Η ομάδα Swuvc έχει αναπτύξει ένα προϊόν απολύμανσης UVC 222nm.

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2021-06-28

The ομάδα Swuvc έχει αναπτύξει ένα προϊόν απολύμανσης 222nm Far Disinfection.

our Το προϊόν UVC είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν χωρίς υδράργυρο και όζον. Το προϊόν χρησιμοποιεί τεχνολογία αποστείρωσης υπεριωδών 222nm και θα κυκλοφορήσει επίσημα στην αγορά τον Μάρτιο.

Diferend από τον παραδοσιακό λαμπτήρα αποστείρωσης 254nm, το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό του είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα επανδρωμένο περιβάλλον χωρίς να προκαλέσει βλάβη στο ανθρώπινο σώμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορα μέρη, όπως εγκαταστάσεις για τους ηλικιωμένους, τα σχολεία, τα γραφεία και τις εμπορικές εγκαταστάσεις. Χρησιμοποιήστε τα υπεριώδη προϊόντα Swuvc για να αποτρέψετε την εξάπλωση του νέου Κοροναβίρου.


The κόσμο πάσχει από νέα στεφανιαία νόσο. Πώς να μειωθεί ο κίνδυνος είναι ο καθένας

微信图片_20210301172219.png39, το μυαλό. Μπορεί το σημερινό εμβόλιο να λύσει όλα τα προβλήματα; Προφανώς, η απολύμανση

UV είναι μια παραδοσιακά αποτελεσματική μέθοδος, αλλά το προσωπικό δεν μπορεί να εκτεθεί σε υπεριώδες φως. Τώρα, τα προϊόντα απολύμανσης 222nm Far UVC είναι αβλαβές για το ανθρώπινο σώμα (συμπεριλαμβανομένου του δέρματος και των ματιών). Το Far UVC μπορεί να μας βοηθήσει γρήγορα να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές χώρο.&#The τιμή πώλησης των Far UVC 20W προϊόντα στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες είναι περίπου 1.700 δολάρια ΗΠΑ. Η τιμή των προϊόντων στο εργοστάσιό μας είναι πολύ χαμηλότερη από τη λιανική τιμή στις ευρωπαϊκές και αμερικανικές αγορές.

i πιστεύετε ότι θα πρέπει να περάσετε λίγο χρόνο στη χώρα σας για να κατανοήσετε το προϊόν και τις συνθήκες της αγοράς. Αυτό είναι ένα επιχειρηματικό σχέδιο που αξίζει να εξεταστεί.

you μπορείτε επίσης να έχετε το δικό σας εμπορικό σήμα και θα σας προσφέρουμε ΚΑΕ. Η τιμή των παρόμοιων προϊόντων στην Ευρώπη και την Αμερική είναι πολύ υψηλότερη από εκείνη των παρόμοιων προϊόντων στην Κίνα.

in η περίπτωση τεράστιων διαφορών τιμών, οι καταναλωτές θα έχουν τις δικές τους επιλογές.

nif θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλώ γράψτε στο μου.


Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Dongguan 3d Health Technology Co., LTD
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top