βιταμίνη C Χυμός Ποτό
Βολικό εξωτερικό τραπέζι
Έξυπνος έγχρωμος εκτυπωτής
Εξωτερικός μεγάλος ανεμιστήρας
Premium κόκκινο κρασί
Εξαιρετικά μικρός βολικός δίσκος αποθήκευσης USB
top