Έξι πλεονεκτήματα από μαγειρικά σκεύη σιλικόνης για την αντικατάσταση των παραδοσιακών μαγειρικών σκευών

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2020-09-19

Με την εξέλιξη των καιρών, οι άνθρωποι και ο ρυθμός ζωής είναι ταχύτερος και ταχύτερος, και οι άνθρωποι δίνουν όλο και περισσότερη προσοχή στο φαγητό.Όπως έχει προγραμματιστεί, η υγεία των τροφίμων είναι απλή, εύκολο να λειτουργήσει, εύκολο να χειριστεί, και ένα πανί είναι πολύ καλό.Για τις νοικοκυρές κουζίνας, είναι πιο σημαντικό για τις νοικοκυρές να διατηρούν τα σκεύη κουζίνας.Συχνά ανησυχούν για τη συντήρηση κουζίνας.Κοίτα τα σύνεργα κουζίνας, κηλίδες, κηλίδες, κηλίδες λαδιού, για να ξοδέψεις πολύ χρόνο καθαρίζοντας και συντηρώντας, επηρεάζοντας την ειρηνική και όμορφη διάθεση.

Η υγιεινή των κουζίνας δεν μπορεί να αγνοηθεί.Ορισμένα μαγειρικά σκεύη και επιτραπέζια σκεύη δεν είναι καθαρά λόγω εσωτερικών προβλημάτων ποιότητας υλικού, ή λόγω βρωμιάς, σκουριάς κ.λπ. ανθυγιεινές κουζίνας που προσελκύονται εύκολα από ποντίκια, μυρμήγκια κ.λπ.Η χρήση σκουριασμένων, φθαρμένων, δύσοσμων κουζινικών σκευών χαμηλής ποιότητας, τα τρόφιμα θα είναι μολυσμένα, η κατανάλωση θα οδηγήσει εύκολα σε χρόνια δηλητηρίαση, χρήματα και απώλειες υγείας.

Επί του παρόντος, υπάρχουν πολλά κουζινικά σκεύη στην αγορά.Ας δοθούν παραδείγματα για τα ελαττώματα και τις βλάβες διαφόρων ειδών παραδοσιακών κουζινικών σκευών.

1.Κεραμικά είδη κουζίνας και επιτραπέζια σκεύη: περιέχει μόλυβδο.Αν και η τοξικότητα του είναι μικρή, είναι επιβλαβής για το σώμα.

2.Εργαλεία κουζίνας και επιτραπέζια σκεύη από σίδηρο: νικέλιο, τιτάνιο, εύκολο να σκουριάσει, η χρήση σκουριασμένων κουζινικών σκευών εύκολα προκαλεί έμετο, διάρροια, σωματική δυσφορία και άλλα συμπτώματα.

Τρία.Τα μαγειρικά σκεύη και τα επιτραπέζια σκεύη από χαλκό: επιτραπέζια σκεύη από χαλκό, η χρήση μαγειρικών σκευών από χαλκό μπορεί εύκολα να προκαλέσει υπόταση, ίκτερο, ηπατική ανεπάρκεια.

Αυτά τα κουζινικά σκεύη περιέχουν μόλυβδο, χαλκό, νικέλιο, τιτάνιο κ.λπ., το οποίο θα επηρεάσει άμεσα τους ανθρώπους&

Έξι πλεονεκτήματα από μαγειρικά είδη σιλικόνης

1.Υπάρχουν πολλά χρώματα.Μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών, έτσι ώστε τα σκεύη κουζίνας να είναι πιο εξατομικευμένα.

2.Περιβαλλοντική προστασία και μη τοξική.Τα προϊόντα πυριτικού γέλιου για τρόφιμα είναι συμβατά με το ανθρώπινο σώμα.

Τρία.Φόρα αντίσταση.Δεν είναι εύκολο να σπάσει και να σπάσει.

4.Υψηλή αντίσταση θερμοκρασίας.Μπορεί να αντέξει 200.C δεν είναι εύκολο να παραμορφωθεί σε υψηλή θερμοκρασία.

Πέντε.Εύκολο να καθαριστεί.Εύκολη, εξοικονόμηση χρόνου, βολική συντήρηση.

6, κατά της γήρανσης.Έχει μακρά διάρκεια ζωής και ισχυρή λειτουργία μόνωσης.

zmkm-800_800 (13).jpg

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Huizhou Calipolo accessory Ltd
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top