Η ανάπτυξη έξυπνης κατασκευής απαιτεί σκληρή εκπαίδευση

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2020-07-10

Πρώτον, σε στρατηγικό επίπεδο επιχείρησης, είναι απαραίτητο να καθιερωθεί συνολικά το σύστημα διαχείρισης ενοποίησης της εκβιομηχάνισης και της εκβιομηχάνισης, να προωθηθεί η ολοκληρωμένη εφαρμογή βιομηχανικού Διαδικτύου, υπολογιστικού νέφους και μεγάλων δεδομένων σε όλη τη διαδικασία της επιχείρησης R & Δ και σχεδιασμός, παραγωγή και κατασκευή, διαχείριση λειτουργίας, υπηρεσία πωλήσεων κ.λπ. και εμβάθυνση της εφαρμογής της στρατηγικής και της διαδικασίας ERP, ώστε να υλοποιηθεί η έξυπνη και βασισμένη στο Διαδίκτυο ολόκληρη βιομηχανική αλυσίδα.

Δεύτερον, όσον αφορά την κατασκευή συστημάτων πληροφοριών, είναι απαραίτητο να καθιερωθεί ενεργά το φυσικό σύστημα πληροφορικής επιχείρησης που βασίζεται στην τεχνολογία επικοινωνιών πληροφοριών + Διαδικτύου, προηγμένη έξυπνη τεχνολογία κατασκευής, βιομηχανικό λογισμικό, εξοπλισμό επεξεργασίας και συσκευή μέτρησης και ελέγχου. Είναι επίσης απαραίτητο να επιταχυνθεί η προώθηση και εφαρμογή της διαχείρισης κύκλου ζωής προϊόντων, της διαχείρισης σχέσεων πελατών και του συστήματος διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας, να προωθηθεί η ολοκλήρωση των βασικών συνδέσμων όπως ο έλεγχος του ομίλου, ο σχεδιασμός και η κατασκευή, η ολοκλήρωση της παραγωγής, της προσφοράς και του μάρκετινγκ, των επιχειρήσεων και των χρηματοοικονομικών σύγκλιση και πραγματοποίηση ευφυούς διαχείρισης και ελέγχου.

Τρίτον, στο R & Δ, είναι απαραίτητο να εξερευνήσετε τη χρήση του Διαδικτύου, του κινητού Διαδικτύου, της οθόνης 3D, του κινητού o2o κ.λπ. για τη δημιουργία πλατφόρμας συγκέντρωσης χρηστών, τη συλλογή εξατομικευμένων αναγκών χρήστη, την πραγματοποίηση συνεργατικής ανταλλαγής μεταξύ προγραμματιστών σχεδιασμού εντός της επιχείρησης και μεταξύ όλων των μερών γύρω από κόσμο, και να μειώσει το κόστος καινοτομίας των επιχειρήσεων μέσω του σχεδιασμού και της έρευνας crowdsourcing και της κατασκευής cloud.


Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Taizhou Yihong import and export co .,ltd
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top