Ρύθμιση του ρεύματος DC σιδηροδρομικής κυκλοφορίας

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2022-01-17
Όλοι οι σιδηρόδρομοι που χρησιμοποιούν το σιδηροδρομικό σταθμό DC ως το κανάλι επιστροφής του ρεύματος εργασίας. Οι σιδηροτροχιές τοποθετούνται σε ξύλινα ή σκυρόδεμα στρωτήρες και σε καλή επαφή με το έδαφος. Ο αγώγιμος ηλεκτρολύτης εδάφους είναι παράλληλος με τη σιδηροτροχιά οδήγησης. Η βάση του σιδηροδρομικού δικτύου είναι όλο το μήκος. Αυτή η σχέση και ο κίνδυνος διάβρωσης είναι γνωστές. Το αδέσποτο ρεύμα που παράγεται από τις σιδηροδρομικές εγκαταστάσεις πρέπει να ελαχιστοποιείται μέσω κατάλληλων μέτρων σχεδιασμού και διαχείρισης. Ωστόσο, δεδομένου ότι δεν μπορεί να αποφευχθεί πλήρως τα αδέσποτα ρεύμα, είναι προτιμότερο να λάβετε πρόσθετα μέτρα προστασίας για τους σωλήνες και τα καλώδια, τα οποία είναι απαραίτητα σε πολλές περιπτώσεις.



Το φορτίο αντίστασης της συγκολλημένης ράγας είναι πολύ μικρότερη από αυτή της αυλάκωσης κοινή σιδηροτροχιά. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε τη διαμήκη καλωδίωση για να κάνετε τους βραχυκύκλωμα στα σημεία και τις διασταυρώσεις.










measures για τη μείωση του αδέσποτου ρεύματος είναι οι εξής:

1. Το σιδηροδρομικό δίκτυο είναι εντελώς διασυνδεδεμένο.

2. Καλή ηλεκτρική μόνωση μεταξύ σιδηροδρομικών και εδάφους.

3. Μικρή τροφοδοσία ρεύματος.
-

\\n \\nThe φορτίο διαρροής του ξύλινου κομματιστή τροχιάς είναι σχετικά χαμηλό, το οποίο είναι μόνο το 1% του φορτίου διαρροής άμεσης πορείας. Ωστόσο, η καλή ηλεκτρική μόνωση μπορεί να επιτευχθεί μόνο εξασφαλίζοντας ότι δεν υπάρχει ηλεκτρική επαφή μεταξύ της σιδηροτροχιάς και άλλου εξοπλισμού με χαμηλή αντίσταση στο έδαφος. \\ N \\n \\n \\nin αρχή, οι γενικοί πόλοι δεν συνδέονται με το κομμάτι. Η μόνη εξαίρεση είναι ότι ο ηλεκτρικός εξοπλισμός στον πόλο εναέριου αγωγού συνδέεται με τη σιδηροτροχιά. Σε περίπτωση βλάβης, είναι δυνατή η αποφυγή υψηλής τάσης επαφής που δεν επιτρέπεται. Ο πόλος εναέριας εκμετάλλευσης πρέπει να είναι μονωμένος από το Ίδρυμα και να έχει υψηλή αντοχή στη γείωση. \\ N \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\nrails στις γέφυρες συνήθως συνδέονται ηλεκτρικά σε μέλη χάλυβα ή σκυροδέματος, οι οποίες έχουν χαμηλή αντίσταση στο έδαφος. Στη νέα συσκευή, σύμφωνα με την αντοχή στην γείωση των συστατικών και του τύπου της υποβάθρας των κομματιών, αυτά τα στοιχεία τροχιάς και γέφυρας απαιτούνται ότι είναι ηλεκτρικά μονωμένα. \\ N \\n \\n \\nin προσθήκη, οι μεταλλικές θήκες των σωληνώσεων και τα καλώδια πρέπει να είναι Ηλεκτρικά μονωμένα από αυτά τα μέρη ανά πάσα στιγμή για να αποφευχθεί η μεταδίδεται τα αδέσποτα ρεύματα απευθείας σε αυτούς τους αγωγούς. \\n \\n \\n \\nshandong Linyi Bosi αγώγιμων υλικών, Ltd είναι μια υψηλή \\ntech επιχείρηση που ειδικεύεται στην παραγωγή του MMO εύκαμπτο ανόριο, αγώγιμο πολυμερές εύκαμπτο ανόδου και επικαλυμμένη τιτανίου, παρέχοντας κυρίως τεχνολογία προστασίας, σχεδιασμό μηχανικής, εγκατάστασης και τεχνικές υπηρεσίες. Τηλ: 0539 3712117, 15588026668. \\n \\n

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd

Τίτλος εργασίας: Sales Manager

Τμήμα: Overseas Business Department

Εταιρικό τηλέφωνο: +86-0539-3712117

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Επικοινωνήστε μαζί μας

Κινητό τηλέφωνο: +86 15610665825

Δικτυακός τόπος: mmoanode.elb2bvip.com

Διεύθυνση: No. 26, Qiyang Road, Lanshan District, Linyi City, Shandong Province, China

Έξυπνο ρολόι τηλεφώνου, ρολόι Bluetooth
Πλήρες έξυπνο τηλέφωνο
Σαλόνι super cool δεξαμενή ψαριών
Οι πολύ μακριές σέξι βλεφαρίδες των γυναικών
Διατροφική Σούπερ Βιταμίνη C Χυμός Ποτό
Βολικό εξωτερικό τραπέζι
Έξυπνος έγχρωμος εκτυπωτής
Εξωτερικός μεγάλος ανεμιστήρας
Premium κόκκινο κρασί
Εξαιρετικά μικρός βολικός δίσκος αποθήκευσης USB
top