Η διαφορά μεταξύ μονοκρυσταλλικού πυριτίου, πολυκρυσταλλικού πυριτίου και άμορφου πυριτίου σε ηλιακούς συλλέκτες

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2021-06-28

Όταν πρόκειται για την τεχνολογία των ηλιακών κυττάρων για ηλιακούς συλλέκτες, υπάρχουν βασικά τρεις τύποι που μπορείτε να βρείτε στην αγορά: amorphous vs monocrystalline εναντίον πολυκρυσταλλικού ηλιακού συλλέκτη.

miner, θα εξηγήσουμε σύντομα τους επαγγελματίες Και μειονεκτήματα του καθενός, ώστε να μπορείτε να κάνετε μια ενημερωμένη απόφαση σχετικά με το αν θα λάβετε μονοφωνικά ή πολυ ή άμορφα πάνελ.&#

solar συγκρίσεις πάνελ:

zmkm-800_800 (34).jpg

\\ monocrystalline vs πολυκρυσταλλικό ηλιακό πάνελ τεχνολογία

polycrystalline Οι ηλιακοί συλλέκτες

polycrystalline κυττάρων βρίσκονται συνήθως σε πλακόστρωτα. Είναι λιγότερο αποτελεσματικά από τα μονοκρυσταλλικά ηλιακά κύτταρα και απαιτούν μεγαλύτερη επιφάνεια για την ίδια έξοδο.

mmonocrystalline ηλιακά πάνελ

-mono κύτταρα βρίσκονται επίσης σε ράβδους. Είναι πιο αποδοτικά από τα πολυκρυσταλλικά κύτταρα και μπορούν να είναι μικρότερα σε μέγεθος για την ίδια έξοδο.

Crystalline πάνελ πρέπει να είναι σαν κάθετη στον ήλιο όσο το δυνατόν για την επίτευξη της καλύτερης απόδοσης. Τα κρυσταλλικά πάνελ δεν εκτελούν επίσης σε μερική σκίαση (σε σύγκριση με άμορφα κύτταρα) και σταδιακά χάνουν ένα μικρό ποσοστό παραγωγής, καθώς η θερμοκρασία αυξάνεται πάνω από 25 ° C.

you μπορεί να βρει μια περισσότερο σε

epth σύγκριση του mono vs Poly Solar Panel εδώ.

amorphous ηλιακά πάνελ

so, που καλύπτει εν συντομία το μονοκρυσταλλικό έναντι πολυκρυσταλλικών ηλιακών συλλεκτών. Τώρα, για άμορφο. Τα άμορφα κύτταρα προσφέρουν υψηλότερη απόδοση από τις άλλες δύο. Είναι σήμερα τα πιο αποδοτικά κύτταρα στην αγορά σήμερα, αν και απαιτούν διπλάσια επιφάνεια για την ίδια ισχύ ισχύος ως μονοκρυσταλλική κουβέρτα ή πάνελ. Ωστόσο, είναι πιο ευέλικτα και μπορούν να χειριστούν καλύτερα τις υψηλότερες θερμοκρασίες.

-amorphous κύτταρα κατασκευάζονται από ένα λεπτό στρώμα πυριτίου, το οποίο επιτρέπει στους ηλιακούς συλλέκτες να είναι πιο εύκαμπτοι και επομένως ελαφρύς.

amorphous κύτταρα μπορούν να αντέξουν υψηλότερες θερμοκρασίες χωρίς έξοδο επηρεάζονται, σε σύγκριση με πολυ ή μονο-κρυσταλλικά κύτταρα.- amorphous κύτταρα εκτελούν καλύτερα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού σε σύγκριση με ακόμη και τα πιο αποτελεσματικά μονοκρυσταλλτικά πάνελ. Αυτό συμβαίνει επειδή μπορούν να απορροφήσουν μια ευρύτερη ζώνη του Visibl Lightspectrum λόγω της τεχνολογίας κυττάρων της UNI

Solar Triple Junction.

SO, δηλαδή η σύντομη εκκένωση του άμορφου VS μονοκρυσταλλικού εναντίον πολυκρυσταλλικών ηλιακών συλλεκτών. Ελέγξτε το ακόμα στο

depth επιστημονική εξήγηση των διαφόρων τύπων ηλιακού πλαισίου ή το κεφάλι στη σελίδα www.cucwdk.cn
για περισσότερες λεπτομέρειες.

thank σας για να έρθετε και να σας ευχηθώ μια ευτυχισμένη ζωή!

\\n \\n \\n \\n \\n

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • UCWDK Solar Technology Co. Ltd.
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top