Προφυλάξεις κατά τη λειτουργία του πύργου ψύξης

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2020-06-29

Ο πύργος ψύξης είναι μια συσκευή ψύξης που ψεκάζει το κυκλοφορούντο ψυκτικό νερό στη συσκευασία στο σώμα του πύργου για να την κάνει να έρχεται απευθείας σε επαφή με τον αέρα, και εκπέμπει τη μεταφερόμενη θερμότητα στην ατμόσφαιρα μέσω εξάτμισης και διάχυσης.Υπάρχουν πολλά σημεία που πρέπει να επισημανθούν σχετικά με τη λειτουργία της:


      1.Ο αναγωγέας θα πρέπει πάντα να ελέγχει το επίπεδο πετρελαίου του προτύπου πετρελαίου.Συνιστάται η χρήση No. 22 έως No. 28 υπερβολικών ελαίων ταχυτήτων ή No. 90 έως No. 120 βιομηχανικού εργαλείου για το έλαιο Rungu, και ελαίου με υψηλή ιξώδη το καλοκαίρι.20 ημέρες μετά την πρώτη αποστολή, στραγγίστε το πετρέλαιο και το αναφύτευμα και το αναφύτευμα.Drive-35101, με νέο πετρέλαιο.

24.jpg

      2.Ο ανεμιστήρας, ο κινητήρας και ο αναγωγέας πρέπει να ελέγχονται σύμφωνα με το αντίστοιχο εγχειρίδιο προϊόντος πριν από τη λειτουργία.Η καλωδίωση βασίζεται στον κινητήρα και η καλωδίωση πρέπει να παρέχεται σύμφωνα με το διάγραμμα καλωδίωσης που παρέχει ο κατασκευαστής του κινητήρα.Μερικές φορές τα μέρη εκφράζουν ασυνέπειες, οι οποίες μπορεί να προκαλέσουν σφάλματα σύνδεσης.Επανεκκίνηση μετά την εκπλήρωση των απαιτήσεων, ακολουθία εκκίνησης, από χαμηλή ταχύτητα έως υψηλή ταχύτητα.Μετά την εγκατάσταση της γωνίας της λεπίδας σύμφωνα με την τιμή που προσδιορίζεται στο δείγμα, εάν το ρεύμα κύλισης υψηλών ταχυτήτων υπερβαίνει την ονομαστική τιμή, πρέπει να σταματήσει αμέσως και ο κατασκευαστής πρέπει να ειδοποιηθεί αμέσως.Οι τυπικές απαιτήσεις για τη συνδυασμένη γωνία της γωνίας της λεπίδας ολόκληρου του ανεμιστήρα είναι: A. Η διαφορά ύψους η τιμή h του άνω σημείου και του κατώτερου σημείου επιτυγχάνεται με τη βαθμολόγηση των άνω και των κάτω άκρων κάθε πτερυγίου ανεμιστήρα 150 mm μακριά από τον κύλινδρο αέρα,και η διαφορά μεταξύ των μέγιστων και ελάχιστων τιμών h κάθε λεπίδας όχι περισσότερο από 2mm· B, η τιμή ανύψωσης του άνω άκρου της λεπίδας σε απόσταση 150mm από τον άνεμο, η διαφορά μεταξύ της μέγιστης και ελάχιστης τιμής ανύψωσης κάθε λεπίδας δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερη από το 0.00VR (R είναι η ακτίνα του ανεμιστήρα)· Γ,Το ρεύμα του κινητήρα τρέχει με υψηλή ταχύτητα ίση με την ονομαστική αξία του 0.9 ~0.95.


      Τρία.Εάν η ποιότητα του κυκλοφορούντος νερού και του πόσιμου νερού είναι χαμηλή, πρέπει να λαμβάνονται μέτρα σταθεροποίησης της ποιότητας του νερού, πρέπει να παρέχονται πλευρικά φίλτρα και, εάν είναι απαραίτητο, να λαμβάνονται μέτρα αποστείρωσης και εξάλειψης φυκών.


      4.Το FRP είναι σώμα καύσης, διότι ο πύργος ψύξης δεν πρέπει να χρησιμοποιεί ανοιχτές φλόγες κατά τη διάρκεια της συντήρησης.Εάν χρησιμοποιούνται ανοικτές φλόγες, πρέπει να λαμβάνονται τα αντίστοιχα μέτρα ασφαλείας και να εγκρίνονται από τις υπηρεσίες πυρασφάλειας.Υπάρχουν εγκαταστάσεις πλήρους απασχόλησης κατά προσωπικού και πυρόσβεσης.

30.jpg

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Dongguan Lingtian Cooling Equipment Co., Ltd.
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
Dongguan Lingtian Cooling Equipment Co., Ltd.

Τίτλος εργασίας: Marketing manager

Τμήμα: Marketing Department

Εταιρικό τηλέφωνο: +86-0769-82605139

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Επικοινωνήστε μαζί μας

Κινητό τηλέφωνο: +86-189-0269-0017

Δικτυακός τόπος: lingtian.elb2bvip.com

Διεύθυνση: Room 101, Building 2, No. 19 Pengwudong Road, Xiegang Town, Dongguan City, Guangdong Province

Έξυπνο ρολόι τηλεφώνου, ρολόι Bluetooth
Πλήρες έξυπνο τηλέφωνο
Σαλόνι super cool δεξαμενή ψαριών
Οι πολύ μακριές σέξι βλεφαρίδες των γυναικών
Διατροφική Σούπερ Βιταμίνη C Χυμός Ποτό
Βολικό εξωτερικό τραπέζι
Έξυπνος έγχρωμος εκτυπωτής
Εξωτερικός μεγάλος ανεμιστήρας
Premium κόκκινο κρασί
Εξαιρετικά μικρός βολικός δίσκος αποθήκευσης USB
top